• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Elma sirkesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi myctikdarc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
M

myctikdarc

Ziyaretçi
slm arkadaşlar benim yüzüm acayip sivilceli ve bozuktu kozmetiklere doktora verdiğim parayı ve sabrı inanın size anlatamam gerek depresyon ilaçları gerekse stresten olacak ki cildim çok pürüzsüzken bu hale geldi, bi arkadaşım (eczacı ) bana sabah akşam elma sirkesiyle tonik gibi yüzümü silmemi önerdi seyreltmeden tabi bunu hiç usanmadan yaptım ve sonuç mükemmel tavsiye ederim ama sabredin geçene kadar devamhihoyyyt

daha önce duymuştum sirkenin bakterileri temizleme özelliği vardır canım ohhh ne güzel çok güzel hatun olmuşundur sen şimdi arkadaşım ya! valla kıymetini bil aksatma temizliğini cildinin ne mutluu sana tatlım yaa...

ya arkadaşım bende sivilce izleri var onlarada iyi geliyormu
canımcım lekelere ve izlere kabartma tozu ve yoğurtla yapılmış maske iyi geliyormuş arkadaşımdan biliyorum tatlım istersen dene....a.s.

ya evet ben de denedim 1 2 ay kadar çook güzel oldu daha sonra beyaz beyaz fısırtılar çıktı bıraktım onlar da baya sonra geçti bi daha kullanmadım o yüzden

yüzü ilk etapta yakıyo gözleride sızlatır gibi oluyor ama inanın arkadaşlar sivilcede ve sivilce izlerinde süperrr kozmetiklere verdiğimiz paralara yazık hem basit hem çok etkili

bende kullanıyorum ama yarı yarıya sulandırıyorum baya işe yarıyor

evet arkadaşlar gerçekten sirke yüze çok iyi geliyo bende 2 aydır seyreltmeden kullanıyorum çok memnumum

elma sirkesi şu marketlerde satılan bildiğimiz elma sirkesimi yoksa evde felanmı yapıyosunuz bide günde kaç kez kullanıyosunuz.yerimseniben

Ben de bir dönem kullanıyordum elma sirkesini, ama öyle mucizevi bir etkisi olmadı:uhm:
Siz hangi markayı kullanıyorsunuz?
Bir de sulandırmadan sürmek mavfeder cildi ya:sm_confused:

yaa ben yüzüme sürerken bile ölüodum kokusundan sürdükten snra yıkamadanmı duruosunuz ??

Hemen uçuyor ki kokususositososito
Ama ben öyle mucizevi bir etkisini görmedim.:delphin:

çokmu hassasım ne :1shok: uçuodurda hmen kokusu sürerken çok kötü oldum ben nese brz dha denerm bi fark göremezsem seve seve bırakıcam ztn kokusu yüzünden hihoyyyt

kokusu beni çok rahatsız ediyo yaaa... neyse burnumu tıkar katlanırım, saçımı süpürge ettim bu bakımlar için zaten:))

kızlar korkmayın elma sirkesi cidden işe yarıyor ama düzenli sürün biraz sabır valla doğru söylüyom

Back
X