Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriElma sirkesi
Konu Sahibimyctikdarc
Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
slm arkadaşlar benim yüzüm acayip sivilceli ve bozuktu kozmetiklere doktora verdiğim parayı ve sabrı inanın size anlatamam gerek depresyon ilaçları gerekse stresten olacak ki cildim çok pürüzsüzken bu hale geldi, bi arkadaşım (eczacı ) bana sabah akşam elma sirkesiyle tonik gibi yüzümü silmemi önerdi seyreltmeden tabi bunu hiç usanmadan yaptım ve sonuç mükemmel tavsiye ederim ama sabredin geçene kadar devamhihoyyyt
daha önce duymuştum sirkenin bakterileri temizleme özelliği vardır canım ohhh ne güzel çok güzel hatun olmuşundur sen şimdi arkadaşım ya! valla kıymetini bil aksatma temizliğini cildinin ne mutluu sana tatlım yaa...
ya evet ben de denedim 1 2 ay kadar çook güzel oldu daha sonra beyaz beyaz fısırtılar çıktı bıraktım onlar da baya sonra geçti bi daha kullanmadım o yüzden
yüzü ilk etapta yakıyo gözleride sızlatır gibi oluyor ama inanın arkadaşlar sivilcede ve sivilce izlerinde süperrr kozmetiklere verdiğimiz paralara yazık hem basit hem çok etkili
Ben de bir dönem kullanıyordum elma sirkesini, ama öyle mucizevi bir etkisi olmadı:uhm:
Siz hangi markayı kullanıyorsunuz?
Bir de sulandırmadan sürmek mavfeder cildi ya:sm_confused:
çokmu hassasım ne :1shok: uçuodurda hmen kokusu sürerken çok kötü oldum ben nese brz dha denerm bi fark göremezsem seve seve bırakıcam ztn kokusu yüzünden hihoyyyt