Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hep başlayacağım diyorum ama tadı hoşuma gitmiyor sabah aç karınla içince midem bulanıyor ne yapacam bilmiyor sigarayı bıraktım kilolar aldı başını gitti
canım istersen akşam yatmadan önce iç sabah çok zor oluyor.Burnunu kapat dik tepene içmek zorundasın çünkü gerçekten zayıflatıyormus.arkadaslarımdan biliyorum.birde yeşil çaya başla günde 2-3 fincan iç kesin zayıflarsın.valla şimdi ben kendime program yaptım günde 3 bardak yeşil çay içicem akşam yatmadan önce ılık su+elma sirkemi içicem işten eve gidincede hemen kocaman bir bardakl süt ısıtıp içine tarçın atıp yemekten önce onu içicem.....nasıl???????????
evet yukarda bahsettiğim programımı dun basarıyla gerçekleştirdi.:enbuyukkk:
Ya hakıkaten sırkelı suyu ıctınızde mıdenız agrımadımı butun gun?Bide cıdden zayıflatıyormu bu?Normal hergun yedıgın gıbı yemege devam edıosun ama yanında her sabah bu karısımımı ıcıyorsun???Kaç zamanda kac kılo verılıyor ortalama??
hayır hayatım içip yatıyorum o yuzden ağrı hissetmiyorum ama varmış öyle miğdesi ağrıyan filan fakat allaha şükürler olssun bende yok.Yememe gelincede dikkat etmeeye çalışıyorum .Ya annemin komşusu kadın 27 yaşında sirkeylen zayıflamış.Kadın iri yarı birşeydi.Şimdi gelde gör.................ayrıca yeşil çayı da ihmal etmiyorum
Anaammm o yesılcayın kokusu of ne dicem bide dıolarkı sabah ıcmek lazımmı ac karnına ..Yokmu oyle bısey?
sirkeyi mi????yok be aç karnına içemem o şeyi iğrenç kokuyor zaten akşam bile burnumu tıkayarak içiyorum..Ama yeşil çayı içiyorum ...senin ne kadar fazlalığın var be şeekerim......CADIARZU
Saçmalama lütfen istedikten sonra yaparsın...Doğum filan mı yaptın yoksa hep var mıydı???valla sekerım ben dıyeyım 25 sen de 30 umutsuz vakayım ben öhüöhü
Saçmalama lütfen istedikten sonra yaparsın...Doğum filan mı yaptın yoksa hep var mıydı???
ah ahhh 13 14 yasına kadar son derece sıska bır cocukken bır anda boyle oldum 10 12 senedır de katlanarak arttı ergenlık genc kızlık zıyan oldu resmen neler denemedımkı zayıflama kremlerı ılacları bıtkısel karısımlar zayıflama kemerı ılaclar hepsı hıkaye bı ask acısı benı bır haftada 7 kılo verdırtmıstı gerısı yalan :)
diyetisyene basvursana o zaman bas edemıyorsan ama migden de problem yoksa basla derım sirkeyeopuyorumnanaktan
OOO kac dıyetısyene gıttım.Bu ıs kafada bıtıyo herseyın elbet faydası var ama ıste bı nıyetlenıceksın ıradelı olucaksın yemıyorum demeyı bılıceksın aslında yoksa dıyetısyenlerın lsıtesını ezberledım artık :) hakkımızda hayırlısı olsun...opuyorumm