- Konu Sahibi puccakanka
-
Bugün diyetisyene sordum sirkeli su içsem sabahları yağ yaktırıcı olur mu diye. Sadece tansiyon dengeleyecidir, yağ yakımında bir etkisi yok dedi. İçmeyi düşünüyordum ama gerçekten işe yaramıyorsa hiç başlamayayım sevmiyorum zaten. Ballı zencefilli daha mı etkili oluyor?
bende birbuçuk aydır içiyorum şu an 5 kilom gitti kilo verdirdiği bi gerçek
pes etme derim ablamda vermemişti devam ettirdim ve oda 4 kilo verdi ben fersan alıyorum sabah akşam bir su bardağına 2 yemek kaşığı sirke 2 çay kaşığıda bal koyuyorum ne çok ılık ne çok sıcak ortası içiyorum yediklerimde çavdar ekmeği yedim onun dışında bişey yapmadım yemeği azaltmadım kilo veremeyen biri olarak çok iyi verdim hala devam ediyorum
arkadaşlar ben hiç balkoyarak içmedim sirkeyi,çok değişik markalar kullandım,dünde kühne markasını aldım,kkda kühneyle 1haftada 2kilo veren birini okuyunca merak ettim,benim içtiklerimin içinde hiç haftada 2kilo verdiğim olmadı,,yalnızca yediklerimi eritiyodu sanırsam hiç kilo almadım öküz gibi herşeyi yediğim haldee
bakalım kilo vermem yavaşladı denemedik yöntem bırakmadım,şuan bile detokstur bazı karışımlardır hep içiyorum,sirkeyide asla aksatmadan sabah aç ve yatarken içiyorum,hangisi işe yarıyor bilmiyorum,ama elma sirkesi bambaşka kilo aldırmıyo ne yersem yiyim,,ama biraz kıssam boğazımda vericem eminim..az az başladım sağlıklı beslenmeyee yine
sirkeye 5 ay önce başlamışım,,ve ozaman burdada yazıyo 63.3müşüm dikkat etmeden yememe yinede üste kilo vermişim bırakmam aslaaa,,20kilomu 1sene önce başladığım sağlıklı yaşamla verdim,herşeyim düzenliydi,zararlı şeyleri keserek,ve düzenli ara öğünümle beraber yiyerek verdim zor olmadı...
Bende fersan kullanmıştım 2şise bitirdim veremedim tekrar başlayım bende...teşekkürler cevapladığınız için aç karnınamı içiyorsunuz
aç karnına içiyorum umarım faydasını görürsün
bu kürü 2 sene önce bizzat denedim ve 2 ayda tam 10 kilo verdim.ve yağ yakıcı özelliği yok denmiş ya.basenlerim küçüldü ve karnım dümdüz oldu.yağ yakıcı özelliği olmasaydı 2 ayda o görüntüye ulaşmam imkansız olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?