- Konu Sahibi puccakanka
-
Arkadaslar bende basladim bu küre. Bugun ilk gunum. Tadi fazlasiyla kötu. Sirke sevmedigimden olabilir :) ama simdilik bir sıkıntı yok diyebilirim. Şuan tartıda tam 63.0 geliyorum. Pazartesi günü aldığım sonucu sizlerle paylaşırım :)
Not.. Akşamları 30 dk. tempolu yürüyüş ve aşırı olmadan ufak bir diyet uyguluyorum. Yani yediklerime dikkat ediyorum diyelim.
Eğer birlikte yapalım diyen olursa başlamak isteyenler burda birbirimize destek olabilirsek çok sevinirim :)
Kendinize iyi bakın.. :)
Bende başlamak ıstıyorum63.3 cıktım bugun tartıda, 58 olmak ıstıyorum ,
Benımle başlamak isteyen varmı arkadaslar ?
süperr..ektra rejim ya da spor yaptınmı?28 günde 4 kilo gitti, devammmm
yapiyorumsüperr..ektra rejim ya da spor yaptınmı?
ben soğuk içmek istemediğim için yemek sonrası bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirke çok az da bal(1 çay kaşığı kadar anca) atıyorum. ikincisini de içeceğim zaman yeniden ılık suyla hazırlıyorum.Hanımlar Ben de başlamak istiyorum ama her yerde ayrı tarif var. başka bi topicte de 4 su bardağı su 4 yemek kaşığı sirke 4 yemek kaşığı bal karıştırıp her gün yarım bardak içilecegi yazıyor.
Hangisi doğru siz tam olarak nasıl yapıyorsunuz?
ben soğuk içmek istemediğim için yemek sonrası bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirke çok az da bal(1 çay kaşığı kadar anca) atıyorum. ikincisini de içeceğim zaman yeniden ılık suyla hazırlıyorum.
ne güzell tebrikler...benim başlarda göbek falan biraz gitmişti gibi ama hiç kilo veremedim7 kilo gitti. devamm
.Merhaba canım beş günde bir kilomu verdin şimdi senbende 10 gündür içiyorum çok faydası oldu gören şaşırıyo nasıl kilo verdin diye sabah akşam içiyorum 2 kilo verdim devam etcem bakalım inş dahada veririm
Açıkçası ne zaman aklıma gelirse o zaman içiyorum. Ama şunu tecrübe ettim 1 hafta içmediğimde kilo veremedim. Spor da yapıyorum ama niyeyse bıraktığım hafta bi tıkandım. Yoksa 8 kilo vermiş olmam lazımdıne güzell tebrikler...benim başlarda göbek falan biraz gitmişti gibi ama hiç kilo veremedimyemeklerden önce içmeyimi denesem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?