• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

kızlar artık kimse yorum yapmıyor yoksa artık küre devam etmiyormusunuz. Hadi yazalım birbirimize motive edelim.
ben salı günü başladım haftanın bitmesini bekliyorum şuan bir değişiklik görmüyorum fakat iştahımı azalttı.

ne zaman başladığınız. spor yaptınız mı? yediklerinize dikkat ettiniz mi bize bilgi verirmsiniz.
teşekkürler
1 martta başlamıştım sanırım. spor da yapıyorum haftanın 4 günü yarım saat kadar... sirkenin bana çok etkisi oluyor hızlandırıyor süreci..

ramazan çok kaçamaklı ve sporsuz geçiyor sahur da bir bardak ılık suya katıp içmeye devam ediyordum 1 kilo gitmişti. ama grip oldum üstüne bir de emziriyorum bıraktım kürü, diyeti,sporu filan...bir kaç güne kadar başlarım tekrar....

Merhaba bu kürü bir kac gundur yapiyorum kendimce..Belki bur hafta olmustur.Bende koca koca üç sivilce çikinca arastirmaya basladm.Sanirim icerden temizliyor.Ben kilo olarak bilmiyorum ama iki cm incelmisim her seyi yiyerek.Daha ne olsun:KK49::KK9:

sirke,limon ve toz zencefil olarak denedim bugün.günde 1 defa bu şekilde ,1 defa da normal sadece sirkeli olarak denicem bakalım.genel olarsk etrafımdakiler inceldiğimi söylüyor her ne kadar tartılmasamda.yememe dikkat etsem daha iyi sonuç alabilirdim.birde selülitlerde azalma farkettim.spor diyet vs yapmadığıma göre sirkeye borçluyum sanki :KK54:

oo burada daha güncel konu varmış ben de eski bir konuya tek başıma yazıyordum elma sirkesi bal su karışımı kullanma serüvenimi :))
gününü tam hatırlamıyorum mayısın sonu gibi başladım düne kadar kilo da değişiklik yoktu
dün 1.kg 1 gr eksi çıktım birden demek ki düzenli kullanılsa da etkisi kişiden kişiye değişiyor
bayrama kadar aksatmadan devam edicem inşallah yağları parça pincik edip atar hızlıca:KK8:

Yarın ben de başlıyorum her hafta buraya gelişmeleri yazarım hedefim 1 ayda 4-5 kilo verebilmek <3
devam ediyor musun küre
ben bayrama kadar devam ettim 3 hafta ara verdim tatilden dönünce tekrar başladım ara vermeden devam ediyorum

başlangıç mayıs sonu yada haziran başıydı galiba 96 kg dum
arada 3 hafta tatil de kullanmadım 14 temmuz da tekrar başladım 93.7 ile
bu gün 92 yim
yazın sıcağı metoyu hızlandırıyor, hafta da 4-5 gün 1 saat yürüyüş ve tabi yediklerime dikkat ediyorum
kurban bayramına kadar devam edicem inşallah

Back