- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.528
- 658
- Konu Sahibi puccakanka
nasıl yaniiiii ben şok ben iptalAy bu yöntemle ilgili o kadar araştırdım hiç olumsuz yorum okumadım, heyecanla eşim için başladım bu yönteme. Ama adam 1 hafta denedi 3 kilo aldı iyimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yaniiiii ben şok ben iptalAy bu yöntemle ilgili o kadar araştırdım hiç olumsuz yorum okumadım, heyecanla eşim için başladım bu yönteme. Ama adam 1 hafta denedi 3 kilo aldı iyimi
Bende şok bende iptalnasıl yaniiiii ben şok ben iptal
ne zaman başladığınız. spor yaptınız mı? yediklerinize dikkat ettiniz mi bize bilgi verirmsiniz.ben başladığımdan beri 10 kilo verdim...
1 martta başlamıştım sanırım. spor da yapıyorum haftanın 4 günü yarım saat kadar... sirkenin bana çok etkisi oluyor hızlandırıyor süreci..ne zaman başladığınız. spor yaptınız mı? yediklerinize dikkat ettiniz mi bize bilgi verirmsiniz.
teşekkürler
devam ediyor musun küreYarın ben de başlıyorum her hafta buraya gelişmeleri yazarım hedefim 1 ayda 4-5 kilo verebilmek <3
ben marketten alınanı kullanıyorumBen de bugun basliyorum kizlar elma sirkesi matkette satılan olur mu yoksa dogal olmak zorunda mi