• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

bende 27 ocaktan beri günde 3 bardak içmeye başladım 70ten 67 kiloya düştüm arkadaşlar. tabi yediklerime de dikkat ettim çok kalorili şeyler yemiyorum ekmeği kestim çok su içiyorum.

Arkadaşlar meraba ben de iki gündür yapıyorum bu kürü. Hamilelikte 25 kilo aldım hepsi fazlasıyla gitti ama birkaç kilo daha vermek istiyorum. 1.74e 69 kiloyum şu an. Birkaç gün tartılmayı düşünmüyorum. Ayrıca diyet de yapıyorum ama çok sıkı değil.

Forumun genel problemi sanırım çoğunluğun bir şeyler yazıp devamına eklemede bulunmaması. 1 hafta sonunda 1kg verdim. Yağdan gittiğini düşünüyorum zaten daha öncesinde ödem atıcı bir detoks yapmıştım. Yalnız neden bilmiyorum hiç kabızlık problemi yaşamayan biri olmama rağmen hafif kabızlık var. Sanırım sıcağa yakın içmek gerekiyor.

Aslına bakarsanız diyet yapmadıktan sonra bir işe yaramadığını düşünenlerdenim. Annem ve bir arkadaşım diyetsiz deniyorlar 15gün falan oldu. Tartıda kıpırdama olmadığını söylediler.

Aslına bakarsanız diyet yapmadıktan sonra bir işe yaramadığını düşünenlerdenim. Annem ve bir arkadaşım diyetsiz deniyorlar 15gün falan oldu. Tartıda kıpırdama olmadığını söylediler.

Bence de... Yediklerine dikkat etmeden sadece sirke ile zayıflanmaz. Ama şöyle bir artısı var. Her gün büyük tuvaletinizi yapıyorsunuz. :KK52:

Yorumumu yazdığım günden bu güne sirke bal su karışımıyla yanında yediklerime dikkt edip 2 litre su içerek 2,5 kilo verdiiiiiiimm :) yani 10 günde falan

uc sene once spor, dengeli beslenme ile birlikte sadece sabahlari icerek uygulamistim ve ozellikle gobek bolgemi baya kirmisti. bu sene ikinci bel ameliyatimi oldum, yaklasik bir ay yattim ve gelen gidenin getirdigi abur cuburdan 7 kilo aldim. uc haftadir spora basladim, yediklerime de dikkat etmeye calisiyorum ama tartida gram oynamiyorum :/

neyse sadete geleyim :)
ben sanirim sirke, bal, limon uygulamistim. simdi kafam karisti. limon ekleyeyim mi eklemeyeyim mi?
bi de sirke icin kimyasal olmasin demissiniz ya, marketlerdeki cam siseler kafi midir?

uc sene once spor, dengeli beslenme ile birlikte sadece sabahlari icerek uygulamistim ve ozellikle gobek bolgemi baya kirmisti. bu sene ikinci bel ameliyatimi oldum, yaklasik bir ay yattim ve gelen gidenin getirdigi abur cuburdan 7 kilo aldim. uc haftadir spora basladim, yediklerime de dikkat etmeye calisiyorum ama tartida gram oynamiyorum :/

ben sanirim sirke, bal, limon uygulamistim. simdi kafam karisti. limon ekleyeyim mi eklemeyeyim mi?
bi de sirke icin kimyasal olmasin demissiniz ya, marketlerdeki cam siseler kafi midir?
Geçmiş olsun öncelikle.sirkeyle limonu aynı anda kullanmayın midenizi delmesin aman ikisinde de asit var çnkü

Ben eczaneden almanızı tavsiye ederim. Aktarlardan alın bile diyemiyorum çünkü bazısında eski sirke oluyor. Son kul tar demiyorum çünkü sirke süresiz bir üründür, bozulmaz. Ama marketteki sirkelerde son kul tar yazar dikkat ederseniz. Yarım litresi 12-15 tl arası oluyor hakiki sirkenin.

Ben de dünakşam basladım kızlar insallah gider bu kilolar ya:)bu sabah ictigimde sunu farkettim yemek yeme ihtiyaci hissetmiyorsun ve buna ragmen halsiz degil dinç oluyorsun hadi hayırlısı:)

Back