- Konu Sahibi puccakanka
Çok faydalı olacağını sanmıyorum malesef, ama umarım yanılıyorumdur canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle bende öyleyim..yıllardır içime kapandım..dışarı çıkmıyorum..alışverişe dahi gitmiyoru çok istediğim haldeslm yorumlar i okduum herkez verdim diyo yarın sabah bende başlıcam bakalım umarım weririm.. eyer werirsem yazcam burya ben 3yılda 30kg aldm 65kg dum.... boyum 1.75.. suan kg 94 cok asşiri kilo aldım we resmen hayata küstüm dısari bile cıkmıomartık üst bas almıorum aldıgım şeyler qüzel durmuo die almıom qitmiom biyere hep ewdeyim denicem bu sirkeyi balla inşllah qider kilom
içiom 2qündür ama cok kötü tadı kusck qibi oluom :S inşllah deger bu çileye dewam edicemkesinlikle bende öyleyim..yıllardır içime kapandım..dışarı çıkmıyorum..alışverişe dahi gitmiyoru çok istediğim halde
bende deniycem bunu..artık bitsin bu çile
İşe yarıyor arkadaşlar. 9 günün sonunda 1.200 verdim.
Bundan önce başka Kürler uygulamıştım, sonuç iyi olmamıştı.
Bu içecek bir harika!
Canım diyet derkendiyet ile beraber mi verdiniz,yediğinize dikkat etmeden sadece bunu içerek mi?
Sosyafilizim hedefin nedir?
Kolay gelsin canım. İnşallah hedefine sağlıklı bir şekilde tez vakitte ulaşırsıncanım ben şuan 5 gün diyetini uyguluyorum,ramazan da da normal diyetisyenin verdiği listeme dönücem.sirkeli ballı suyu forumdan bir arkadaşım tavsiye etti,sonuç alındıysa bende denerim inşallah.
hedefim ideal kilom 64 aslında ben 62-63 olsam yeterli.6-8 kg yani.
Liste işine hiç uyumam canım. Zaten dedim ya iştahı açık biri değilimdir. Kışın aldık işte şimdi veriyoruz. Dikkat etmeme rağmen kışın aldım ya, en çok ta bu beni üzüyor. Midemi serbest bıraksaydım kim bilir ne olurduminşallah hepimiz,çok teşekkür ederim,sağlıklı bir liste öğrenmek istersen diyetisyenin verdiğini günlük olarak yazmıştım,ordan bakabilirsin.