- Konu Sahibi puccakanka
denemek lazım bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyet yapiyormusun peki? Diyet ve spor yapmadan ictigin kür ise yaramaz bence, yine de bozma moralini :)
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü[d
dıyet var da spor yapmıyorum canım bışlmıyorum benım bünye hıc bırsey fayda ermiyor bırakırınm dedım de bugun yıne bı umutla ıctım bır hafta daha ıcınp bırakacağım.....
Bi endokrin uzmanina gorun eger dedigin surede yeme icmene dikkat ettigin halde sorun yasiyorsan hormonlarini kontrol ettirmeni oneririm..
Benim dogumdan sonra d vitamini eksikligi insulin direnci vs cikmisti..
Herseyiniz yeterli olsun !
Arkadaslar elma sirkesinin faydalari cok giribal enfeksiyon bogaz arilari bademcikler gastrit reflu mide yanmasi eklem arilari tabi has elma sirkesi5 ayda kaç kilo verdin acaba
aktardan doğal fermantasyon elma sirkesi alınmalı. market sirkeleri çok asitli Allah korusun mideyi deler, zaten gastrit gibi mide rahatsızlığın varsa doğal sirke bile temkinli kullanılmaı.markelerdeki sirkedenmi yoksa organikmi içiyorsunuz
Elma sirkesinasıl verdiniz bukadr kiloyu ve ne kadr zamnda sadece elma sirkesi kürüyle mi zayıfladnz bu kadr ne güzell:)
dogru ..tesekkur ederimaktardan doğal fermantasyon elma sirkesi alınmalı. market sirkeleri çok asitli Allah korusun mideyi deler, zaten gastrit gibi mide rahatsızlığın varsa doğal sirke bile temkinli kullanılmaı.
bence sirkenin en bariz özelliği sabah aç karna içildiğinde o gün wc ye çıkartıyor olması. Kişide bağırsaklar düzenli çalışırsa vücut daha iyi temizlenir ve kilo da rahat verilir diye düşünüyorum bu arada ben yaklaşık 1 yıldır ara ara kullanıyorum 2. şişeyi bitiğrmek üzereyim ama kilomda pek değişklik yok. kilo verdiren diyet + spor .
Metabolizmayi calistirdigi icin yali olan bolgeleri yakarbasenlere faydası olurmu acaba