hiç azımsanacak bir kilo değil bence gayet iyi vermişsin tebrikler..azimlisin neticede opuyorumnanaktan ben başlayıp sürekli bırakanlardanım, bir haftadır yapıyorum yine sıkı bir şekilde , bu karışımıda uyguluyorum, bakalım neticeleri yazarız buraya, inş başaracağız inanıyoruum hihoyyyt
Bende 2 yılı aşkın süredir diyete başlayıp bırakalnlardandım canım :1no2: baktım olmuyor gidişat çok kötü, bu sefer inat ettim. Ayrıca eşimle de iddiaya girdim, kaydirigubbakcemile3 kazanmam lazım. Kazananın ödülü oldukça büyük çünkü kaydirigubbakcemile5 inanıyorum hep birlikte kurtulacğız fazla kilolardan alkisalkisalkis
Canım ben senden daha kısayım 1,56 kaydirigubbakcemile3 umarım verebiliriz fazla kilolarımızı hayırlısı tam anlamıyla diyete başlayalı yaklaşık 3 hafta falan oldu, 3 kg. net gitti. Ay bittiğinde sanırım 4 kg. olacak. Daha fazla olmasını isterdim ama buna da şükür, zaten zor kilo veren biriyim hiç yoktan iyidir kaydirigubbakcemile5
Selam ,
3 haftada 3 kilo gayet iyi. Ben de daha önceleri sabahları kahvaltıdan bu karışımdan içiyordum. Düzenli yapamadığım için pek faydasını görememiştim. Ama burda yazılanları okuyunca tekrar heveslendim. Bu akşamdan itibaren bende başlayacam 4-5 kilo vermek istiyorum. Umarım başarırım
kızlar konuyla cok alakalı değil ama benm bu karısımı içme sebeplerimden biride kabızlık problemiydi. bu karısımla çözemedm ama baska sekilde cözdm. eger bnm gbi problemi olan varsa diye yazıorum sabah 2-3 kuru incir üzerine ılık su. yıllardır yapmadıgm kalmadı,bunu içtiğim an tuvalete cıktım. belki işinize yarar.
:kedi:
selam arkadaşlar bende dün başladım sirkeli suya dün midem çok rahattı hiç şişlik yoktu ama bugün davul gibi oldu çok rahatsız ediyor beni ayrıca tuvalete de çıkamıyorum neden böyle oldu herkes tuvalete çıkartıyo yazmış:çok üzgünüm:
inşallah zayıflayabiliriz kızlar 10 kilo vermem lazım benm de aslında pek acelem yok 3 ayda falan versemde olur ama sabredemiyorum :1rolleyes: hemen olsun istiyorum diyette yapıyorum ekmek yok saat 6dan sonra bişey yemek yok 1.5 litre su içiyorum daha da vermezsem bütün hayallerim suya düşerakannehir
sabah aç karnına içerseniz daha faydalı ayrıca fazla sirke koymayın midenizi yakabilir zarar verir
günaydın kızlar ben nerdeyse bu karısımı 1 aydır kullanıyorum 3 gündürde içine ilave olark yarım limonda sıkıyorum ii oldu daha çok fazyasını gördüm aç karnına tadi iğrenç oluyo ama ne yapayım her yolu denemek lazım dimi yoksa 15 kilo nasıl gider
arkadaşlar sirkeyi nasıl yapacam bana tarifini verirmisiniz
bende 2 haftadır içiyorum 2 kilo gitti ve göbek bölgemde müthiş incelme kaydettim ben doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum vermem gereken 10 kilo var ama 5 -5 vereceğim ilk hedef 5 kilo
Canım ben de kullanmaya ilk başladığımda 3-4 gün çıkamadım :kedi: sonra düzeldi. Ama her bünyede nasıl reaksiyon gösterir bilemem canım, bir kaç arkadaş daha muzdaripti bu durumdan :çok üzgünüm: Ha birde bu arada pek birşey yemediğini söylemişsin, o da etkilemiştir. Ekmek kepek, çavdar tarzı tüketebilirsin. En azından 1-2 öğününde tüketmelisin, sonra benim gibi bayılır kalırsın güçsüzlüktenlmaz: posalı şeyler tüketmeye çalış bağırsakların için canım. Lifli gıdalar ye. Mandalina, kayısı tarzı, rahatsızlığın düzelir umarım :teselli:
canım haklısın sanırım ondan da olabilir yeşil çay da içmeye başladım günde iki kez o rahatlattı beni biraz da olsa çok şükür:kedi:
sen nasıl yapıyosun peki ne zamandır yapıyosun bi gelişme var mı canımzemuszemus
aayy çok sıkıldım artık şu kilolu halimden bir an önce vermek istiyorum yakaydirigubbakcemile2
inşallah hepimiz istediğimiz sonucu alabiliriz:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?