Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

bu arada daisiy baby belden 6 cm özellikle süper
tebrikler arkadaşım

[sıze="2"]cnm sana süper yediklerine dikkat etmen evt cok sevicliyim belden incelmem cnm bende senin gibi makarnayı haslayım tuzsuz yagsız yiyorum tat gelsin kırmızı biber kimyon nane dedgin gibi peynir falan yagsız seylerle yiyorum allahtan zorlanmıyorum annemde evde cok süper yemekler hazırlıyor sabrediyorum dayanbiliyorum sükür [/sıze]

kızlar sllmmhihoyyyt
ben her sabah suya katıp içiyorumm ama cok faydasını görmedmm
bal katmadıgımdan mıı ?? balın etkisi nedir?
bi de akşamları yatmadanda içmeyi palnlıyorumm :)) :CüvCüv:

selam arkadaşlar bu sirke bal karışımında birşey dikkatimi çekti.ilk kullandığım sirkenin adı kühne idi onunla çok güzel zayıfladım 4-5 kilo verdim.o bitince doğanay ve fersanı aldım benim kilolarda hiçbi kıpırdama yok gram veremedim bir hafta kadar önce kühnemi yine buldum tabi altın bulmuş gibi oldum hemen içmeye başladım ve 2 kilo daha vermişim hedefe sadece 2 kilo kaldı.tadı da çok güzel denemek isterseneiz

macar ben 2ay önce kadar dıyete basladıgımda senın gıbı kühne sırkesıyle baslamıstım 1ayda 80den 74de düstüm, ondan sonra fersan aldım 1aydır hıc bı kıpırdama yok ac da kalsam 74-75den fazla ınemıyom

herkese merhabaaaa

macar çok teşekkürler verdigin bilgi için.ben hala alamadım sirkeyi demekki senin önerdigin markadan almalıyımhihoyyythihoyyyt
daısıbaby çok sagol.ben hemen vicdan azabına girdim makarna yedim diye:çok üzgünüm:sevindim ama şimdi.yagsız tuzsuz makarna yıyeyım dayanamadıgımda

kızlar ben kemal kükrer aldım
bnun kullanıpa fayda gören var mı

yaa benanlaadımm sirkenin markasıda mı farkediomşşkafamçokkarıştı

mıgrosta vardır kühne sirkesi hepsınden pahalı ve kücük sısede. bende aksam markete cıkınca alacam fersandan fayda göremedım yaa ama zaten dibinde bi kaşıklık kaldı mecbur yenilencek:)

afiyet olsun cnm ben patates makrna fasulye yiyorum cünkü onlar tok tutyor vde dedigim gibi yagsız tuzsuz sadece baharat kullanıyorum cnm

umarım faydasını görürsünüz ben migrostan alıyorum fiyatıda 3.250 falan öyle pahalı değil ama ben onunla zayıfladım diyebilirim bide doğum kilolarını verdim 53le hamile kalıp 72 ile doğum yaptım şuan bebeğim 6 aylık ve bende 52 kiloyum ama hedef 50 kilo bekarken 50 kiloydum.öyle yememden çok kısmadım ama diyetle daha çabuk faydası olur tabi ben birde evde sürekli hareket halindeyim hiçbirşey yapamasam müzik kanallarını açıp bebişimle dans ediyorum hoplayıp zıplıyorum.sabah aç karnına bir bardak hazırlayıp içiyorum birde yatmadan yarım saat önce sabah afedersiniz idrarınızı bi görün resmen yağ.Allahım hepinize kolaylıklar versin verdiğiniz kiloları yazın buraya bizde mutlu olalım

Arkadaslar bende yaklasik 5 gundur bu karisimi kullaniyorum .Sabah ac karnina,oglen ve aksam yatarken...Yaklsik 2 kilo kadar farketti....Tuvalete cikmakta cok problem yasayan bi insanim ..Bu konuda da yardimci oldu...
Ancakkkk bende bir yan etkiye sebep oldu..Benim bunyem oldukca kuvvetlidir.YeDigim hic bir sey doukunmaz,hani kimisi hassastir ya,Kendini cok dinleyen bir insanda degilim.ama sirkeye basladiktan sonra kalp atislarimda bi degiisklik oldu...Hani aniden bir seye heyecanlanirsiniz da kalbiniz girtlaginizda atar...Onceleri anlamadim..Ama dun gece esim dikkat ettin su sirkeyi ictikten sonra bu sikayetin artiyo deyin ce baktim ki evet....bugun hic kullanmadim ama kalbim hala deli gibi carpiyor

Boyle birsey yasayan oldu mu hic.Eski sayfalardan hatirlar gibi oldum ama tek tek bakamadim...Eger boyle bir sorun yasayan varsa benimle paylassin lutfen
Bu arada kemik erimesini konusunuda arastirdim...Tam tersine kemikler icin cok iyiidr deniliyor.Yalniz ca 1 internet sitesinde anlatim bozuklugu olmus durum tam tersi gibi anlasiliyor...Bnece olay burdan yayildi...Kemik erimesine yol actigina inanmiyorum

macar vallahi yazdıklarını okuyunca hemen almamak için kendimi zor tutuyorum
çok sagol verdigin bilgiler için
1 hafta dolmadan tartılmıycam ama cumartesi ilk işim kilomu yazmak olacak
inşallah vermiş olurum

inşallah böyle bir probleme yol açmıyordur:çok üzgünüm:

merhaba melek ve mucizesi umarımkilo verirsin canım çünkü kilo kadar insanın moralini bozan birşey daha yoktur heralde

valla bende hiç böyle bir sorun olmadı daha doğrusu hiçbir yan etkisini görmedim şimdi sirkedendir veya değildir diyemeyiz en iyisi bir doktora görünmen kalp yani çok önemli ihmale gelmez çok gemiş olsun

bende aksam yatmadan yarim saat once iciyorum ama sabah kalkarkene tabiyki direkmen wc'ye gidiyorum... kiz nasil fark ediyorsun idrarin yag olmasina???

bende katiliyorum bende kuhne elma sirkesini ictim tam 5 kilo verdim 2 ayin icinden sonra baska markaya gectim hic kilo veremedim simdik tekrar gectim kuhne ve bu cumartesi gene tartilacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…