Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

ya bişi daha sorcam biraz saçma gelicek ama burda okumuştum galiba ya da başka bi forumda. elma sirkesi göz kapağı düşmesi yapıyomuş sizce doğru olabilir mi bu?

evet onu bende okudum yan etki yaptı demişti.bir süre ara verdikten sonre düzeldi demişti.
ben iki haftadır kullanıyorum böyle bişey olmadı umarımda olmaz.

bende bugün başladım arkadaşlar.ara ara girip gelişmeleri paylaşırım sizlerle

arkadaşlar bir haftadır uyguluyorom iki kilo verdim amayememe dikkat ediyorum yeşil çay ve sinameke içiyorum

arkadaşlar nasıl içiyorsunuz bunu ? geçen gün anneme aldırdım elma sirkesi bi hevesle yaptım karışımı ama bardağın yarısını zor içtim geri kalanı döktüm. sonrasında nasıl bir mide bulantısı karnıma kramplar girdi ve ayrıca böle tuvalete falan da koşturmadı yani beni. midemi bulandırdı. ertesi sabah daha az sirke ve balla denedim yine yarıya kadar zor içtim . sonra butun gün ağzımda sanki sirkeyle dolaşıomuşum gibi tad kaldı.berbat içemiyorum karışım olarak. ama acaba şurup içer gibi bi kaşık sirke içsek de arkasından bi bardak suyu diksek olmaz mı ?

vallahi ben artık su yerine sirkeli ballı su içiyorum, şu anda kütüphanede ders çalışıyorum şişemde sirkeli suyum var kaydirigubbakcemile3

vallahi ben artık su yerine sirkeli ballı su içiyorum, şu anda kütüphanede ders çalışıyorum şişemde sirkeli suyum var kaydirigubbakcemile3

yasakkelime yasakkelime canim midene zarar vermesin ben 3 gun gunde 1 bardak ictim miden yanmaya agrimaya basladi kafamçokkarıştı biraktim dikkat et

İlk sayfalarda haftada 1-2 kilo verdim diyenler olmuş yahu ciddimi ama burada diyet ve spor yaptıysanız vermek doğalda sadece bunu içerek veren oldu mu

Tadı nasıl yav çok kötüdür tadı ben nasıl içerim acabadelikafadulden

lahana çorbasından katkat daha iyi emin ol

evet arkadaşım yememe çok dikkat ediyorum sanırım bundan verdim bu iki kiloyu ama bir ümit işte içiyorum fazla bir faydası olduğuna da inanmıyorum çünkü diyet konusunda uzman oldum artık çok kilolu biri olmamama rağmen zayıfda sayılmam boy 1.72 kilo şu an 74 oldu ama hiç bukadar kilolu olmamıştım ama bunu deneyin akşam sadece bir kase çorba yiyip yatarsanız kiko vereceksiniz

anaaaaammm ben 3 gun ictim ama hala acisini cekiyorum reflumu oldum acaba bana bisey dukunmazdi simdi yediklerim agir gelmeye basladi agrilar bulantilar yanmalar neredese cikacaklar yediklerim of yaaaa nasil duzelir bana yardimci olun lutfen midemi rahatlatacak biseyler lazim simdiden tesekkurler

Kızlar merhaba ben her sabah aç karnına 1 kaşık sieke ve ballı su karışımı içiyorum çok tok tutuyo ve bagırsakları temizliyo zayıflamada etkisi olduğuna inanıyorum tabi midesinden rahatsız olanlara tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…