Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

çam balı da kullanabilirsin bende bazen öyle yapıyodum bi sorunla karşılaşmadım

merhaba arkadaşlar!başlık ilgimi çekti ve okudum hepsini.anlamadığım ilk başlardaki tarif ve içim şekli çok farklıyken daha sonraları daha farklı bir hale dönmüş.doğrusu aklım karıştı?aç mı tok mu? bir kez mi üç kez mi içilecek?toplu karışım mı olacak? birer bardaklık mı olacak??en sonunda bu sabah aç karnına bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir tatlı kaşığı bal ekleyerek yudum yudum içtim .umarım doğru yapmışımdır.
ama arkadaşlar ilk gün olduğu için sirke kokusu bana çok keskin geldi ve biraz zorlandım.umarım faydasını görürüm ve diyetle bereber olumlu sonuçlarını alırım

kıslar bende bu aralar içemeidm karışımı ama doğumdan sonra ilk reglimi olduktan sonra 5 gün içinde 1 kilo verdim ve çok mutluyum

ben ilk zamanlar bal koyuyordum simdi koymuyorum.yani illa bal sart degil.ben bayagi eridim.

Kizlar bn bu sirkeli karisimi nasil iccegimizi anlamadigim icin ingilizce arastirdim, orda gordugum uzere bir cok tavsiye eden doktor vr ama bakdim bunlar bal koy demiyor, bide bal olarak arastirdim ama cok bisi bulamadim, sanirim bal onemli dgl o kdrdaşakkıdı

Yabanci sitelerden okuduklarimi ozetlersek, ac karnina gunluk 3 kere 2cay kasigi sirke yarim bardakda su, icebilirseniz daha fazla su koyabilirmissiniz.

Sirkeli suyla tavsiye edilende Atkin diyeti yani karbonhidratsiz olan diyet, bu diyet bilimsel arastirmalara gore kolestrolu yukseltio eger sirke icilirse dengelenebilcegini soluo bi kac doktor.

Bir kac doktorda sirkenin kani sivilastirdigini (limon gibi) bu nedenle metabolizmanin hizlandigini soluyor, bu nedenle kani yeterince sivi olan birinde ise yaramaz aksina etkisi baya kotu olabilir.

Umarim yarari olur bu bilgilerin:))

Son düzenleme:
ben bu karışımı yaklaşık 1 yıl önce denemeiştim çevremde bununla baya kilo kaybeden arkadaşlarım oldu hemde kolay bi diyetle.
bende ilk zamanlarda bi problem yaratmadı aksine zayıflamak uğruna tadı kötü olmasına rağmen sanki güsel bişiymiş gibi kendimi kandırarak 1 hafta boyunca içebildim.. bırakma sebebim ben midesi hassas biriyim acaip ağrıdı bütün gece midem..
yani demek istediğim kesinlikle faydası oldu hem bende hem çevremdeki deyenlerde hemde burdaki paylaşımlarında okuduğum arkadaşlarda..
ama eğer midesi hassas biriysseniz ve illa kullanmak istiosanız sirke ölçüsünü yarıya indirin ve içebileceğiniz kadar fazla suya koyun derim ben
ayrıca aç karnına zayıflama etkisinin bende daha fazla olucağıı düşünüyorum ama midesi sorunlu olanlar bence tok karnına almallı..
uzun süredir paylaşımda olan bu konuya bende düşüncelerimi eklemek istedim.. inşallah bütün arkadaşlar kendilerini görmek istedikleri kiloda görürler kendilerini tartıda sağlıklı günler

ayyyy kizlaar ben ilk dun ictim limonla 2-3 saat sonra bir karin agrisi basladi wc ye kendimi zor attim sabah 6 gibi uyanir uyanmaz daha hareket bile etmeden bir agri girdi karnima kostum gene wc ye oglene kadar bole bosaldi icm resman daha cesaret edemedim icmeye bekli yediklerinin ekisi olmustur ama bu kadar cabuk beklemiyordum bikere daha iciyim ayni sey olursa yapmiyacagim hastalanirsam su kaybindan allah korusun limonsuz balli deniyim bari sizdede oldumu boyle?
butun sayfalari okuyamadim belki yazan olmustur

kızlarrr

1.ben elma sirkesi ve suyu tek tüketiyorum bal,nar ekşisi vs koymuyorum daha faydalı veya deil diyemem ama benim kullandıım yöntem bu ve cok da memnunumm. :)

2. olarak elma sirkenize cok az cok cok azz bir cimdik derler ya onun gibi :)) tuz atmanzı tavsiye ederm. nedeni ise ben ilk elma sirkesi sisesni bitirdm ve annemdn tekrr almasını istedm annemde bana bir cimdik tuz :) at dedi.tabii nedenini sordum. ALLAH KORUSUN sirke içkiye dönüşebilirmiş ve dinimiz acsındn önemi birşey..herkese tavsiyem sadece 1 cimdk tuzz sisenn içine :)

Bazı arkadaşlarımızın yazılarındaki eksik harfler nedeniyle yazılanları anlayamıyorum.
Lütfen biraz daha dikkatli davranırsak, daha kolay iletişim kurabiliriz.
Bu sayede de güzel Türkçemizi korumuş oluruz.

ben bu karışımı yaklaşık 2 aydır düzenli olarak kullanıyorum. abur cubur delisi olduğum için kilo vermiyorum ama 2 aydır hiç kilo vermedim ve bağırsak çalışmasına çok katkısı olduğundan eminim.ayrıca önceden karnımda abartı bir şişlik olurdu(kaldıki zaten şişkoyum:)) şimdi öyle bir şikayetimde yok. zaten zararlıda değil.bu yüzden kullanmaya değer buluyorum

evet canım bende de aynı etkiyi yaptı 2 şişe sirke bitirdim.ve yememe karşın kilo almadım.ayrıca herkes zayıfladın sen diyor.tartıda fark yok.şıkılaştıryor sanırım .

aslına bakarsan canım banada zayıfladın mı sen gibi sorular geliyor tabi:) ama dediğin gibi tartıda tık yok. bende kendimi şımartıyorum ve daha çok atıştırıyorum bu kötü oluyo aslında.kaydirigubbakcemile3

ya bişi daha sorcam biraz saçma gelicek ama burda okumuştum galiba ya da başka bi forumda. elma sirkesi göz kapağı düşmesi yapıyomuş sizce doğru olabilir mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…