elma sirkesini aç karnına sabhları bala karıştırıp içtim sonrası midem çok agrıdıı dikae tdin elma sirkesine yada züüzm farketmez midede sıkıntı ypatı bende
sorma bende kühne kullanıyodum benim midem çok hassas benim de aynı yanmalar olmuştu.. Hangi markayı tüketiyorsan doğal değilse muhakkak tok olmalısın arkadaşım..
KAVAKLIDERENİN lmıştım elma sirkesini marketen aldım tok işe yaramıyor diye aç içmiştim sonrada ieçmedim hala buzdolabında salatalara koymaya başladım cnm
valla canım benim gittiğim yerdeki aktarcı sakın sakın deyip durdugenede sana kalmış her doğal yazılan doğal ne yazik ki ( kendi ürünlerini satmak için desem olamaz çünkü çok sağlam bir yer ayrıca orada kemal kükrer yoktu ..ama onuda tavsiye ederim dedi..ben uzunöz aldım onuda tavsiye etti..bolulun has sirke yapan firmasıymış..
sanırım senin aldığın tamamen doğal çünki amarketlerde satılan kemal kükrer olan ların fiyatları 4-5 tl civarı
bende 3gündür kemal kükrerle başladım inşallah faydasını görürüm
yaaa o kadar uygunmu.. Yok bana öle demedi ben uzunöz ü 12tl aldım kemal kükrer daha pahalıymış bana 17-25 tl arası oynar dedi.. Uzunözde öle de orası genel merkez toptan olduğu için aldım.. Kızlar araştırın eger 4-5 arası ise kesinlikle o değildir.. Nerden hatırlıyorum bir arkadaşımda doğal getirtmişti geçen sene ege tarafından 20 ye getirdi..yok değildir doğal ozaman... Genede burda market sirkelerinden zayıflayan arkadaşlarımız var sanırım onlarn midesinde sorun yok..ama ilerde sorun olabilir gibi geliyor bana..siz siz olun doğalını alın kızlar..:42
sen kaça aldın arkadaşım sirkeyi??
ama şuda olabilir şişe çokmu küçük belki ml leri az:26: Benim dediğimin şişesi büyük..bende bir bakim şu marketdeki kemal kükrer sirkeleri merak ettim..
benim içtiğim sirke doğanay 3.5tl alıyorum marketten,cam şişede satılıyor,tadıda güzel,üstünde %100doğal yaş elmalardan üretilmiştir yazıyoo,doğal olmasını anlamamızın tek şeyi,sallayınca içinde tortu oluşması doğal olduğuna işrettir dikkat edin kızlar...
benim içtiğim sirke doğanay 3.5tl alıyorum marketten,cam şişede satılıyor,tadıda güzel,üstünde %100doğal yaş elmalardan üretilmiştir yazıyoo,doğal olmasını anlamamızın tek şeyi,sallayınca içinde tortu oluşması doğal olduğuna işrettir dikkat edin kızlar...
tok işe yaramıyormu ben hep tok içtim ça karnına hayatta içmemem sirke filan bana 10 kilo verdirmişti
slm siskolar bende bir siskoyummm, arkadaslar bende 4 gündür iciyorum 1 kilo verdim. suan kilom 67,5 bakalim ay sonuna kadar verebilecekmiyim tekrar yazicam. ama sunu söyleyebilirimki istahim kesildi tatli krizlerine girmiyorum. 2 cocuktan sonra ins. zayifliycam.... hepberaber eski citirliklarimiza dönerizzzz insllahhhhhhhhhhhhh!!!!!!....
peki aç karnınıza mı içiyosunuz bu karışımı
mesela benim arkadaşım yatmadan önce içiyomuş ama nasıl bir karışım içiyodu tam bilmiyorum şuan görüşmüyoruz çünkü
siz bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı elma sirkesi koyuyorsunuz dimi
peki aç mı tok mu karna:26: