- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
Canım nasıl kullandın? Yani ballı mı balsız mı? Bir bardağa ne kadar elma sirkesi koydun birde ne kadar sürede kaç kilo verdin? Zayıflatıcı etkisi için genelde yemeklerden önce alınması gerekiyormuş ama yemeklerden sonra alınınca da faydası oluyorsa bende öyle yapabilirim.kaydirigubbakcemile5
Ben 1 bardak ılık suya 1-2 yemek kaşığı kadar elma sirkesi katıp karıştırıp içtim, kullandığım dönemde 1 ay bile olmadan 4 kg. verdiğimi gördüm. Bu da oldukça motive etti beni doğrusu yerimseniben Bazıları bu karışıma 1 tatlı kaşığı balda katıp tüketiyor, ama ben denemedim şahsen. Bal katınca içemem diye düşündüm :bbo: sirkenin yanında balda olunca midem almaz dı sanırım :1shok: Yani balsız da işe yaradı bende
canım ben her yemekten sonra yarım su bardağı içtim.ballı içtim balsız içenler veremiyor kilo ve soğuk olarak içtim.bir bardak suya 1 ymk kasığı sirke 1 ymk kaşığı da bal kattım.1bucuk ayda 6 kg verdim canımhihoyyyt
kilo vermek istiyorsan öğünlerden sonra içmen gerek canım böylelikle yediklerin yağa dönüşmeden yakılacak hemen
tamam canm anladım..çok teşekkür ederim
canım ben her yemekten sonra yarım su bardağı içtim.ballı içtim balsız içenler veremiyor kilo ve soğuk olarak içtim.bir bardak suya 1 ymk kasığı sirke 1 ymk kaşığı da bal kattım.1bucuk ayda 6 kg verdim canımhihoyyyt
Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
derinxby cokkk cokkk tesekkur ederımm
naz81 maydonozu nasıl yapıyorsun nerde saklıyorsun dolapdamı
bu sirkeli ballı karışımı bende denedim. sirkeden nefret ederim kokusundan falanda yinede denedim kendimi zorlıyarak burnumu kapatarak bir dikişte içtim arkasından su içtim sirke kokusunu almama için ama yinede olmadı hepsini çıkartım sonu hüsran oldu