Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

canım ben her yemekten sonra yarım su bardağı içtim.ballı içtim balsız içenler veremiyor kilo ve soğuk olarak içtim.bir bardak suya 1 ymk kasığı sirke 1 ymk kaşığı da bal kattım.1bucuk ayda 6 kg verdim canımhihoyyyt

canım cevabın için sağol ben balla denedim tadı gerçekten çok güzel ama bal daha fazla kilo aldırır diye korktum açıkçası

ballı içip kilo verdiğine göre bi sakıncası yok o zamn canımm..sabah kalktığımda ve akşam yemekten önce veya yatarken içmeyi düşünüyorum ne dersiniz?

kilo vermek istiyorsan öğünlerden sonra içmen gerek canım böylelikle yediklerin yağa dönüşmeden yakılacak hemen

Süper yaa, bende o miktarlarda içiyorum ama yemeklerden önce içiyordum, 2 haftada 1 kilo gitti görünüyor ama regliden olabilir o giden kilo, sen harika kilo vermişsin, diyet yaptın mı peki canım? Ben şu gece yatmadan önce biraz atıştırmalarım olmasa kilo vericemde işte bazen dayanamıyorum. Yani bide 2 hafta yemeklerden sonra içeyim o zaman, inşallah işe yarar bu sefer.kaydirigubbakcemile2

canım ben bunun yanında diyet yapmadım sadece aksam 7den sonra karnım acıkırsa ki muhakkak acıkıyor o zaman elma yedim yada salatalık fln.daha önceden de söylemiştim salatalıktaa 0 kalori var ve %90ı su.istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.form ürünlere alıştırdım kendimi.çikolata istersem form çikolata yiyorum.ilk baslarda saman yiyormus gibi oluyorsun ama alışınca gayet ii gidiyor hatta diğer çikolatalara bakarken fazla ağır geleceğini düşünüyorsun.ve en önemlisi kendimi çok motive ettim kilo vereceğime çok inandım ve hevesliydim ilk 3 gün 1.5 kg verdim canım alkisalkisalkis

kızlar 3.günüm ballı limonlu ılık suyumu içtim şimdi yatmaya gidiyorum. fakat yediklerime de dikkat ettiğim halde kilo vermem durdu :bbo: 2 kilo verdim ki ( o da su kaybı diyorlar) başkada veremiyorum sanki sabitlendim kaldım. napcam ben ya fisfisfis

çok guzel ama benim bal a alerjim var mideme ağır geliyo sadeçe sırke olsa olur mu

kızlar gerıye donup okuyamıyorum oglum uyandı uyanacak
bırı bana yardım ederse valla cok dua edıcem
gunde kaç kez ıcılecek bu karısım ?
sabah kahvaltı sonrasıda dahılmı?
1 lıtrelık suya degılde bır bardaga yapıpı içsek olmazmı hep taze taze daha ıyı olmazmı ?
son sorum ılıkmı sıcakmı sogukmu olmalı su ?

özlemcim günde 3 kez içebilirsin midene dokunmuyorsa tabi.yemeklerden sonra ve soğuk olarak içilecek.istersen taze taze yap sorun değil.yani 1 bardak su bir kaşık sirke bir kaşık bal.ama sürahiye yap koy dolaba çocuk da varken durmadan onunla ne uğraşcan:)kolay gelsin

ya kızlar ben elma sirke su ve limon olarak karıştırıyorum bal şart mı öyleyse bundan sonra öyle yapayım
bugün 5.günüm 1.5 kilo verdim ama 2 gündür tartılmıyorum sadece sabahları aç karınla içiyorum
ben bi de maydanoz suyuda içiyorum onuda günde 2 bardak içiyorum

derinxby cokkk cokkk tesekkur ederımm
naz81 maydonozu nasıl yapıyorsun nerde saklıyorsun dolapdamı

kızlar tadı guzeldı ben sevdımmm dıkıp ıctım ohhh ne guzell canım da tatlı ıstıyordu ıyı gıttı vallaa :)))

derinxby cokkk cokkk tesekkur ederımm
naz81 maydonozu nasıl yapıyorsun nerde saklıyorsun dolapdamı

canım günlük hazırlanıyo 2 bardak suyu kaynat içine yarım demet maydanozu at 3 dk daha kaynat altını kapat 10 dk demlensin sonra süz sabah bir bardak akşam bir bardak içiyorum
sakın fazla yapıpta yarında içerim demeyin zehirlayabilirmiş lütfen diikat etsin yapmak isteyenler

bu sirkeli ballı karışımı bende denedim. sirkeden nefret ederim kokusundan falanda yinede denedim kendimi zorlıyarak burnumu kapatarak bir dikişte içtim arkasından su içtim sirke kokusunu almama için ama yinede olmadı hepsini çıkartım sonu hüsran oldu

o zaman sirkesiz dene. benim gibi. bende ılık su bal ve liyon sıkıyorum tamam. sirkeli kadar etkili olmaz ama zamanla gösterir etkisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…