- Konu Sahibi fundagul_888
bn evde yaptıgımız sirkeden kurdum sabah ve akşam kullanmayı düşünüyorum üç ögünde kullanılacak mı ki 2 ögün yeterli olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
70 kilodan asagida isen iki öğün diye hatırlıyorum yukarıda isen 3 öğündü galiba
kürü kullanıyormusunuz acaba bu içindeki sarımsaklar dibine çöktü onlarla birlikte mi içicem yoksa sadece sirkesinden mi içmeliyimAnnem evde yapmış ama tadı hiç hazır sirkeye benzemiyor sizinki öylemi yoksa annemin ki daha olmamış mi
Merhaba ne zaman başlıyorsunuz bu küre beraber başlasakMerhabalar sarimsak kürüne bende basladim bugun hazir sirkeyle yaptim 82kgyum.sonucunu sizlerle paylasacagim her hafta
Merhaba ne zaman başlıyorsunuz bu küre beraber başlasak
Olur tabi başlayalım sen hazırladın mı kürüBirlikte başlayalimmi :) bende başlamak istiyorum ama tek başıma yapmak istemiyorum. Birbirimize destek olursak daha motive edici olur bence :)
Slm sarımsak kürüne hala devam ediyormusunuz acabaVallahi ben verdim. Benim kabizlik problemimde vardi belki de öyle atmisimdir bilemiyorum ama verdim yani 76 ile basladim suan 69 kiloyum
Bende bugün başladım bakalım hayirlsii[/