- 20 Haziran 2016
- 159
- 206
- 28
Hayır canım yemiceksinn valla destek olalım birbirimize bazen nefsime hakim olamıyorumYa senle benim kaderim ayni. Bende bugun disarda yedim valla tatli pideler falann oo Anladim cnm. Peki aksam yemek yemicem dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım yemiceksinn valla destek olalım birbirimize bazen nefsime hakim olamıyorumYa senle benim kaderim ayni. Bende bugun disarda yedim valla tatli pideler falann oo Anladim cnm. Peki aksam yemek yemicem dimi
Aynenn ogle cnm haklisinHayır canım yemiceksinn valla destek olalım birbirimize bazen nefsime hakim olamıyorum
Canim dün akşam dışardan yememe rağmen bu sabah tartıLdim 4 günde 2 kilo vermisimAynenn ogle cnm haklisin
İnşallah tatlım bugün kendime ceza verdim kahvaltı yapmadim yeşil elma yedim hep (Ciidimisin masallah hadi bakalim gitsin yaglar ins
Olmaz tatlim uzmanlar bile nediyor mutlaka kahvaltinizi yapinİnşallah tatlım bugün kendime ceza verdim kahvaltı yapmadim yeşil elma yedim hep (
Haklısın ama işte ben biraz takıntı haline getirdim sanırımOlmaz tatlim uzmanlar bile nediyor mutlaka kahvaltinizi yapin
Canim dikkat ediyorum baya kaçamakli bir hafta oldu zaten senin nasıl gidiyor..Yapma cnm dikkat et kendine
Canim inşallah verirsin kolayca .. sende dikkat et kendineBen daha tartilmadim ama biraz sikintili ama olucak okadarr
Canim inşallah verirsin ama spor yapmaya çalış ben yapamıyorum özellikle göbek bölgesi için mekik çekmeye çalış benceKizlar nasil gidiyor diyet ben bugun basladim hedef 10 gunde 5 kilo.Boyum 1.63 kilom 59
Tebrikler canim bence hergün tartılma1.nci günüm bitti. ( - 400gr)
DayanamamTebrikler canim bence hergün tartılma
Ben yoğurt + hurma diyeti yapıyorum. Çok Memnunum. Üstelik kilo da vermeye başladımKızlar Merhaba Sesiniz hiç çıkmıyor son iki gündür 5te5 diyeti ni yapıyorum yapmayın kızlar mide problemi olmayan bu insanım midem mahvoldu.. tamam halsizlik her diyette var ama bilmiyorum... beni çok kötü yaptı.. bir diyet listesi geçti elime arkadaşıma diyetisyen vermiş yürüyüş ile haftada iki kilo veriyor.. sizle de Paylaşmak isterim isterseniz..