Elma diyeti ile kilolara Elveda ;)

6 günü bitirdim elma diyeti ile iki akşam dışarda yedim bir güzel :KK43: spor da yapmadım Usendim baya.. 6 günde 2.3 kilo vermisim:skandal: bu haftada devam edicem bakalım 60lari görmek istiyorum artık bu hafta kaçamak yapmak yok :KK43:

Kizlar nasil gidiyor diyet ben bugun basladim hedef 10 gunde 5 kilo.Boyum 1.63 kilom 59

Ben regl oldum dün akşam çikolatalı dondurma yedim dayanamadım nedeni belli oldu:mapus::KK15: ama devam ediyorum diyete.. pazartesiye kadar tartılma yi düşünmüyorum ben :KK55:

Kızlar Merhaba Sesiniz hiç çıkmıyor son iki gündür 5te5 diyeti ni yapıyorum yapmayın kızlar mide problemi olmayan bu insanım midem mahvoldu.. tamam halsizlik her diyette var ama bilmiyorum... beni çok kötü yaptı.. bir diyet listesi geçti elime arkadaşıma diyetisyen vermiş yürüyüş ile haftada iki kilo veriyor.. sizle de Paylaşmak isterim isterseniz..

Kızlar Merhaba Sesiniz hiç çıkmıyor son iki gündür 5te5 diyeti ni yapıyorum yapmayın kızlar mide problemi olmayan bu insanım midem mahvoldu.. tamam halsizlik her diyette var ama bilmiyorum... beni çok kötü yaptı.. bir diyet listesi geçti elime arkadaşıma diyetisyen vermiş yürüyüş ile haftada iki kilo veriyor.. sizle de Paylaşmak isterim isterseniz..
Ben yoğurt + hurma diyeti yapıyorum. Çok Memnunum. Üstelik kilo da vermeye başladım :21:

X