ben yinede 54 istiyorumdi miiii
benim de bir sorunum yoktu da gerçekten yüzüm çok çöküyor başka bir insana dönüşüyorum 63 ün altına düşünce .
bir de 57 kilo ilen leğen kemiklerim çıkıyordu bir tuhaf oluyordu. ben de bu kadarına gerek olmadığına karar verdim.
63 kilo olsam yeter. ehe
evde diyet yapan herkes 1,5 kilo civarı alınca sesi kesildiSizin diyet nasıl gidiyor KV ile
Cok rahatlar anlayabiliyorum seniturizmciyim ben otellerde çalıştım . bizdeki ayıp olan çoğu şey onlar için eğlence. bir gece masada bir grup oturuyor Deli gibi kahkaha atiyorlar dinledim merak edip yellenip yellenip buna guluyorlardı
Oo masallah. Kizdan sonra da syni ilgiyi istiyorsa ve tabi sana da veriyorsa cok guzelBen 4 sene yapmadım yine aynı kuzu kız şuan 2.5 yaşında
bence deaslın da o kilo boy tablosunda ki ölçüler yanlış hatırlamıyorsam fransa da podyum mankenleri için belirlenen ölçülerden yola çıkılarak yapılmıştı
normal görünüyorsan kendini sağlıklı hissediyorsan o senin ideal kilondur bence
Onu anlamakta zorlanıyorum aslında bunu yapınca ne oluyor koruma iç güdüsümü acaba yada başka birşey.Yazin o sicakta disarda takmistik.
Evet canim Polonysli. Haklisin fazlasina ben de gelemezdim, artik hayati kisitlamaya giriyor cunku baskalarindan kiskaninca
tabiki yoruluyorsun butun gun ammaa dedigin gibi aslinda tvnin karsisinda hic yapmasan 10 dk bile spor olsa cok da daha iyi hissedersinsoğukkkk dıdıdıdıdıdı yürüyemiyorum eheheh
evde de kv var spor mpor yapamıyorum
işten gelip anca yemek hazırla
ondan sonra da kv nin tv programları başlıyor
oturup kalıyorum işte... gidip yatak odasında spor fln yapmam lazım
belki bisiklet çevirebilirimo da insanın poposunu acıtiyir
gördüğünüz üzere bende bahaneler bitmiyir
sağlıklı ol da kuzum nasıl istersen tabiben yinede 54 istiyorum
BAen 45 kilo olduğum zamanda çok daha iyiydim sadece tansiyon sıkıntım ouyordu.bence de
zaten ben 52 kiloya düşersem podyuma çıkamam ancak podyumda sürünürüm zannımca
ben hayatımda 60 görmedmsağlıklı ol da kuzum nasıl istersen tabi
kendini hangi kiloda iyi hissediyorsanekim2009 un da dediği gibi ideal kilon odur.
Fazlasi bence guvenmeme ki o da genelde aldatan erkeklerde goruluyor. Benim sahsi fikrim. Eger butun erkeklerden kiskaniyor kafasinda kurguluyirsa kendisi yapiyordur. Be demisler herkes burbirini kendi gibi sanarmisOnu anlamakta zorlanıyorum aslında bunu yapınca ne oluyor koruma iç güdüsümü acaba yada başka birşey.
45 kilo nedir ablaBAen 45 kilo olduğum zamanda çok daha iyiydim sadece tansiyon sıkıntım ouyordu.
52 olsam şimdi süper olur bana göre .
Gormedim canim kusura bakma.Sen değil ondan canım Elhan abla ya yaptım
sonuna kadar katılıyorumtabiki yoruluyorsun butun gun ammaa dedigin gibi aslinda tvnin karsisinda hic yapmasan 10 dk bile spor olsa cok da daha iyi hissedersin
Dili baya zor. Ama ogrendim. Gerci ben isyerinde sadece ingilizce kulkaniyorum ama tabii dil ogrenmek hayati cook kolaylastiriyirteşekkür ederim kizlar
Polonyada nasıl tanıştınız? oraya nasil gittin merak ettim şimdi ben de kendimi yurtdisina atmak istiyorum. dili nasil öğrendin zor mu
ama bu vki hesabına göre 45 kiloda çok zayıf oluyorsunBAen 45 kilo olduğum zamanda çok daha iyiydim sadece tansiyon sıkıntım ouyordu.
52 olsam şimdi süper olur bana göre .
Fazlası kendine güvenmeme derler hep,kıskançlık dozuda bir yere kadar tamam derimde hayatı zorlaştıra ak boyuttaysa sıkıntı var demektir.Fazlasi bence guvenmeme ki o da genelde aldatan erkeklerde goruluyor. Benim sahsi fikrim. Eger butun erkeklerden kiskaniyor kafasinda kurguluyirsa kendisi yapiyordur. Be demisler herkes burbirini kendi gibi sanarmis
Kilo o kiloooo uçuyon o kiloda hafifliyorsun kemiklerin çıkıyor 34 beden giyorsun sjksjksjk hamile kalmıştım o kiloda 60 ile doğuma girmiştim.45 kilo nedir abla
nasıl bir yer polonya bir türk için ? memnun musun?Dili baya zor. Ama ogrendim. Gerci ben isyerinde sadece ingilizce kulkaniyorum ama tabii dil ogrenmek hayati cook kolaylastiriyir
Italyada tanistik Erasmusla gitmistim. Sonra nasip bitmedi iliskimiz. 2 sene bekledik birbirimixi benim okul bitince cvmi verdik buraya ben gezmeye gelfim 2 haftaligiba o sirada aradilar eski isyerimden. Gorusme iyi gecti. Sonra ise alindin. Tyrkiyeye dobup calisma iznimi bekledim sobra valiz hazirkayip geldim gelis o gelis. Kaldik gitti
sen hayatın da 60 ve üzeri görmemişsin ben de hayatım da 60 ı da altını da görmedim hep tomtiş hep şişmandım yaaavfffben hayatımda 60 görmedm
ama doğumdan snra nerelerden düştüm
şimdi 61-62 tıkanıp kaldım
bi 5leri göreym kendimi iyi hissedecem
yok boyun uzundur boyunsen hayatın da 60 ve üzeri görmemişsin ben de hayatım da 60 ı da altını da görmedim hep tomtiş hep şişmandım yaaavfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?