Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ben yinede 54 istiyorum

haklisin canim. Daha rahatlar. Ogrenciyken ben de heryaz otellerde calistim

bence de
zaten ben 52 kiloya düşersem podyuma çıkamam ancak podyumda sürünürüm zannımca

Yazin o sicakta disarda takmistik.
Evet canim Polonysli. Haklisin fazlasina ben de gelemezdim, artik hayati kisitlamaya giriyor cunku baskalarindan kiskaninca
Onu anlamakta zorlanıyorum aslında bunu yapınca ne oluyor koruma iç güdüsümü acaba yada başka birşey.

tabiki yoruluyorsun butun gun ammaa dedigin gibi aslinda tvnin karsisinda hic yapmasan 10 dk bile spor olsa cok da daha iyi hissedersin

bence de
zaten ben 52 kiloya düşersem podyuma çıkamam ancak podyumda sürünürüm zannımca
BAen 45 kilo olduğum zamanda çok daha iyiydim sadece tansiyon sıkıntım ouyordu.
52 olsam şimdi süper olur bana göre .

sağlıklı ol da kuzum nasıl istersen tabi
kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan ekim2009 un da dediği gibi ideal kilon odur.
ben hayatımda 60 görmedm
ama doğumdan snra nerelerden düştüm
şimdi 61-62 tıkanıp kaldım
bi 5leri göreym kendimi iyi hissedecem

Onu anlamakta zorlanıyorum aslında bunu yapınca ne oluyor koruma iç güdüsümü acaba yada başka birşey.
Fazlasi bence guvenmeme ki o da genelde aldatan erkeklerde goruluyor. Benim sahsi fikrim. Eger butun erkeklerden kiskaniyor kafasinda kurguluyirsa kendisi yapiyordur. Be demisler herkes burbirini kendi gibi sanarmis

teşekkür ederim kizlar

Polonyada nasıl tanıştınız? oraya nasil gittin merak ettim şimdi ben de kendimi yurtdisina atmak istiyorum. dili nasil öğrendin zor mu
Dili baya zor. Ama ogrendim. Gerci ben isyerinde sadece ingilizce kulkaniyorum ama tabii dil ogrenmek hayati cook kolaylastiriyir
Italyada tanistik Erasmusla gitmistim. Sonra nasip bitmedi iliskimiz. 2 sene bekledik birbirimixi benim okul bitince cvmi verdik buraya ben gezmeye gelfim 2 haftaligiba o sirada aradilar eski isyerimden. Gorusme iyi gecti. Sonra ise alindin. Tyrkiyeye dobup calisma iznimi bekledim sobra valiz hazirkayip geldim gelis o gelis. Kaldik gitti

Fazlasi bence guvenmeme ki o da genelde aldatan erkeklerde goruluyor. Benim sahsi fikrim. Eger butun erkeklerden kiskaniyor kafasinda kurguluyirsa kendisi yapiyordur. Be demisler herkes burbirini kendi gibi sanarmis
Fazlası kendine güvenmeme derler hep,kıskançlık dozuda bir yere kadar tamam derimde hayatı zorlaştıra ak boyuttaysa sıkıntı var demektir.

45 kilo nedir abla
Kilo o kiloooo uçuyon o kiloda hafifliyorsun kemiklerin çıkıyor 34 beden giyorsun sjksjksjk hamile kalmıştım o kiloda 60 ile doğuma girmiştim.

nasıl bir yer polonya bir türk için ? memnun musun?
hayat şartları nasıl ? ehe

ben hayatımda 60 görmedm
ama doğumdan snra nerelerden düştüm
şimdi 61-62 tıkanıp kaldım
bi 5leri göreym kendimi iyi hissedecem
sen hayatın da 60 ve üzeri görmemişsin ben de hayatım da 60 ı da altını da görmedim hep tomtiş hep şişmandım yaaavfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…