- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
20 Aralık Menüm
Sabah ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı 1 simit2 dilim beyaz peynir 1 tatlı kaşığı reçel 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin söğüş yeşillik şekersiz çay
Öğlen 4 kaşık pirinç pilavı4 kaşık kaze fasülye cacık
Ara 1 züber bar ,sütlü türk kahvesi
Akşam 1 kase mercimek çorba
2 lt su
Spor 4 mil leslie ve yürüyüş
Zipzip- Amine Busra
Eki Görüntüle 2973466
İşte onlarda olmuyor dedi bana sen yine de sor canımBenimki düz canim
Afiyet olsun canım. Ya Leslie bir ara ben de çok yaptım ama kadının basenleri yüzünden güvenemiyorum20 Aralık Menüm
Sabah ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı 1 simit2 dilim beyaz peynir 1 tatlı kaşığı reçel 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin söğüş yeşillik şekersiz çay
Öğlen 4 kaşık pirinç pilavı4 kaşık kaze fasülye cacık
Ara 1 züber bar ,sütlü türk kahvesi
Akşam 1 kase mercimek çorba
2 lt su
Spor 4 mil leslie ve yürüyüş
Zipzip- Amine Busra
Eki Görüntüle 2973466
Canim bu saatte satış olur ama çok düşük fiyattan alır banka. Altın dolar kısa vadeli yatırım değildiYüzümden ateş çıkıyor, sinirden catliyorum.
Annemin bir miktar parasi vardi cuma günü gitti altin dolar aldi. Yuksek fiyattan. Şimdi düşüşe geçince bozdurmak icin esimi cagirdilar internet bankaciligindan olur mu diye. Hiç bir zaman benim dusuncelerimi onemsemediler zaten yapma diye yalvardim anlattim yok ya bu insanlari boyle hırsı bitiriyor
Anlamiyor canim anlamıyor bozdurmuslarCanim bu saatte satış olur ama çok düşük fiyattan alır banka. Altın dolar kısa vadeli yatırım değildi
Misal ben 38.000 TL lik bilezigim şuan 28.500 oldu. Ama zaten 2.700 e alınmıştı. Şimdi ben karda miyim zararda mi?
Cuma alıp p.tesi satmak diye bir yatırım şekli olmaz. Hayırlısı neyse o olsun canım.
Zıpzıp- ile MasterFitBana birşey eksik gibi geliyor
Bende kilo verebilirimdaha yeni hamileyim
Şuan yapılacak en mantıklı şey yüksek fiyattan alınan altınları unutmak diğer türlü bozdurmak zarar altın illaki yukselecek
Bu saatte. Kaça satmışlarAnlamiyor canim anlamıyor bozdurmuslar
Teşekkür ederim kaptancım yine yımışak yazdınBugun nerdeyse 4 ekmeklik karbon almışsın. Sen hesap et canim. Afiyet olsun
Sağol canımAfiyet olsun canım. Ya Leslie bir ara ben de çok yaptım ama kadının basenleri yüzünden güvenemiyorum
İnşallah fazla kaçırmadın.İyi akşamlarbiraz keyfim kaçık son anda beslenme düzenimi bozdum kendime gıcık oldum şuan yat uyu daha hayır yani niye mutfağa girdiysem
Canın neye sıkıldı kuşum dolunay geçti diye miİyi akşamlarbiraz keyfim kaçık son anda beslenme düzenimi bozdum kendime gıcık oldum şuan yat uyu daha hayır yani niye mutfağa girdiysem
Ah dolunay yaktın beniCanın neye sıkıldı kuşum dolunay geçti diye mi
Olmaz olmaz. Olmaz dimi? Olmasın. Ben açım sen tok yatcaksin. Bu haksızlık.Menüm
Kahvaltı 06.30
İki yumurta ile mantarlı omlet
Bir parça peynir
Ara 10.30
Küçük elma kutu süt bir avuç haşlanmış nohut
Öğle 12.00
1 kase salata
Yeşil mercimek köftesi 5 adet
Çok az mantar sote
Ara 16.00
2 kare bitter
Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak fırında tavuk yemeği
1yk Pirinç pilavı
Su 2.5lt olmuştu herşey yolunda idi bebeği uyutunca mutfağa girdim
Bir dilim kaşar
1 avuç çiğ kabak
1 ince dilim tam buğday ekmeği üzerine salçalı sosçok üzgünüm bir daha olmayack
Evet hatta muhabbet ediyoruzHic ihmal etme canim , kimse yokken cevap veriyormusun farkinda olmadan kafamdaki kisiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?