- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.691
- 598
- 35
Açıkçası senin yavaş, benim hızlı metabolizmama güvendimHeeee attı vallahiaçıkçası korkutmuştu beni ama 100 gramcik la atti
Afiyet olsun canım güzel menü sporda var
Kıyamam kolay gelsin canım
Bacım sen değiştir nickini bence yada şu alt çizgiyi yok etsen hersey düzelecek
Afiyet olsun canım mercimek köfte 2 sıkım la kalman mükemmel
Acil şifalar dilerim canımEşim gelince yiyeceğiz yemeği yazayım şimdiden sonra unutuyorum.
Kahvaltı 12.30
2 dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 2 salatalık
Ara Öğün 15.00-17.00
1 tüysüz şeftali, 1 muz
Akşam yemeği 19.30
1 kase tarhana çorbası, 3 yk kadar yoğurtlu mantı, bolca salata.
2 - 2,5 lt su + 1 lt kiraz saplı dukan içeceğim hazırladım.
Sporsuzum bugün de her yerim ağrıyor, saat 16.00 civarı tylol Hot içtim bir bardak.
LenaG gezegenfeza Nergis 35
Yatamadım ki ütümü yaptım bitti. Birikmiş iki haftalık ütü vardı. Daha çocukların giyecek kıyafetleri kalmadı.iki saat sürdü.Heeee attı vallahiaçıkçası korkutmuştu beni ama 100 gramcik la atti
Afiyet olsun canım güzel menü sporda var
Kıyamam kolay gelsin canım
Bacım sen değiştir nickini bence yada şu alt çizgiyi yok etsen hersey düzelecek
Afiyet olsun canım mercimek köfte 2 sıkım la kalman mükemmel
Bendede aşırı ise yogunlasma var kendi sinirlarimi denemeye başladım bu davranıştan kurtulmam lazimNe işle uğraşıyorsun canım?
Ayy benimde istiyor ama yemiyorum hatta tatil yaramadı sanki bana bu hafta başladım ama içli köfte çiğ köfte gözleme trilece tatlısı yazarken bile utanıyorum aslında arkadaşlarım etkilenir diye ama sanırım biraz duygusal açlık gibi bir şey yine de cumartesiye kadar elimden geldiğince dayanacagim tatlı filan yemeyeceğim
Kız iyi içiyorsun kabuk be ahaha ama ananasi bir oturuşta bitirir kalkarım meyve seven biri olarak ama tabii diyetteyken tatlı ve çok şekerli geliyor yemem yani ciss bana
Afiyet olsun canım10 EYLÜL- SALI
Açkarna 1 litre su -türk kahve
Kahvaltı : 11.00
Dereotlu yulaflı omlet 2 yumurta
4 zeytin
1 salata
Yarım domates
Rezene kimyon çayı
15.30
1 çay bardagı süt
2 kabuklu ceviz
Akşam : 17.00
Sebzeli Yulaf lı pilav etli
kefir
1küçük çavdar
Eki Görüntüle 3477336
3litre su
Duz mekik sabah ve akşam 3 set
@Efenin_Annesi @neegis35LenaG sibel_84 yosunlupapatya Mthn83
.
Valla bildirim gelmiyor bana. Geçen ayın son iki haftasında çıkmıştım zaten. Şimdi dedimki yanlış yazildiginicin bildirim gelmiyorAyy kucukle kavga dövüş oldu herşey olmuş olabilir
Canısı geçmiş listelerden aynen devam ediyorum demekki sen hiç bakıyorsun benim listelerime bende küstüm o zaman
@patimsilizm oldu adı canım
Rutinimiz değişti ya canım ondan oluyor bence yogunlugumuz arttı haliyle.10 eylül menüm
Sabah
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
Öğlen
2 kase çorba
Akşam
5 köfte
Salata
1 kase çorba
Su 3lt
LenaG Nergis 35
Spor olarak çocuğu kreşe götürüp getirdim ama çok yoruldum ya iki çocukla git gel oğlan bnsiz durmuyor galiba artık götürmeyeceğim.
Bide bn çok aşırı acıkıyorum ya emziriyom ondan mı daha öncede diyet yapıyordum ama bu kadar zor değildi sanki
Pardon anam bacım nefaji nediryarın eksi görmek istiyorum hicbirsey yemeceğim otofaji devam etsin
Yarın saatleriyle yazar mısın canım kahvaltınj eksik buldum nerde sebzeler10 eylül menüm
Sabah
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
Öğlen
2 kase çorba
Akşam
5 köfte
Salata
1 kase çorba
Su 3lt
LenaG Nergis 35
Spor olarak çocuğu kreşe götürüp getirdim ama çok yoruldum ya iki çocukla git gel oğlan bnsiz durmuyor galiba artık götürmeyeceğim.
Bide bn çok aşırı acıkıyorum ya emziriyom ondan mı daha öncede diyet yapıyordum ama bu kadar zor değildi sanki
Afiyet olsun canımMenüm
LenaG Nergis 35
yosunlupapatya B Beklenen2
08.15 : sekersiz kahve yaptım içemeden çıktım
Öğle 12.15 : 2 has yumurta
2 dilim t b ekm
5 zeytin 1 kk kaşar
Domates 1 yeşil biber
1 armut
Ara 17. 00 : sade gold kahve
9 badem, 2 ceviz içi
1 kurabiye
Akşam 19.45 : 2 kepçe corba
2 baget, ıkı kasık yogurt
Ara: sade kahve
Su 2.5 litre
Aman aman sağlıklı zayoflayalımBak şimdi bana 3 gün açlık yaptıracak
Kreşe gidecektik sabah aceleyle yiyip çıktım saatleri unutmuşum sabah 9.09 öğle 15.30 akşam 19.00 çorbada yemeyecektim akşam a kadar malum artı çıkınca ama baya acıktım. Yoğurt çorbası olduğu için yanında bişey yemedim ama açlıktan uykum gelmiyor şimdi bi iki kaşık yoğurt yiyip uyurum büyük ihtimalPardon anam bacım nefaji nedir
Yarın saatleriyle yazar mısın canım kahvaltınj eksik buldum nerde sebzeleröğlen yeöeginde de tek kase corba yanına salata ypgurt olabilirdi
O kadar erken yemeyebilirsin kim diyprdu ya sabah erkendem kalkıp kim kahvaltı yapılacağını söyledi diye. Vucudunuzu dinleyin acıkınca yapın diyprdu biri. Sende güne kuru kayusu kahve veya limonlu su ile başla o seni baya tutar so ra güzel bir kahvaltıKreşe gidecektik sabah aceleyle yiyip çıktım saatleri unutmuşum sabah 9.09 öğle 15.30 akşam 19.00 çorbada yemeyecektim akşam a kadar malum artı çıkınca ama baya acıktım. Yoğurt çorbası olduğu için yanında bişey yemedim ama açlıktan uykum gelmiyor şimdi bi iki kaşık yoğurt yiyip uyurum büyük ihtimal
Aslında güne iki öğün mü yapmak daha kaliteli yoksa üç öğün mü bilmiyorum. Daha önce diyetisyene de gitmiştim sanırım metabolizmamda zayıf 3 ana 3 ara öpün vermişti ve gece öğünüde vardı o listeyi buldum da bi onu denim bakalım bide uyabilirsem tabiO kadar erken yemeyebilirsin kim diyprdu ya sabah erkendem kalkıp kim kahvaltı yapılacağını söyledi diye. Vucudunuzu dinleyin acıkınca yapın diyprdu biri. Sende güne kuru kayusu kahve veya limonlu su ile başla o seni baya tutar so ra güzel bir kahvaltı
Bn vücudumu dinlesem bn vücut hep açım diye uyarı verirO kadar erken yemeyebilirsin kim diyprdu ya sabah erkendem kalkıp kim kahvaltı yapılacağını söyledi diye. Vucudunuzu dinleyin acıkınca yapın diyprdu biri. Sende güne kuru kayusu kahve veya limonlu su ile başla o seni baya tutar so ra güzel bir kahvaltı
Bak gör senAman aman sağlıklı zayoflayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?