- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.711
- 498
- 32
Tatilde bir nişan var da ben de kendimce hedef koydum hani 15 günde 3 kilo falan verebilirsem inşallah 71 e düşersem tatilde de dikkat etmeye çalışacağım memlekette bakalımYok kuzum her türlü bizim üyemizsin çıtır oluncaya kadar gitmene "izin" yok sadece. Al tezkereni git .Kendin için sonra da takımın için ne verebilirsen kâr.
Ben şu an bile disardayim hep yürüyüş yapiyorum hatta anlik atayim
Tatile kadar dikkat edersin inşallahTatilde bir nişan var da ben de kendimce hedef koydum hani 15 günde 3 kilo falan verebilirsem inşallah 71 e düşersem tatilde de dikkat etmeye çalışacağım memlekette bakalımo yüzden çok iyi oldu burası benim için, tartılıp fotosunu atmak bile bir motivasyon sebebi oldu
Ben cuma günü yaziyoruz saniyordum ondan hiç yazmadimyoksa aşırı mutluyum bu durumdan ilk defa 64un altina indim bebek dogdugundan beri. Sindirimim de duzensizdi, sebze asla tüketmiyordum hatta hastaneye gidecektim gerek bile kalmadi uzun süre yürüyüş, saglikli beslenme sindirimimi de düzeltti hem de kisa sürede şaşkınım emzirme de cabuk verdiriyor diyorlar
İyi oldu gelmen birlikte güzel şeyler başaracağız ben emininsurvivor a katılıp ağlayan kız vardı ya ben böyle olduğunu bilsem gelirmiydiiimmm diye... Bu kuralı bilmiyordum bilsem artı çıkarmıydıımmmm
şaka bi tarafa şimdi benim kaptanımsibel_84 mü hadi bakalım çalışalım kaptan
Genelde emziren annelere bol bol ye süt yapsin diyorlar ama öyle degilmis bol bol su icmek süt yapiyormus. Ben hiç bol bol yemedim ama hep karbonhidratla besleniyordum ne aliyordum ne de veriyordum tıkılıp kalmistim 64te. Hamileyken de en son 74tum tartiya cikmayi birakmistim moralim bozulur da yemem diyeMaşallah maşallahyürüyüş gerçekten o kadar kıymetli ki hem ulaşımı kolay hem bedava jdjdj
Evet emzirmeye öyle diyorlar ama gelin görün ki ben emziren halimle 10 kg almayı nasıl başardım 5 ayda hiç bilmiyorum. Sanırım herkeste aynı etkiyi göstermiyor sizde veriş yönünde etkilemiş harika
Ben de acıktım erken yedimAyy çok acıktım
AminnTatile kadar dikkat edersin inşallahMotivasyonun daim olsun.
Ben daha yemedim pişmesini bekliyorumBen de acıktım erken yedim
Neden yapmadın canım?Ben daha yemedim pişmesini bekliyorumkahvaltı da yapmadım ya çok açım şu an
Genelde emziren annelere bol bol ye süt yapsin diyorlar ama öyle degilmis bol bol su icmek süt yapiyormus. Ben hiç bol bol yemedim ama hep karbonhidratla besleniyordum ne aliyordum ne de veriyordum tıkılıp kalmistim 64te. Hamileyken de en son 74tum tartiya cikmayi birakmistim moralim bozulur da yemem diye
MaşallahBen şu an bile disardayim hep yürüyüş yapiyorum hatta anlik atayimakşam 7den sonra ne yiyorum ne de içiyorum. Sabahtan beri 2 kere yulaf yedim akşam da genelde tavuklu salata yiyorum. 4 litreden fazla su içiyorum dün 5 lt icmisim 12ye kadar. Bol bol da emziriyorum
Foto yüklenmedi ss alip tekrar attim
Burda da yagmur yagiyor izmir'deyim sabah hatta yagmura yakalandik ama ben yine de yürüdümMaşallahburda cok yagmur basladı ıkı gundur hangı sehırdesın sen benım anlık oturmalı ve sallamalı
Oyle şeyler yapma canım. Kahvaltı yap mutlaka hafif ye biraz peynir 1 dilim ekmek gibi. Metabolizman yavaşlamasinDünkü günahın bedeli
Margaret' in bahsettiği köy benim de köyüm. Karadenizlisin sanırım lahana çorbası benim de aklıma orayı getirdi.Mesajini okuyunca gurur duydum teşekkürler festicim.
Tartı detayına Maşallah ne güzel bakmış minnağim .
Başlangicin hayırlı olsun.
Geçmiş olsun canım. Değişik bir salgın var. Eve girdi mi çıkmakta bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?