- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Dukanı günlük içiyorsun 1 litrelik oda,hatta akşamdan hazırlayıp dolaba koyarsan karışı daha etkili oluyormuş.bende gebelik yada emzirme yok 15 gün düzenli yapayım dedim ama bilemedim ki her yerde başka bişi yazıyor
Başınız sağolsun kim vefat etti . Herşeyi okuyamıyorum bu gözüme çarptı. Rabbim sabırlıklar versinHepsi yemeğe gitmişti, geliyorlar
Başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim, amin, ani ölüm, Rabbim kimseye yaşatmasın
Akşam kalan mesajları okurum
Yarasın çıtırcıma afiyetler olsun,iyi gezmwelerEveeeet bugünlük mesai bitti. Gidip biraz da çarşıda gezeyim.
Şekersiz , organik fıstık ezmesi alacagim.
Başınız sağolsun fezocum mekanı cennet olsun.Cenaze haberi aldık, oraya gidiyoruz
Cuma 74
Bugün 72.600
Fark 1.400
Canım haftada iki gün tartimiz var. Pazartesi günü aslında çok önemli. Hafta sonu hem kaçamak yapmamaya özen gösteriyoruz hem de yaptıysak duruma göre tedbirler alıyoruz. Grup halinde ilerlemek gerçekten faydalı. Biraz zaman harciyorsun ama çok şey katıyor burada okuduklarimiz , gördüklerimiz.Ben cuma günü yaziyoruz saniyordum ondan hiç yazmadimyoksa aşırı mutluyum bu durumdan ilk defa 64un altina indim bebek dogdugundan beri. Sindirimim de duzensizdi, sebze asla tüketmiyordum hatta hastaneye gidecektim gerek bile kalmadi uzun süre yürüyüş, saglikli beslenme sindirimimi de düzeltti hem de kisa sürede şaşkınım emzirme de cabuk verdiriyor diyorlar
Teşekkür ederim canım ekürim.Yarasın çıtırcıma afiyetler olsun,iyi gezmweler
Rica ederim gönlümün sultanı benim yerimede dolaş birazcıkTeşekkür ederim canım ekürim.
Doğru canım
İçimdeki çocuksu duygularım,hayallerim,umutlarim hala tam gaz devam da,yaş ilerledikçe vücut sinyaller vermeye başladı canımBende 3 gün sonra 49
Yaşlanıyorsunuz ne
Başınız sağolsun canımAmin canım
Tebrikler maviş kaptanımaaaa çok sevindimmm
canımm o zaman akşamüstü girdiğimde, tabloya bakıp transferimi yapayım olur mu
Şimdi cumaya kadar 1 kilo mu vermem gerekiyor nasıl işliyor sistem biraz anlatır mısın hocam veremezsem atılıyor muyum gruptanWunderLost evet canım boşuna endişe etmişim. Ama var ya 1000 gr eksiyi göz göre göre harcadın .
illa laf sokacağım ya
Altılar gelmiş canım benim,tebrik ederim
evet çok şey kattigi kesin burasi olmasa çoktan birakmistim belki deCanım haftada iki gün tartimiz var. Pazartesi günü aslında çok önemli. Hafta sonu hem kaçamak yapmamaya özen gösteriyoruz hem de yaptıysak duruma göre tedbirler alıyoruz. Grup halinde ilerlemek gerçekten faydalı. Biraz zaman harciyorsun ama çok şey katıyor burada okuduklarimiz , gördüklerimiz.Bizimle devam et inşallah.
Ben unuttum kusura bakmayın lütfen. Tartıldım yazmaya fırsatım olmadı hemen sonrasıda unuttum.@Lavinia_98
@Tesnim1903
Papatyamaviss
@succulentaski
WunderLost
arwengsd
@Nergis 35
@Meryem1306
Ellssa
@sara_28
@ZincirKirma
@Esmusum
Arkadaşlar pazartesi bildirimleriniz yapılmamış.
Pazartesı de mı var dı@Lavinia_98
@Tesnim1903
Papatyamaviss
@succulentaski
WunderLost
arwengsd
@Nergis 35
@Meryem1306
Ellssa
@sara_28
@ZincirKirma
@Esmusum
Arkadaşlar pazartesi bildirimleriniz yapılmamış.
Kırmızı takım oyuncusu olarak en azından maviysen bi tesellim olur diyeEvet mavi yim ama bunu zayıf halka gördüğün için sevinerek mı sordun yoksaaa sen de mavi takımda olduğun için mi
Tatlım beni izlemeye al . Bildirimlerimi kaçirmazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?