Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Marifetliymis benim kardesim benide solladi gitti 1.ci oldu nalet sey nasilda kiskandim kazandi diye
Maaile marifetlisiniz masallah azıcık ağzımıza tukurunde bize de bulassin
Benimki ilk sıradaydi pratik pizza canim burda ve ozelde söylenmesi yasak sadece bakip gorebilirsin oy vermeden
Ben bir seni biliyordum oy kullandıktan sonra öğrendim
Geçmiş olsun canım
Yemeklerin gorseline tikladiginda kimin ne yaptigi gorunuyor canim

Sorun olmasın diye demedik oy topluyor oluyoruz sonra

Bende sosyete mantisi yapmistim
Bak onu bilmiyorumdum iki saat tarifleri aradım ama bulamadım oy kullanırken
Ben marifetli degilim kafa yaran pogaca yapmakta ustume yoktu yeni evlendiğimde ustelik 16 yasindan beri yemek yapiyodum evde
Bende ilk evlendik 1 aylık gelinim eşimin arkadaşlarini cagirmistiik iftara fırın sütlaç yapmıştım taş gibi ve arkadaşları yemişti gariplerin taş gibi olduğunu da eşim tabakları kaldırmaya yardım ediyordu mutfakta sütlaç kasesi yere ters bir şekilde düştü yere bir tane bile dusmeyince anladım
Poğaça yapan mi kadın oluyormuş görümcen de bir alem
Benim pogacalarim hiç olmaz ilk çok güzel kabariyorlar pişerken sonuyorlar
Bende aynı şeyi düşündüm ama sonuçta yarış var diye zor da olsa kendine engel oluyorsun ama yarıştan çıkarsan engel olmayacaksın ve bütün öavan boşa gidecek
Haklısın canım diğer türlü toptan boslama ihtimalim yuksek
Bende aynı şeyi düşündüm ama sonuçta yarış var diye zor da olsa kendine engel oluyorsun ama yarıştan çıkarsan engel olmayacaksın ve bütün öavan boşa gidecek

Cuma günü sevdiğin biseyi ye, diğer günlerde aç kalma cnm
Insan aç kaldikca bıkkınlık geliyor
Aynen abla bende her seferinde aynı şeyi yapıyorum hep
Akşam fox da evlilik hakkinda hersey diye dizi vardi, takip eden varmi
Bu erkekler nasil bu kadar pişkin yüzsüz olabiliyolar
Ben izliyordum ama dün bakamadım abla
Afiyet olsun canım
Sağol canım
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Midem bulanıyor hastayım bir aydirda soğuk algınlığı of of birde siğil sorunu var
Geçmiş olsun canım
Geçmedi gelecek inş
Rabbin şifa versin inşallah
Takimdakiler oy veriyormuş bize haksizlik oluyormuş
Kim diyor onu
Eline sağlık canım tebrik Ederim

Olur canım olur bende yapa yapa öğrendim çoğu şeyi şimdi farklı tarifler deniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…