Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

you_know mavi pastel ojenin numarasını yazar mısın rica etsem,harikaymış,tırnaklarına da çok yakışmışa.s.

benim elimde bu akça pakça kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $18112010347.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:

Bir tane daha ekliim dedim KK'ylada uyumlu oldu. Bu da bugün sürdüğüm ojem ve ince dolma parmaklarım.lülülülülülü

on numara elin ve oje rengin bayıldım
çok uzun tırnaklardan nefret ederim senin ki idealll
:lepi:

Bir tane daha ekliim dedim KK'ylada uyumlu oldu. Bu da bugün sürdüğüm ojem ve ince dolma parmaklarım.lülülülülülü

Böylee ince parmaklara bayılıyorum ayrıca tırnaklara, ayrıca ojeee .. Favoriimmsinizz !! :lepi:

Son düzenleme:
Hanımlar kızlar ne güzel tırnaklarınız var bakımlı bakımlı...
Ben işim gereği tırnaklarım çok çabuk kirlendiği için uzatmıyorum ama uzun bakımlı tırnakları beğenirim.
Resim yüklemeyi becerebilirsem bende fotografını çekip koyayım istiyorum.
Gerçi sizinkilerin yanında benim tırnaklar tırnak değil vallaa.. Başka bişi :))

merhaba kızlar
topic almış başını gitmiş

konu sahibesi olark benmde resim yükleme vaktim geldi , gerçi ara ara ekliormda =)

Son düzenleyen: Moderatör:
ah canım maşallah ne güzelmiş ellerin da :) benim tırnaklarım uzamıyo kırılıyo ya hemen ( ne yapsam olmadı.

bebekkafa ellerib harika canım
ojene bayıldım numarasını ve markasını söylermiisn ..

öptüm

canım nereden bulabilirim benim oturduğum yerde satılmaz aşağı hiç çıkmıyorum interneteen bulabileceğim yer varsa söylermiisn canım lütfen çok beğendim rengini ...sevgiler

canım nereden bulabilirim benim oturduğum yerde satılmaz aşağı hiç çıkmıyorum interneteen bulabileceğim yer varsa söylermiisn canım lütfen çok beğendim rengini ...sevgiler

ayy canım inan bilemiyorum

ben bile nerden aldığımı hatırlamıyorum ,normal bi parfümeriden almıştım...internetle ilgili hiç bilgim yok canım,netten alışveriş yapmıyorum...yardımcı olamadım kusura bakma

normalde çok aşırı beyaz tenli değilim pcnin kamerasından çektiğim için baya beyaz çıkmış

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…