- Konu Sahibi little bird
-
kızlar daha once hic dikkatimi cekmemisti ama bu aralar parmaklarımdaki tüyler çok gözüme batıyo almak istiyorum ama ya daha sert çıkarsa diye korkuyorum. o tüylerden olupta alanlar varsa soyleyebilir mi almak daha da kalınlaştırıyomu etkisi noluyo
oksamıssa sorun yok canımay canımmmmm bende de var aynı durum
benimkiyle ilk buluşmamızda, elimi tuttuğunda, parmaklarımdaki tüyleri okşamıştı. ilginç gelmişti bana. çok utanmıştım yaaa
mutlaka kalınlaşır tüyler. sirle almanı tavsiye ederim ben de ama yine de ilk halinden daha belirgin çıkarlar diye düşünüyorum.
el güzelliğine aşırı önem veren biriysen aldır bence hani çok havalı tırnaklarla tüyler bir arada pek uyumlu değil. ancak fazla ilgi alanın değilse yapma bence uğraşılmaz.
İlaçlarımı bıraktıktan sonra birden tüyler çıkmaya başlıyor sonra çıkış hızı yavaşlıyor .
Bu esnada parmaklarımdaki tüyleri almaya almaya erkek eli gibi oldu ellerim
Epilatörle alıyorum sorun yok
Yorumlarınız icin teskkurler, gec gordum k. bakmayın.. Aldım sorun cıkmadı aldım kurtuldum takıntı haline gelmisti denemis oldumhiiiççç de bişey olmuyo kuafore kolumu aldırdığımda ellerim de aradan çıkıyo her sefernde gayet de memnunum.haftasonu ilk defa kendim aldım ellerimi ağdayla aldığın surece sorun yok korkma
çok komikmiş. ellerindeki tüyleri mi okşadı.. erkekler bizim gibi bunlara çok dikkat etmiyorlar sanırım..ay canımmmmm bende de var aynı durum
benimkiyle ilk buluşmamızda, elimi tuttuğunda, parmaklarımdaki tüyleri okşamıştı. ilginç gelmişti bana. çok utanmıştım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?