Ellerimdeki tüyler :(

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.244
5.428
358
Kütahya
kızlar daha once hic dikkatimi cekmemisti ama bu aralar parmaklarımdaki tüyler çok gözüme batıyo almak istiyorum ama ya daha sert çıkarsa diye korkuyorum. o tüylerden olupta alanlar varsa soyleyebilir mi almak daha da kalınlaştırıyomu etkisi noluyo

normal ağda, cımbız ya da epilatörlerle almazsan bişey olmaz. kollarımda ki tüyleri aldığım zaman ellerimi, parmaklarımı falanda temizliyorum ben, bir sorun olmadı şimdiye kadar. ama sirle al. başka birşey kullanma.

ben kılı tüyü bir bayana yakıştıramadığım için, aldırıyorum kollarımı aldırırken ellerimin üstündekileride alıyo mis gibi oluyo

çok kötü durumda değilse bence almayın benim teyzem ağdayla almış ellerinde tüylerini o kadar sert ve gür çıkmış ki şimdi daha beter olmuş :/ yinede siz bilirsiniz tabi .

ay canımmmmm bende de var aynı durum
benimkiyle ilk buluşmamızda, elimi tuttuğunda, parmaklarımdaki tüyleri okşamıştı. ilginç gelmişti bana. çok utanmıştım yaaa

İlaçlarımı bıraktıktan sonra birden tüyler çıkmaya başlıyor sonra çıkış hızı yavaşlıyor .
Bu esnada parmaklarımdaki tüyleri almaya almaya erkek eli gibi oldu ellerim

Epilatörle alıyorum sorun yok

hiiiççç de bişey olmuyo kuafore kolumu aldırdığımda ellerim de aradan çıkıyo her sefernde gayet de memnunum.haftasonu ilk defa kendim aldım ellerimi ağdayla aldığın surece sorun yok korkma

mutlaka kalınlaşır tüyler. sirle almanı tavsiye ederim ben de ama yine de ilk halinden daha belirgin çıkarlar diye düşünüyorum.

el güzelliğine aşırı önem veren biriysen aldır bence hani çok havalı tırnaklarla tüyler bir arada pek uyumlu değil. ancak fazla ilgi alanın değilse yapma bence uğraşılmaz.

Tesekkurler yorumun icin :) Bi ara gercekten kafayı takmıstım. Konuyu actıgımdan biraz sonra dayanamadım aldım zaten Yine cıktı tabi ama o kadar belirgin degil daha uzarmı diye bakıcam uzarsa bidaha alıcam..

hiiiççç de bişey olmuyo kuafore kolumu aldırdığımda ellerim de aradan çıkıyo her sefernde gayet de memnunum.haftasonu ilk defa kendim aldım ellerimi ağdayla aldığın surece sorun yok korkma
Yorumlarınız icin teskkurler, gec gordum k. bakmayın.. Aldım sorun cıkmadı aldım kurtuldum takıntı haline gelmisti denemis oldum

ay canımmmmm bende de var aynı durum
benimkiyle ilk buluşmamızda, elimi tuttuğunda, parmaklarımdaki tüyleri okşamıştı. ilginç gelmişti bana. çok utanmıştım yaaa
çok komikmiş. ellerindeki tüyleri mi okşadı.. erkekler bizim gibi bunlara çok dikkat etmiyorlar sanırım..

canım bende de vardı bu durum hani çok çok kalın ve belirgin değildi ama rahatsız oluyodum.
ben epilatörle alıyorum hiç te kalınlaşmadı.okadar çok azaldı kii
ilk aldığım zamanlar haftada bi alıyodum nerdeyse
ala ala okdar azaldı ki bi aydır almıyorum yeni çıktı ve çok ufak incecik çıkıyo belli bile olmuyo gittikçe azalıyo.
kalınlaşıyo diyen arkadaşlar; herkeste aynı sonuc olmuyo herkesin hormon seviyesine göre kalın ya da ince çıkıyo gittikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…