Ellerimdeki Mürekkeplerden bıktım artık

Kitikafa

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
494
52
643
Kızlar ben ne zaman tükenmez yada dolma kalem kullansam ellerim mürekkep oluyor ve günlerce çıkmıyor.Mesleğimden dolayı hergün dolma kalemle yazı yazıyorum ve hep ellerim mürekkepli geziyor,cildimin yapısından mı ne anlayamadım.İçinizde benim gibi olanlarınız var mı? Yada buna çözüm bulabilecek arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

Kızlar ben ne zaman tükenmez yada dolma kalem kullansam ellerim mürekkep oluyor ve günlerce çıkmıyor.Mesleğimden dolayı hergün dolma kalemle yazı yazıyorum ve hep ellerim mürekkepli geziyor,cildimin yapısından mı ne anlayamadım.İçinizde benim gibi olanlarınız var mı? Yada buna çözüm bulabilecek arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

canım allah başka dert vermesin inşallah

öğrenciyken benim ellerimde hep mürekkep lekeleri olurdu
hata arkadaşlarım hep dalga geçerdi üniversiteyi bitirceksin yakında halen kalem tutmasını beceremiyorsun diye delikafadulden

benimlede dalga geçiyorlar.Bide ben ömür boyu böyle mi gezeceğim emekli olana kadar yani.

Benım de ellerım genelde murekkep oluyor,murekkeplendıgı gıbı kolonyalı mendılle sılıyorum en azından ız olarak az kalıyo.

Kullandığın kalemler akıtıyodur ...
Bi kere dolma kalem kullanma derim ,mutlaka akar...
Tükenmezde de çok iyi markalardan kullan seriks filan gibi...
Olmadı eline eldiven tak öyle yaz tatlım keşin çözüm buyerimseniben

canım çekmecende kolonya ve pamuk bulundur kesin çıkarır ama en önemlisi acık dikkat et be şeker a.s
birde kalemlerle işin bitince elinden hemen bırak..

Kalitesiz kalemler fena halde leke yapıyor sırf bu yüzden hiç bir zaman keçeli kalem kullanamadım mesela...

Back