- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Benimde öyle aynı gönderdiğin fotoğraf gibi oluyorBenim elimin tamamında çıkmıyor ama yine de rahatsız eden bir görüntü.
Hemen doktora gidin lütfen, maymun çiçeği virüsü olma ihtimaline karşı.Maymun çiçeği olmasın?
Bana da olabilir gibi geldi. İnşallah değildir.Maymun çiçeği olmasın?
Bana da öyle geldiMaymun çiçeği olmasın?
Antibakteriyel sabun kullanıyor musunuz? Activ.. tarzı? Benim antibakteriyel sabunlara alerjim var mesela onları kullandığımda bu şekilde oluyor, kullanmayı bırakıp tek sefer steroid bir krem kullanınca geçiyor.Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim. İki gündür el ve ayaklarımda ufak şişlikler var ve kaşınıyolar sürekli. Bunu yaşayan var mı evdekilere söyledim boşver birkaç güne geçer dediler ama ciddi bir şey olabilir mi acaba? İçinde su yok bu arada su toplaması değil. Yaz mevsiminden kaynaklanıyor olabilir mi?
Çok geçmiş olsun el ayak hastalığı olabilir büyük ihtimal erişkinlerde yüksek ateş yapmaz genel vücutta kırgınlık halsizlik yapar tedavisi ağrı kesici vitamin önerilir el temizliğine sabunlu şu önerilir çok geçmiş olsunEl ve ayakta var şimdilik. Ateşim yok çocuk da yok yakınlarda. Aslında kolonya çok kullanırım ondan olabilir mi acaba, gerçi sadece ellerime sürüyorum ayakta nasıl çıktılar anlayamadım.
aynı şekilde benim de iki elimin üst kısmında oldu bir kaç haftadır da azalsa da duruyor. güneş alerjisi olabilir dedi bana alerji doktorum
Sebebi güneş canım
Ellerim güneşte 2 dk kalsa anında çıkıyolar
Çıkmasını takmıyorum ama kaşıntı kötü
Aslında sıkıyorum bazen ama su çıkmıyor. Evet her yaz oluyor genelde. Sebebini anlayamadım. Ama sizinki alerjik bir şeye benziyor
Maymun çiçeği olmasın?
merhaba gösterdiğiniz resim el ayak agız hastalıgına benziyor kızım yeni geçirdi onunkiler cok belirgindi fakat eşime de bulaştı sonrasında aynı sizinki gibiydi yetişkinler daha hafif atlatıyorlar.
Benim yazın çok olur aynı böyle.
Hele dezenfektan, kolonya çok kullandıysam, toprakla kumla uğraştıysam, başka bir deterjana dokunduysam falan filan.
Hatta yenice geçti. Sadece ellerimde olur, çok nadir ayaklarımda da olur.
Genel bir hassasiyetin var. Zaman içinde geçiyor. Eğer kaşıntınız çok olursa aile hekiminize gösterin bir ilaç ve bir kremle çözülür 2-3 güne kalmadan
Sadece el ve ayakta ise genellikle çocuklarda olan el ayak hastalığı olabilir yetişkinlerde de oluyor oğlum kreste olmuştu eşimde ondan kaptı sizin elleriniz gibiydi bi doktora görünün asm bile olur
Hemen doktora gidin lütfen, maymun çiçeği virüsü olma ihtimaline karşı.
Bana da olabilir gibi geldi. İnşallah değildir.
Antibakteriyel sabun kullanıyor musunuz? Activ.. tarzı? Benim antibakteriyel sabunlara alerjim var mesela onları kullandığımda bu şekilde oluyor, kullanmayı bırakıp tek sefer steroid bir krem kullanınca geçiyor.
Bana da öyle geldi
Çok geçmiş olsun el ayak hastalığı olabilir büyük ihtimal erişkinlerde yüksek ateş yapmaz genel vücutta kırgınlık halsizlik yapar tedavisi ağrı kesici vitamin önerilir el temizliğine sabunlu şu önerilir çok geçmiş olsun
Dün sabah doktora gittim disidroz olmuşsun kimyasal ürün kullanmaktan dolayı dedi. Küçük su toplarıymış onlar. Krem ve hap yazdı 10 gün kullanacağım umarım geçer ama bugün kalkığımda sayılarının arttığını gördüm moralim bozulduKimyasal kullanma dedi ama sabun şampuan ve diş macunu kullanmadan olmaz ki ne yapacağım bilmiyorum umarım bir daha yaşamam
Umarım geçer sağ olunUmarım en kısa zamanda geçer canım
Dr. Kötü bişey dememiş
Demekki deterjandanda oluyomuş
Hangisinin size iyi geldiğini bulacaksınız zamanlar.
Mesela her ikisi de kimyasal olmasına rağmen prilde ellerim böyle olurken fairyde olmuyor. Ersağ, farmasi, biobellinda gibi doğal içerik iddialı ürünleri kullanabilirsiniz.
Tabi daha pahalı segmentlerde var.
Çok sorun etmeyin kendinize. Dediğim gibi yaz aylarında başta olmak üzere ara ara çıkıyorlar geçiyorlar.
Geçmiş olsun.
Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim. İki pgündür el ve ayaklarımda ufak şişlikler var ve kaşınıyolar sürekli. Bunu yaşayan var mı evdekilere söyledim boşver birkaç güne geçer dediler ama ciddi bir şey olabilir mi acaba? İçinde su yok bu arada su toplaması değil. Yaz mevsiminden kaynaklanıyor olabilir mi?
Benimki kimyasal alerjisiymiş fazla deterjan ve kolonya kullanımından kaynaklıMerhaba benim parmak kenarinda ufak kabarcik cikti aciyor ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?