- 3 Şubat 2018
- 6.211
- 24.271
- 348
- 27
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Kendi kendine gecmesini beklemeyin doktora gidin bence.Gecmis olsunKızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim. İki gündür el ve ayaklarımda ufak şişlikler var ve kaşınıyolar sürekli. Bunu yaşayan var mı evdekilere söyledim boşver birkaç güne geçer dediler ama ciddi bir şey olabilir mi acaba? İçinde su yok bu arada su toplaması değil. Yaz mevsiminden kaynaklanıyor olabilir mi?
Alerjik gibi duruyor ağızda ayakta var mi ateş varmi küçük çocuklar ile yakinmisiniz el ayak ağız hastalığı çok yaygın kirazın madde veya deterjana fazla maruz kaldınız mı
Yarın da geçmezse işten izin alıp doktora gideyim en iyisi. Size de geçmiş olsunNadir de olsa yetişkinlerde de el ayak hastalığı olabiliyormuş. Bi doktora mı gitseniz?En azından asm... Benim de kızımda oldu 10 gün önce, elleri ayakları böyleydi ama oğlumda boğazdaki aft dışında bir şey olmadı. Acaba başka bir şeydi de anlamadılar da oldum.
Sağolun tuhaf tuhaf şeyler oluyor, iki gün ateşleri oldu kızımın ayakları, elleri kabardı, bir iki tane de koltuk altında dizinde vardı ama sulu lezyonlu değildi.Yarın da geçmezse işten izin alıp doktora gideyim en iyisi. Size de geçmiş olsun
Bende de bu şekilde mevcut. Henüz doktora gitmeye fırsatım olmadıKızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim. İki gündür el ve ayaklarımda ufak şişlikler var ve kaşınıyolar sürekli. Bunu yaşayan var mı evdekilere söyledim boşver birkaç güne geçer dediler ama ciddi bir şey olabilir mi acaba? İçinde su yok bu arada su toplaması değil. Yaz mevsiminden kaynaklanıyor olabilir mi?
Sizinki su toplamış gibi sanki. Yaz aylarında oluyor diye duymuştumBende de bu şekilde mevcut. Henüz doktora gitmeye fırsatım olmadı
Aslında sıkıyorum bazen ama su çıkmıyor. Evet her yaz oluyor genelde. Sebebini anlayamadım. Ama sizinki alerjik bir şeye benziyorSizinki su toplamış gibi sanki. Yaz aylarında oluyor diye duymuştum
Avuç içi ve ayak hakkında bir fikrim yok ama elinizin üstündekiler bendede çıkıyor ve çok kaşıntılı oluyorİnternette hep kötü şeyler yazıyor korktum açıkçası. Uyuz bile diyen var bilmiyorum olabilir mi böyle bir şey
Sebebi güneş canımAslında sıkıyorum bazen ama su çıkmıyor. Evet her yaz oluyor genelde. Sebebini anlayamadım. Ama sizinki alerjik bir şeye benziyor
Herhangi bir ürün kullanıyor musunuz acabaSebebi güneş canım
Ellerim güneşte 2 dk kalsa anında çıkıyolar
Çıkmasını takmıyorum ama kaşıntı kötü
Hayır kullanmıyorum krem dahi çok nadir kullanırımHerhangi bir ürün kullanıyor musunuz acaba
Maymun çiçeği olmasın?Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim. İki gündür el ve ayaklarımda ufak şişlikler var ve kaşınıyolar sürekli. Bunu yaşayan var mı evdekilere söyledim boşver birkaç güne geçer dediler ama ciddi bir şey olabilir mi acaba? İçinde su yok bu arada su toplaması değil. Yaz mevsiminden kaynaklanıyor olabilir mi?
Google'a kalırsak kesin kanseriz.İnternette hep kötü şeyler yazıyor korktum açıkçası. Uyuz bile diyen var bilmiyorum olabilir mi böyle bir şey
Benim elimin tamamında çıkmıyor ama yine de rahatsız eden bir görüntü.Hayır kullanmıyorum krem dahi çok nadir kullanırım
Küçüklüğümden beri var
Küçükken dirseklerimde inanılmaz yoğundu yazın olurdu. kışın geçerdi
Şimdi çoğunlukla ev içinde olduğumdan ellerimde çıkıyor
Bi kaç sene önce güneşte epey bir vakit geçirmiştim o zamanda dirseklerimde çıkmıştı
Bi tanıdığımdada vardı aynı benim gibi dr. Çaresi yok demiş ona bende hiç gitmedim
Kaşıntı kremi veriyolar sadece
kesin bi çözümü varsa bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?