• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerim yaşlı eli gibi :(

562450

🪷
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.455
19.234
773
Ellerim 1-2 haftadır kurak topraklar gibi gözüküyor.
Hani kurak topraklar çatlak çatlak olur ya işte aynen öyle.
Küçücük küçücük çatlaklar var.
Yağlı krem de sürsem, nemlendirici krem de sürsem değişen bişey yok.
Tıpkı yaşlı teyzelerin elleri gibi gözüküyor ellerim.
Ne yapmam lazım arkadaşlar, lütfen bilgi verin.

:14::14::14::14::14::14::14:

badem yağı susam yağı ve buğday yağını karıştırıp iyicee masaj yaparak yedir ellerine üstüne de gül kremi sür yne masaj yap ve plastik eldiven tak hatta yatabilirsen onla yat dar ameliyat eldiveni gbi olanlar var ya onlardan... çok iyi gelcek emin ol:34: gül kremi zaten mucize gbi bişi... benım ıspartalı arkadasım var her gttiğinde getirir vücuduma bile sürüyorum ben valla yumuşacık yapıyo...

badem yağı susam yağı ve buğday yağını karıştırıp iyicee masaj yaparak yedir ellerine üstüne de gül kremi sür yne masaj yap ve plastik eldiven tak hatta yatabilirsen onla yat dar ameliyat eldiveni gbi olanlar var ya onlardan... çok iyi gelcek emin ol:34: gül kremi zaten mucize gbi bişi... benım ıspartalı arkadasım var her gttiğinde getirir vücuduma bile sürüyorum ben valla yumuşacık yapıyo...

Tamam dediklerinizi yapıcam.. Off ellerim düzelsin de gerekirse eldivenle bile yaşarm. :1:
Teşekkürler bilgi için. :71::71:

benim de kışın öyle olur ben geceden arkonun küçük tüpte klasik yağlı kremi var ya,üstlerine onu bolca sürüp yün eldiven giyip yatarım sabaha yumuşacık olur banyodan çıkmadan bebek yağı da kullanırsan bişey kalmaz banyonun buharıyla yumuşuyor zaten bebe yağı da çok nemlendiren bişey ama arko kremin üstüne tanımam o yarıklarda

benim de kışın öyle olur ben geceden arkonun küçük tüpte klasik yağlı kremi var ya,üstlerine onu bolca sürüp yün eldiven giyip yatarım sabaha yumuşacık olur banyodan çıkmadan bebek yağı da kullanırsan bişey kalmaz banyonun buharıyla yumuşuyor zaten bebe yağı da çok nemlendiren bişey ama arko kremin üstüne tanımam o yarıklarda

Daha 2 gün önce yaptım senin dediğini. Arko sürüp, eldivenle yattım. Sabah yumuşacıktı, sorun yoktu ama 2 saat sonra yine aynı kuruluğuna devam etti. :14:
Bide bebek yağını deneyim, bakalım o nasıl olacak. :25:

Son düzenleme:
kış aylarında ellerin nemliliğini devamlı korumak zor o yüzden sık sık krem sürmen gerekebilir çok çatladığında bebekyağı ve arkoyu uygularsın gün içinde de çok yağlı olmayan bir nemlendirici kullan mutlaka benim de ellerim çok çatlar bunları yaptığımda engel olabiliyorum ama iki gün krem sürmiyim kışın hemen eski haline döner.bir de benim çatlaklar kanıyor öyle beter bişey.

kış aylarında ellerin nemliliğini devamlı korumak zor o yüzden sık sık krem sürmen gerekebilir çok çatladığında bebekyağı ve arkoyu uygularsın gün içinde de çok yağlı olmayan bir nemlendirici kullan mutlaka benim de ellerim çok çatlar bunları yaptığımda engel olabiliyorum ama iki gün krem sürmiyim kışın hemen eski haline döner.bir de benim çatlaklar kanıyor öyle beter bişey.

Benim ellerimde ki çatlaklar öyle bildiğimiz çatlaklar gibi de değil. Böyle diyorum ya resmen elimin üstünde kurak topraklar var. Yakında kaktüs çıkarsa şaşırmayacam. :9::9:

Krem sürme sen, sana fayda etmiyo demek ki.
Yağ sür.Ama badem yağı sürme, tüylendirme yapar.ellerinin üstünde bi de tüy çıkmasın :27: Portakal yağı sürebilirsin, cildi güzelleştirir ve sıkılaştırır. Hem de güzel kokar..

Back