android mi iphone mu ona göre çözüm üreteyim?
iPhone 5s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
android mi iphone mu ona göre çözüm üreteyim?
Ahaha biz seni böyle seviyoruz, böyle kalsın.
Zorlamıyorum ben de acıyınca, zorlasam sonuç alır mıyım? Pilates hocam da öyle demişti ama azıcık canım kıymetlidir :)
iPhone 5s
Açıkçası uzun bir aradan sonra pilatese başladığımda acıyı farketmiştim, yukarda bir üyenin de yazdığı gb fazla kullanılmayan kasların ters yöne gerilmiş olması mantıklı geldi bana da,Aaaa. Dertdaşımı buldum. Neden olabilir fikriniz var mı?
Yok öbür konuya çağırmışsınız da ben gelemeden kapandı da burada yazdım
o zaman siz yazarken adam diye normal öneri çıkıyorsa ona tıklayıp çıkmıyorsa da bir defalık normal şekilde adam yazıp üstüne tıklamanız gerekiyor. o haftalık güncelleme yaparken kaydeder onu. :)
konu dışı yorumdan banımı da yiyeceğime göre gideyim artık ben
Öneri möneri çıkmıyor ki
Ben normal Ada'm yazıyorum boşluk tuşuna basınca bu hal alıyor
Arada Ada'm yazıp düzeltip adam haline de getiriyorum da değişen bir şey yok
Bir de yazarken üstte öneriler çıkıyor ya şu an çıkmıyor mesela bazen var bazen yok ama orada da normal yok
Bu aleti kim tercüme etti ise diye sürekli anıyorum iPhone 4 vardı bu sıkıntım yoktu hiç
aa bilemedim o zaman ben kendi telefonuma göre konuştum ama hepsinin aynı olması lazım diye düşünüyordum.
şey deneyin bir de o Ada'm diye düzelttikten sonra silip siz sadece a ve m harflerini düzeltin. eh eğer o da olmuyorsa boşverin böyle de anlıyoruz sizi :)
Zorlamak değil de düzenli çalıştırmak
Oyun hamuru oyna
Ver bebelerin eline de mıncık mıncık oynayın
Hamur yoğur onu da mıncıkla
Valla hiç benlik işler değil, ondan demek ki bu durum hakikaten
Ilk zamanlar plank teki duruslarda benim de bileklerim acirdi cok duramazdim. Bilek kaslarim zAyifmis. Pilates hocam ciddi ciddi hamur yogurmami onermisti o tarz hareketlerde de avuclarimi yumruk yaparak yapmami soylerdi, bende ise yaradi.
Ben iki yildir duzenli olarak pilatese gidiyorum. 1 yilimi aldi tabi bunda core bolgesi kaslarimin guclenmesinin de etkisi oldu boylece bileklerime ve dolayisiyla ellerime daha az yuk bindi.Tamam ben de deneyeyim. İşe yaradığını ne kadar süre sonra fark etmeye başladın?
3. Resimdeki yerde ben manuel süt sağma makinası kullanmaktan ağrı başladı, tabanca şeklinde bir mekanizması var anneler bilir, bende belli hareketleri yapamıyorum doktor ödem oluşması dedi iğne verdi, geçmiş olsunmerhaba,
Bu problemim tam olarak nedir bilemiyorum, tanımlamama yardımcı olursunuz belki.
Normalde ellerimi kullanırken herhangi bir problem yaşamıyorum.
Plates veya yogada aşağıdaki resimlere benzeyen hareketleri yapamıyorum. Baş parmağımın birleştiği yerin çevresinde acı hissediyorum. İki elimde de. Yıllar önce pilates hocam nazlanma demişti :) onun dışında normaldr bir problem yaşamadığım için doktora vs danışmadım.
Fikri olan var mı?
Eki Görüntüle 2055162 Eki Görüntüle 2055164 Eki Görüntüle 2055163
3. Resimdeki yerde ben manuel süt sağma makinası kullanmaktan ağrı başladı, tabanca şeklinde bir mekanizması var anneler bilir, bende belli hareketleri yapamıyorum doktor ödem oluşması dedi iğne verdi, geçmiş olsun