Ellerde sorun

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Alys

Nirvana
Pro Üye
6 Aralık 2010
34.491
91.169
798
merhaba,
Bu problemim tam olarak nedir bilemiyorum, tanımlamama yardımcı olursunuz belki.

Normalde ellerimi kullanırken herhangi bir problem yaşamıyorum.

Plates veya yogada aşağıdaki resimlere benzeyen hareketleri yapamıyorum. Baş parmağımın birleştiği yerin çevresinde acı hissediyorum. İki elimde de. Yıllar önce pilates hocam nazlanma demişti :) onun dışında normaldr bir problem yaşamadığım için doktora vs danışmadım.

Fikri olan var mı?

Yapsam bomba olur da yapamıyorum ki, öyle kalıyorum
El üstünde yapılan hareketleri basit bile olsa yapamıyorum aslında, biraz afilli fotolar seçmiş olabilirim
Sinir sıkışması olabilir mi başparmak agrısı varsa normal zamanda nasıl uyuşma var mı.

aynı şey değil tabi ama ben kalem tutarken zorlanırım uzun süre yazmasam bile elimde dursa işaretlediğiniz yer kasılıyor sanki böyle kitleniyor gibi oluyor başparmak çevresi. annem bana kalsiyum eksikliğinden kaynaklı olabileceğini söylemişti ama doktora gitmedim. takipteyim konuyu.

sanırım otomatik düzeltmeyi kapatmadan olmuyor.
beni rahatsız etmiyor belli sonuçta telden yazıldığı için öyle.

Ahaha biz seni böyle seviyoruz, böyle kalsın.

Zorlamıyorum ben de acıyınca, zorlasam sonuç alır mıyım? Pilates hocam da öyle demişti ama azıcık canım kıymetlidir :)

android mi iphone mu ona göre çözüm üreteyim?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum ama her seferinde “ters bir hareket yapıp incittim galiba” deyip geçiştiriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…