How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ellerde sorun

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Alys

Nirvana
Pro Üye
6 Aralık 2010
34.491
91.169
798
merhaba,
Bu problemim tam olarak nedir bilemiyorum, tanımlamama yardımcı olursunuz belki.

Normalde ellerimi kullanırken herhangi bir problem yaşamıyorum.

Plates veya yogada aşağıdaki resimlere benzeyen hareketleri yapamıyorum. Baş parmağımın birleştiği yerin çevresinde acı hissediyorum. İki elimde de. Yıllar önce pilates hocam nazlanma demişti :) onun dışında normaldr bir problem yaşamadığım için doktora vs danışmadım.

Fikri olan var mı?
21EF2DA6-396D-4F04-90B1-9F203A9A6659.jpeg
8017B4B2-FE8C-4F9C-BA73-B81FC82496C8.jpeg
1DD26CC0-7D5B-4DDE-92A2-ED288E5CE487.jpeg

Yapsam bomba olur da yapamıyorum ki, öyle kalıyorum :olamaz:
El üstünde yapılan hareketleri basit bile olsa yapamıyorum aslında, biraz afilli fotolar seçmiş olabilirim :KK53:
Sinir sıkışması olabilir mi başparmak agrısı varsa normal zamanda nasıl uyuşma var mı.

aynı şey değil tabi ama ben kalem tutarken zorlanırım uzun süre yazmasam bile elimde dursa işaretlediğiniz yer kasılıyor sanki böyle kitleniyor gibi oluyor başparmak çevresi. annem bana kalsiyum eksikliğinden kaynaklı olabileceğini söylemişti ama doktora gitmedim. takipteyim konuyu.

Bence sık kullanılmayan bir kas grubu olduğu için arada kullanılınca ağrıyor

Orası sürekli kullanılmaz olağan Zaman'da

Nooption Nooption bak burada da Zaman büyüyor

Bir çözüm varsa yazın beni Ada'm Hakkı'nda uğraşmaktan Cidde'n Zaman'dan tasarruf olur

sanırım otomatik düzeltmeyi kapatmadan olmuyor.
beni rahatsız etmiyor belli sonuçta telden yazıldığı için öyle.

Bir çözüm varsa yazın beni Ada'm Hakkı'nda uğraşmaktan Cidde'n Zaman'dan tasarruf olur

Ahaha biz seni böyle seviyoruz, böyle kalsın.

Zorlamıyorum ben de acıyınca, zorlasam sonuç alır mıyım? Pilates hocam da öyle demişti ama azıcık canım kıymetlidir :)

android mi iphone mu ona göre çözüm üreteyim? :KK14:

Aynı sorunu ben de yaşıyorum ama her seferinde “ters bir hareket yapıp incittim galiba” deyip geçiştiriyorum :)

Back