• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerde pörtlemiş damarlar

burn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
80
6
296
İstanbul
arkadaşlar 29 yaşındayım ve ellerimdeki damarlardan artık utanır oldum. Öyle büyüklerki gören damarların nasıl öyle diyo:( gerçekten feci genelde hep böyle. napabilirim? 70lik nenelerin ellerine benziyoo tüm damarlar dışardaa:(senağlama

Benimde ellerim çok ince zayıf olduğundan, bir de beyaz tenliyim yeşil yeşil gözüküyor yapıcak bir şey yok.

benim de damarlarım belirgin özellikle ellerimi çok çalıştırınca ve hava soğuk olduğu zaman daha çok ortaya çıkıyo

bende de var abartı değil ama var işte.benimki ırsi annemin anneannemin de öyle.bol bol kremleyecez güzel görünsün diye baska ne yapabliriz ki kızlar

Arkadaşlar benim de ellerim ince yapılı ve damarlarım fazlasıyla belirgin .Bu benim hoşuma bile gidiyor.Takmayın bu kadar kafanıza,ne var bunda?Önemli olan ince ,zarif ve kremlenince yumuşacık olmaları..yerimseniben

Arkadaşlar benim de ellerim ince yapılı ve damarlarım fazlasıyla belirgin .Bu benim hoşuma bile gidiyor.Takmayın bu kadar kafanıza,ne var bunda?Önemli olan ince ,zarif ve kremlenince yumuşacık olmaları..yerimseniben

Katılıyorum:13:

Aynı sorun bende de var özellikle elimi aşağı doğru sarkıtırken çıkıyolar. Yapıcak bi şey yok dikkat çekiyor ama aşırı kötü durmaz sonuçta canımızı sıkmayalım. :)

Back