Elladan 1 ay sonra gecikme acil

anonimje73

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2024
25
-2
1
21
4 ay önce yumurtalıkta ufak bir kist vardı doktora gittim ve regli ile atarsın demişti, sonrasında 4 ay sonra Hayatımda ilk defa ella kullanmak zorunda kaldım, içime boşalmamıştı ama çıkarırken olduğu için denk gelmişse diye (ilişkiden 1 saat sonra aldım), reglime yakın bir zamandı ve 3 gün erken oldu buraya kadar her şey normal.
Regli bitti ve 1 hafta sonra ilişkiden sonra ara kanama oldu çok az 5-6 gün kadar kahverengi kanama, bu da tahriştendir diye düşünüyorum ve içerde kalan regl kanı çıkmıştır diye düşünüyorum. şuan 1 ay geçti üstünden ve bu reglim 5 gün gecikti, 1 haftadır her türlü regl belirtim var kaç gün daha beklemeliyim, doktora gidersem tarlusal verir mi, kullanabilir miyim? Kullanırsam düzene girer mi ?

Hayır sakın tarlusal kullanmayın kafanıza göre Ella hormonları alt üst ediyor. 6 ay bile düzensiz olur olmayabilir. aynı hatayı ben yaptım mahvoldu düzenim sakın siz yapmayın. Rahat bırakın

Ella zaten düzensizliğin kralı kekik çayı ic sokebilir adetini en azından ilaç alma doğal bir şekilde adetini söktür

Ella düzensizlik yapar, doktora Ella kullandım diyeceksen git demeyeceksen gitme doktoru yanlış yonlendirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…