- Konu Sahibi Butterflygggg
Yaptığınız çok büyük bir hata olmuş, yaşınızın küçüklüğüne ve basiretinizin bağlanmasına veriyorum ama bence aldırın. Kimden olduğu belli değil ve anne olma sorumluluğunu taşıyabileceğinize inanmıyorum, psikolojiniz iyi değil bence...Aldırın ve inançlıysanız af dileyin , tövbe edin ve bir daha da böyle akılsızlıklar,cahillikler yapmayın. Eski sevgiliniz biliyor mu bu durumu , bence ona da söylemeyin,şu an nişanlınıza geri dönmüşsünüz bunu hazmedemeyip intikam için bu olayı yayabilir, üstüne bir de rezil olursunuz.
Yaptığınız çok büyük bir hata olmuş, yaşınızın küçüklüğüne ve basiretinizin bağlanmasına veriyorum ama bence aldırın. Kimden olduğu belli değil ve anne olma sorumluluğunu taşıyabileceğinize inanmıyorum, psikolojiniz iyi değil bence...Aldırın ve inançlıysanız af dileyin , tövbe edin ve bir daha da böyle akılsızlıklar,cahillikler yapmayın. Eski sevgiliniz biliyor mu bu durumu , bence ona da söylemeyin,şu an nişanlınıza geri dönmüşsünüz bunu hazmedemeyip intikam için bu olayı yayabilir, üstüne bir de rezil olursunuz.
eski sevgilimde biliyor suan istemiyorum dedim .
zaten onunla ilişkim oldu hap istedim aldı bana kullandım .
onu tekrar istemedimi söyledim zaten
bende bugun kurtaja gidicez zaten bakalım .
çok zor durumdayım .
ben kendimi asla affetmiycem Rabbim beni ıslah etsin ne yapsam tovbem kabul olur bilmiyorum .
ama perisan oldum bi yere karnımda kalbi atan bebek .
diger yanda benim bu savrulmus yaşamamım .
çok ikilem arasında kaldım .
ama dna gibi bir çözümüm olmus olsaydı een azından kafam rahat olurdu .
ama suan hangisine gitsem bebegim için olanaksız bilmiyorum hangisinden ona gitsem kararsızım ötekine gitsem öyle ikisinide kandırıp umutlandırmaya hakkım yok zaten .
onun için eski sevgilime aldırmak istedimi söyledim .
nişanlımda nikah islemlerini hızlandırmaya baslamısdı ama geri den götürmek zorundaydım çünkü nikahım olsa dert olmasa dertt ben cezamı buldum en kötü sekilde