Ella tablet ve adet gecikmesi

Biktimherseyden

Caresizim
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
245
28
98
51
Arkadaslar yeni uyeyim luften yardimci olun. Yumurtlama gunumden birgun once bosalma olunca 15 saat sonra yani diger gun yumurtlama gunumde ella ictim ara kanama falan olmadi goguslerim şiş kasiklarim agriyor 11. De adet olmam lazimdi 5 gun gecti yasim 44 gebelige hazir degilim uc tane evde test yaptim sonuc negatif ella kullanip adeti geciken varmi lutfen psikolojim berbat

Ella adet gecikmesi yapar. Ayrıca kuvvetli bi hormon ilacı olduğu için vücudunuzun dengesini alt üst eder. Buna gelene kadar madem hazır değilsiniz korunun bedeninize,sağlığınıza yazık..

Gecikme ve erken adet görme oluyor ben ella kullandığım zaman 3 ay adetim düzen görmedi canınızı sıkmayın bir şey olmaz

Prospekdüsü okumadınız mı orada yazıyor yan etkiler zaten periyotta değişiklik karın ağrısı meme hassasiyeti de olası yan etkiler arasında olan durumlar

Meme agrisi 4 gundur var genelde adet oncesi olurdu yeni basladi adet sancisi gibi iki gundur kasiklarim agriyo bugun tam 5 gun gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…