o zaman iyi yapmışsınız bende geri çekilme yöntemi ile yapmama rağmen ve adetin son günü olmasına rağmen korkup alıp içtimŞöyle kullanmak zorunda kaldım ben prezervatif içimde kaldı ve elimle çıkarttığımda yarısı dökülmüştü dışarı ne olur ne olmaz diye bir de yumrlama dönemiydi kullandım hemen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ella regl geciktirir mi
- Konu Sahibi Meyi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ella hap reglgecikmesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Nisan 2024
- 49
- 2
- 1
- 22
Hep stresten kaynaklı emimin ki benim 20 gün gecikti bende sizin gibiydim her gün en az iki kere test yapıyordum çok stres yaptım hatta bir ara o kadar ki hamile olduğumu bile hayal etmeye başladım çünkü vücut sizi dinliyor midem bulanıyor gibi hissediyorum tamamen kafa kurulduğu için stresi bırakın kafada kurmayın eminim ki olacaktır
Umarım öyle olur bugün yine test yaptım 7.gün negatifHep stresten kaynaklı emimin ki benim 20 gün gecikti bende sizin gibiydim her gün en az iki kere test yapıyordum çok stres yaptım hatta bir ara o kadar ki hamile olduğumu bile hayal etmeye başladım çünkü vücut sizi dinliyor midem bulanıyor gibi hissediyorum tamamen kafa kurulduğu için stresi bırakın kafada kurmayın eminim ki olacaktır
- 19 Nisan 2024
- 49
- 2
- 1
- 22
Öyledir stres yapma bende senin gibiydim durup durup test yapıyordumUmarım öyle olur bugün yine test yaptım 7.gün negatif
- 19 Nisan 2024
- 49
- 2
- 1
- 22
Daha bir ay olmadı benimde başıma geleliÖyledir stres yapma bende senin gibiydim durup durup test yapıyordum
- 19 Nisan 2024
- 49
- 2
- 1
- 22
Yeni yaşadım bendeDaha bir ay olmadı benimde başıma geleli
Kaçıncı gün regl oldunuzYeni yaşadım bende
o kişiden kişiye değişir de test yapmışsın zaten negatif çıkmış stres yapma sakin kal bende bekleyip test yapacağımKaçıncı gün regl oldunuz
- 19 Nisan 2024
- 49
- 2
- 1
- 22
20 gün filan gecikti işteKaçıncı gün regl oldunuz
sizin ilişki nasıl oldu peki içe boşalma vs oldu ondan sonra mı ella içtiniz20 gün filan gecikti işte
- 19 Nisan 2024
- 49
- 2
- 1
- 22
anladım o zaman bende stres yapmayayım geri çekilme ile oldu benim yine de içtim ella korkudanEvet içine boşalma oldu ve öyle küçük bir meni kaçmasıda değil di ve ilişkiden 13 saat sonra kullandım
- 23 Mayıs 2024
- 104
- 50
- 13
- 26
- 19 Nisan 2024
- 49
- 2
- 1
- 22
Yanı benim o kadar boşalmaya ilaç etki ettiyse sizin geri çekilmeymiş içinizi ferah tutunanladım o zaman bende stres yapmayayım geri çekilme ile oldu benim yine de içtim ella korkudan
Ya benimde korumalıydı fakat prezervatif içimde kaldı kaçmış olabilir mi elimle çıkardım sonra bide üstüne doğurganlığımın em yüksek olduğu gündü hemen kullandım ilaç bugün 8.gün artık yine yok ama ara ara kaşık bel ağrılarım varYanı benim o kadar boşalmaya ilaç etki ettiyse sizin geri çekilmeymiş içinizi ferah tutun
hayır zaten hiçbir belirtim de yok göğüs agrısı olurdu normalde 5 gün geciktiOldunuz mu acaba
- 19 Nisan 2024
- 49
- 2
- 1
- 22
Benimde adetim iki gün olmuştu biteliYa benimde korumalıydı fakat prezervatif içimde kaldı kaçmış olabilir mi elimle çıkardım sonra bide üstüne doğurganlığımın em yüksek olduğu gündü hemen kullandım ilaç bugün 8.gün artık yine yok ama ara ara kaşık bel ağrılarım var