Ella hapini 3 kez kullandim

denizmasali

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
12
2
6
30
Merhabalar ben 30 nisanda ella hapını kullandım daha sonra tekrar 10 gün sonra kullanmak durumunda kaldım ve 4 gün süren bir kanamam oldu 15 gün sonra bugün tekrar kullanmak durumunda kaldım sizce hamile kalır miyim? ilk bebeğimi kaybettiğim için şu an psikolojik olarak hazır hissetmiyorum kendimi belli sağlık problemleri yaşıyorum eşimle normalde korunuyorduk ama ilk defa böyle birşey yaşadım sizce ne yapmaliyim

ertesi gün hapları zaten insanın bütün hormon dengesini alt üst eden haplar ve en fazla senede bir defa kullanılması gerekiyor, siz 3 defa kullanmışsınız. sakın bir daha kullanmayın... normal yollarla korunun, kendinize zarar verirsiniz bu şekilde

Teşekkür ederim haklısınız ilk defa bu şekilde oldu benim bazı rahatsızlıklarım olduğu için şu an gebe kalmamam gerekiyor bebege zarar vermemesi için normalde korunuyorduk ilk defa böyle oldu bende tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…