Kızlar ben bugün test yaptm sonuc negatif cikti fakat daha adetime 1 hafta var sizce sonuc dogru mudur
Valla korunmayanlar bile 1 hafta öncesinde yapınca negatif çıkabiliyor reglini bekle
Gebelik testi için erken. Olası bir gebelik söz konusu olsa sizin bahsettiğiniz belirtiler için bile erken. Boşalma zaten olmamıs neden bu kadar panik yaşıyorsunuz inanın anlamadım. Şüphenizi güçlendirecek bir şey yokki.18 eylülwomennn
Tamamen psikolojik. Ella nın da etkisi var. Strese girsikçe adetiniz gecikir rahat olmaya calışın biraz. Hamilelik öyle kolay bir şey değil ki ortada bir birleşme bile yokkenBelim ve kasıklarım ağriyo. Sanirim psikolojik olarak da cok etkilendim o yuzden cok tedirginim ve korkuyorumwomennn
Tamamen psikolojik. Ella nın da etkisi var. Strese girsikçe adetiniz gecikir rahat olmaya calışın biraz. Hamilelik öyle kolay bir şey değil ki ortada bir birleşme bile yokken
Yeni gördüm mesajı şuan durumunuz ne? Regl başladı mı?Açık renkte akıntılar gelmeye başladı problem varmıdır. Yoksa hapın etkilerinden mı?
Ellanın etkisiyle erken de olabilirsinizYok reglim ayin 13unde olmasi gerekio normalde. Bu akintilar nie onu bilemedmwomennn
Keske yaa bi an once olsamEllanın etkisiyle erken de olabilirsiniz
Keske yaa bi an once olsam
Hayır malesef daha olmadmMerhaba bende denk geldim okudum yaşadığın şeye çok yakın bi olay yaşadım yakın Zamanda durum ne oldun mu regl?
Hayır malesef daha olmadm
Tarifi bilmiyorum fakat civanpercemi oiciyorum hala olmadiBende kullandım ellayı bana ne yan etki yaptı nede aşırı gecikme 2 gün gecikme oldu o da hep oluyordu zaten ama 40 gün gecikme yaşayan insanlar bile gördüm stresten oluyor bence seninki çok kafama taktığım zaman banada olmuştu zaten yalancı gebelik diye bir şeyde var çok sıkıntıya sokma kendini gecikmeyi arttırır hem bencede hamile olma olasılığın yok denecek kadar az hamilelik için ya içine ya da üstüne boşalıp Rahime gitmesi lazım birde adet olmadığım zamanlar lohusa şerbeti içiyorum en geç bir hafta sonra oluyorum bence denemelisin bilmiyorsan tarif verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?