Ella hap ile ilgili

aeston159

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
66
1
1
31
sevgilim ile seviştik ve sürtünme oldu 6-7 dk, boşalma falan hiç birşey olmadı. her ihtimale karşı ella hapı içtim bugün 10 günü mide bulantısı karında şişlik baş ağrısı gibi rahatsızlıklar devam ediyor. ella hapın yan etkileri ne kadar sürebilir.. zevk suyu da gelmedi falan dedi. nedense bulantılar karında şişlikten çok korkuyorum.

Ilk adetinden sonra hepsi geçer merak etme çok korkuyorsan erken gebelik testi al yap için rahatlasin yada adetin geçiyorsa normal gebelik testi yap korkuyla yasanmaz

Korkacak bir şey yok hamile olmadığından eminim ama yan etkileri regl olana kadar sürecektir ki çoğu zaman regl gecikmesi de yapıyor oldukça uzun sürebiliyor şişkinlik, ağrı ve psikolojik sorunlar gibi. Endişelenecek bir şey yok.

Ilk adetinden sonra hepsi geçer merak etme çok korkuyorsan erken gebelik testi al yap için rahatlasin yada adetin geçiyorsa normal gebelik testi yap korkuyla yasanmaz

Normal şartlarda adetime 15 gün var ama yemek yerken falan midem çok bulanıyor psikolojik mi siZce? Erken gebelik testinin doğruluk payı ne kadardır ?teşekkür ederim yazınız için

Hamilelik söz konusu değil içiniz rahat olsun gebelik testi yapmanıza gerek yok. Tamamen psikolojik bir durum şişkinliğiniz regl kaynaklı muhtemelen.

Normal şartlarda adetime 15 gün var ama yemek yerken falan midem çok bulanıyor psikolojik mi siZce? Erken gebelik testinin doğruluk payı ne kadardır ?teşekkür ederim yazınız için
Ella ağır bir hap sonuçta çocuk oluşumu engelliyor evet sendeki belirtiler psikolojik aşırı stres midene vurmuş bence ondan bulanıyor erken gebelik testinden hiç şikayet duymadım ama senin hamile kalman zaten imkansız gibi geliyo bana bence boşuna dert ediyorsun

Yan etkiler 1 hafta 10 gün sürüyor dediler ama benim bulantılar falan hep 1 haftadan sonra başladı. Etkiler ne kadar sürebilir en uzun

Yan etkiler 1 hafta 10 gün sürüyor dediler ama benim bulantılar falan hep 1 haftadan sonra başladı. Etkiler ne kadar sürebilir en uzun
Canim en sagliklisi sen bi eczaneye sor tam detaylı bilgi versin suresi falan okadar bilgi sahibi degilimmm

O da aynı seyi söylüo ve kendinden çok emin.ama ben cok fazla takintiliyim sanirim ve midem bulandikca daha kotu oluyorum hic yemek yiyemiyor 3-4 gun icinde 2,5 kilo vermisim resmen. Regl olacagm gunu iple cekiyorum. Siz benim icimi cok rahatlattiniz cok tesekkur ederim :)

Rica ederim canım adet olduğunda zaten bosuna Evham yaptığını anlayacaksın boşuna üzme kendini ye iç rahatına bak:)

Nick nameinle uyumu yakalamissin. :)) stres yaptikca gecikir adetin. Civanpercemi ic kasik agrini alir adet sokturur

İnanın bende çok istiyorun yemeyi ama kokularindan midem bulaniyo yiyemiyorum. civanpercemi daha önce hic kullanmadm gunde 1 bardak falan mi icmem gerekio?

Kızlar ben bugün test yaptm sonuc negatif cikti fakat daha adetime 1 hafta var sizce sonuc dogru mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…