• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella hap ile ilgili

Bulantın da yoksa bi aydır da bunu yaşıyorum diyorsun eğer öyle bi durum olsa ilk ayda kusmalar bulantılar çok olurdu testlerin de zaten negatif endişe edicek hiç bişey yok öyle etkili bi ilaç ki kimisinin adeti gelmesne ragmen 3ay bile etkileri sürdüğü oluyormuş 9gün gecikme çok doğal ilaçtan ve stresten

Aynen 1 hafta daha beklicem bakalm. Senin azbi zaman ben 1 aydir ölü gibiyim adetim bitiminde olmustu bbenim

Bulantın da yoksa bi aydır da bunu yaşıyorum diyorsun eğer öyle bi durum olsa ilk ayda kusmalar bulantılar çok olurdu testlerin de zaten negatif endişe edicek hiç bişey yok öyle etkili bi ilaç ki kimisinin adeti gelmesne ragmen 3ay bile etkileri sürdüğü oluyormuş 9gün gecikme çok doğal ilaçtan ve stresten
Bulantim yok ama karnim cok sis bide agrio arada

Bulantim yok ama karnim cok sis bide agrio arada

Onu da sorucaktım adetinin bitiminde olduysa yumurtalama dönemine denk gelmiyor sanırım , zaten yumurtlama dönemi dışında tam birleşme olup içeriye boşalma olsa bile hamile kalmak çok zormuş hazır bi yumurta olmadığı için. Yumurtalama döneminde değildiysen zaten hiç hiç korkma. Evet benim daha çok yeni adetimin tarihi de gelmedi daha zaten geçen ay 28inde olmuştum belirsizlk var gecikicek diye ödüm kopuyor ama tekrar söylütoeum hem şartlar hiç uygun değil hem de sonuçların negatif bence adetini beklemediğin zaman gelicek o

Pardon canım ben bekledigin zaman okudum ondan bekliyorum dedim

Sorun değil canım anladım ben gerçekten de başka şeylerle ilgilendiğin beklenediğin zaman geliyor yumurtlama dönemin değil boşalma olmamış hap içmişsin sonuçların negatif inkansız gibi görüniyor inşallah :) biraz daha sabır herşey iyi olucak bidaha böyle bşleye asla bulaşmayalım diye bu stresi yaşıyoruz

Aynen zaten bunlardan sonra icim biraz rahatladi. İnsan sabredemioki niye olmuyo diye dusunup duruyorum

İnşallah benim de rahatlar ben panik atak hastasıym çünkü ve aşırı evhamlıyım ama bu kadar gebeliğe uygun olmayan şartlardan sonra bizm yaşıcağımz her türlü anormallik ya ilaçtan ya da strestendir

Cok stres yapma canım senin korkacak biseyinyok kiyafet varmis. Bende cok takintiliyim geceleri bunu dusunerek uyaniyorum surekli

Cok stres yapma canım senin korkacak biseyinyok kiyafet varmis. Bende cok takintiliyim geceleri bunu dusunerek uyaniyorum surekli

Canım bu arada idrar yaparken yanma ve idrarda koku gibi bi yan etkisi olduysa sebebi idrar yolları enfeksiyonuymuş ve ella buna sbep olabiliyormuş,hamilelikten falan değil yani idrar yolları enfeksiyonu nedeblerini okurken doğum kontrol haplarnın enfrksiyona sebep olablceğini okudum paylaşmak istedm şikayetler çok şiddetli değilse bol bol su içip temizleneblrmiş

Screenshot_20161022-023336.png
Screenshot_20161022-023336.png

Akıntı bende de var ama bende hep olur normal zamanda da kafama takmadım. İlacın yan etkilerinde var yine akıntılar zaten hormon dengesini alt üst eden bi ilaç olduğu için anormallikler görülüyo endişelenme başka bi başlığın altında aynı problemlerimi yazmıştım bi bayan boşalma olmadan ilaç kulladğınza inanamıyorum boşuna geciktirdinz adetlerinizi sonra stres oluyorsunz hamile kalmanz mümkn değil 17 yıllık evliym öyle olsa hergün doğururdum dedi :) endişe etme devam et kürüne güzel haberlerni bekliyorum

İcimi rahatlattin ya cok sagol. En yakin zamanda ikimizde iyi haberleri olsun insallah. İyi geceler

Back