• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella hap ile ilgili

Taze zencefil,kabuk tarçın,karanfil,yenibahar tohumu,havlıcan ben bunları göz kararı koyuyorum biraz kaynattıktan sonra kiremit şekeri lohusa şekeri diye de geçiyor onu ekleyip göz kararı toz şeker koyuyorum iyice kaynattıktan sonra ister sıcak ister soğutup iç gerçekten çok faydası oluyor
Tarifi bilmiyorum fakat civanpercemi oiciyorum hala olmadi

Taze zencefil,kabuk tarçın,karanfil,yenibahar tohumu,havlıcan ben bunları göz kararı koyuyorum biraz kaynattıktan sonra kiremit şekeri lohusa şekeri diye de geçiyor onu ekleyip göz kararı toz şeker koyuyorum iyice kaynattıktan sonra ister sıcak ister soğutup iç gerçekten çok faydası oluyor

Bana da yardmcı olun lütfenn
normal adetim ayın 25-28 i arasında oluyor düzenli bir döngüm var çok gecikme olmaz. ne kadar saçma olsa da stresten uyuyamıyorum. Ayın 16sında Sevgilimle kucağında ters otururken yani kalçam penisinin üzerindeyken sürtünme yoluyla brseyler yaşadık onun iç çamaşırı yokty benimse baya ince bi pantolonum ve iç çamaşırım vardı boşaldı pantolonumun arka cep kısmı ve çevresi büyük oranda ıslandı iç çamaşırımın popo kısmı da ıslaktı ıslaklık çamaşırıma kdar geçmiş yani. İç çamaşırımn vajina bölgesindeki ıslaklığın kendimin olduğuna emin gibiyim ama yine de çok tereddüt edip olaydan 3gün sonra ella kullandım. Yumurtalama dönemimde olup olmadğmı anlamadım her sitede farklı bi bilgi yazıyor yumurtlamayla ilgili. İlacı dünden önceki gün 16.45te içtim Herhangi bir yan etkisini görmedim bulantım var ama psikolojik olduğnu dşünüyorum bir de aşırı gaz söküyorum mide gazı özellikle adetimin zamanı olmamasına rağmen adaçayı içmiştim panikten belki adetimi erken söker diye, etkilerine baktığımda gaz söktürücü olduğunu gördüm umuyorum ki bu gaz sökmemin sebebi de adaçayından. Adetime yaklaşık 4-5gün var ayın 25 28 arası olmalıyım ama stresten uyuyamuyorum gecikirse diye eğer gecikirse test yapmaya korkyyorum çamaşırlardan sperm geçmeyeceğini okudum fakat içim rahat etmiyor ilk kez böylr bişey yaşıyorum ilacı da ilk kez kullanuyırym döngümü bozmasndan da korktuğm için kullanmayacaktm fakat kafayı yemek üzere olduğm için en azından rahatlamak için kullandım. Hamile kalma riskim yok değil mi strrsten ve ilaçtan adetimin gecikiceğini bliyorum bu dşünce bile beni çıldırtıor , şyandaki şikayetlerim ağız yoluyla aşırı gaz sökme, idrarda koku ve mide bulantısı. Bu belirtiler de hep hamilelikte var :( beni en çok korkutan idrarda koku ve çok hafif yanma oldu,bu ilacı kullanıp böyle bi etkiyle karşılaşan varmı

İdrarda koku vajinadaki bakterilerin artmasıyla oluyormuş sanırım, ella ilacının içindeki kağıtta yan etkilerinde vajinada kaşıntılar ağrılar yazıyordu umarım bi bağlantısı vardır ve ilacın yan etkisidir :(

Bana da yardmcı olun lütfenn
normal adetim ayın 25-28 i arasında oluyor düzenli bir döngüm var çok gecikme olmaz. ne kadar saçma olsa da stresten uyuyamıyorum. Ayın 16sında Sevgilimle kucağında ters otururken yani kalçam penisinin üzerindeyken sürtünme yoluyla brseyler yaşadık onun iç çamaşırı yokty benimse baya ince bi pantolonum ve iç çamaşırım vardı boşaldı pantolonumun arka cep kısmı ve çevresi büyük oranda ıslandı iç çamaşırımın popo kısmı da ıslaktı ıslaklık çamaşırıma kdar geçmiş yani. İç çamaşırımn vajina bölgesindeki ıslaklığın kendimin olduğuna emin gibiyim ama yine de çok tereddüt edip olaydan 3gün sonra ella kullandım. Yumurtalama dönemimde olup olmadğmı anlamadım her sitede farklı bi bilgi yazıyor yumurtlamayla ilgili. İlacı dünden önceki gün 16.45te içtim Herhangi bir yan etkisini görmedim bulantım var ama psikolojik olduğnu dşünüyorum bir de aşırı gaz söküyorum mide gazı özellikle adetimin zamanı olmamasına rağmen adaçayı içmiştim panikten belki adetimi erken söker diye, etkilerine baktığımda gaz söktürücü olduğunu gördüm umuyorum ki bu gaz sökmemin sebebi de adaçayından. Adetime yaklaşık 4-5gün var ayın 25 28 arası olmalıyım ama stresten uyuyamuyorum gecikirse diye eğer gecikirse test yapmaya korkyyorum çamaşırlardan sperm geçmeyeceğini okudum fakat içim rahat etmiyor ilk kez böylr bişey yaşıyorum ilacı da ilk kez kullanuyırym döngümü bozmasndan da korktuğm için kullanmayacaktm fakat kafayı yemek üzere olduğm için en azından rahatlamak için kullandım. Hamile kalma riskim yok değil mi strrsten ve ilaçtan adetimin gecikiceğini bliyorum bu dşünce bile beni çıldırtıor , şyandaki şikayetlerim ağız yoluyla aşırı gaz sökme, idrarda koku ve mide bulantısı. Bu belirtiler de hep hamilelikte var :KK43: beni en çok korkutan idrarda koku ve çok hafif yanma oldu,bu ilacı kullanıp böyle bi etkiyle karşılaşan varmı
Bahsettiginiz etkiler bende de var regl 9gun gecikti 3test yaptm negatif ama hala regl olmadi

Umarım en yakın zamanda olursunuz testlerinizn negatif çıkması çok iyi ben test yapmaya korkucam sanırım adetim geciktiğinde. bu bkleme süreci berbat bişey ama bence negatifse son olarak kan testi yaptırarak tatmin olun sonra da kafanız rahat bir şekilde söktürücü şeyler kullanın.

Umarım en yakın zamanda olursunuz testlerinizn negatif çıkması çok iyi ben test yapmaya korkucam sanırım adetim geciktiğinde. bu bkleme süreci berbat bişey ama bence negatifse son olarak kan testi yaptırarak tatmin olun sonra da kafanız rahat bir şekilde söktürücü şeyler kullanın.
Regl gecikince beklemek daha kötü. Hastaneye gitmeye korkuyorum o yuzden mecbur bekliyorum :(

Regl gecikince beklemek daha kötü. Hastaneye gitmeye korkuyorum o yuzden mecbur bekliyorum :KK43:

Peki söktürücü şeyler kullandınız mı ? Hastaneden ben de çok kırkuyorum zaten evli değilim utanıyorum bunun için gitmeye:( sabah ilk idrarla sürekli testlere devam edin bence birden fazla yaparsanz hepsnin yanılması mümkün değl. İlacın en yaygın gözlemlenen yan etkisi zaten gecikme sakın korkmayın negatifmiş sonuçlarınız

Ben negatif mi pozitif mi onu bile bilmediğim için aşırı belirsizce bekliyorum çünkü adetimin 1hafta gecikmesi gerekiyor en doğru sonuç için , gecikicek mi gelicek mi meçhul :( Allah sabır versin bize bidaha da düşürmesin böyle şeylere

[QUOTE="Cokpismanim35, post: 48543192, member: 792743"tesi söktürücü şeyler kullandınız mı ? Hastaneden ben de çok kırkuyorum zaten evli değilim utanıyorum bunun için gitmeye:KK43: sabah ilk idrarla sürekli testlere devam edin bence birden fazla yaparsanz hepsnin yanılması mümkün değl. İlacın en yaygın gözlemlenen yan etkisi zaten gecikme sakın korkmayın negatifmiş sonuçlarınız[/QUOTE]
Bende sizine ayni durumdaym evli degilim o yuzden kan testi yaptirmaya gidemiyorum. Civanpercemi ictim 15 gun bi faydasi olmadi

Ben negatif mi pozitif mi onu bile bilmediğim için aşırı belirsizce bekliyorum çünkü adetimin 1hafta gecikmesi gerekiyor en doğru sonuç için , gecikicek mi gelicek mi meçhul :KK43: Allah sabır versin bize bidaha da düşürmesin böyle şeylere
Amin canım. Su durumu hayirlisiyla bi atlataym bi daha asla bunu cmek durumunda birakmam kendimi bin pismanim

Ben negatif mi pozitif mi onu bile bilmediğim için aşırı belirsizce bekliyorum çünkü adetimin 1hafta gecikmesi gerekiyor en doğru sonuç için , gecikicek mi gelicek mi meçhul :KK43: Allah sabır versin bize bidaha da düşürmesin böyle şeylere
Sizinde korkacak biseyiniz yok kiyaafetleriniz varmis uzerinizde o yuzden hamilelik gibi bisey olmaz

Kan testini doktorla hiç görüşmeden eczaneden de yapıyorlarmış sanırım ya da direk lavabatuara mı ne giriyormuşsunuz sonuç 0-1arasında olmalıymş kendimiz bile yorumlayabiliriz ama inşallah bunlara gerek kalmadan hemen gelir adetimiz canım panik olma 9gün çok erken sabırla bekleyelim ilacı içtik sonuçların da negatifmiş. Kaç kere yaptın idrar testini evde istersen onu tekrarla

Eczanelerde yapildigini duymadim hic burasi kucuk bi yer herkes birbirini taniyo o yuzden gidemiyorum. 3 tane erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Zaten erkek arkadasm bosalmamisti ama korkuyorum iste

40 gun gecikenler varmis o kadar gecikir diye korkuyorum bende ilk defa ictm hapi. Senin bildigin adet sokturucu seyler var mi

Eczanelerde yapildigini duymadim hic burasi kucuk bi yer herkes birbirini taniyo o yuzden gidemiyorum. 3 tane erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Zaten erkek arkadasm bosalmamisti ama korkuyorum iste

Canım o zaman senin durumun da benden farksız boşalma olmadıysa hiçç korkma bende yoğun boşalma vardı ince de olsa kyafetim olduğu için panik olmamaya çalışıyorum sende boşalma da yok ilacını da içtin testler de negatif stres yapmazsan eminim adet olacağına yakın zamanda inşallahhh dua edicem senin için de berbat bi his biliyorum Allah tez zamanda kurtarsn bizi şu kabustann

Soğan suyu kürü maydonoz suyu bunların çok faydasını görmüşler bakabilrsin internetten yapılışına çünkü hiç yapmadım bilmiyorum. Ve de eczaneden alınan adet söktürücü bi hap varmış turlusal isimli. Bildiklerim bunlar çok etkili olarak ama ilaçtan önce sabırla bitkileri denesen daha iyi olur çnkü hormonlarımz zaten altüstü oldu bu ilaçtan daha fazla ilaçla oynamak iyi olmayabilir. Biliyorsun stres aşırı etkiliyor negatif çıkmış ve boşalma olmamış bence fazla stres oluyoruz ikimizdee

40 gun gecikenler varmis o kadar gecikir diye korkuyorum bende ilk defa ictm hapi. Senin bildigin adet sokturucu seyler var mi

Canım o gecikmeler normalde de adeti düzensiz olanlarda ve ilacı defalarca kullananlarda daha fazla görülüyor böyle durumların yoksa endişe etme ama zaten kusma gibi şikayetlerin yok değil mi ? Psikolojk gebelk diye bşey varmış düşüne düşüne psikoljk olarak tüm hamilelk belirtileri yaşanabilirmiş boşalma bile olmamış sen sakin kalmaya çalış kötüyü düşünmeyelm kendmze daha da yazık ediyoruz geciktiriyoruz

Aynen seninle ayni gibi sayilir surtunme yoluyla biseyler yasadik bosalmada zevk suyu da olmadi ama insan elinde olmadan stres yapiyo hayatmdaki en berbat 1 ayı yasiyorum su an. Sogan kurunu bende gordum bugun 1,5 bardak ictim ve duzenli icilirse bi hafta ecinde adet gorulur yaziodu. Tarlusalı recetesiz vermiyolar diye duymustum

Canım o gecikmeler normalde de adeti düzensiz olanlarda ve ilacı defalarca kullananlarda daha fazla görülüyor böyle durumların yoksa endişe etme ama zaten kusma gibi şikayetlerin yok değil mi ? Psikolojk gebelk diye bşey varmış düşüne düşüne psikoljk olarak tüm hamilelk belirtileri yaşanabilirmiş boşalma bile olmamış sen sakin kalmaya çalış kötüyü düşünmeyelm kendmze daha da yazık ediyoruz geciktiriyoruz
Mide bulantisi falan yok normalde cok duzenli adetim 30 gunde olur yani en fazla 1-2 gun gecikir

Recetesiz alınabiliyor diye okudum bende allah Allah bence denemekte fayda var istersen bi eczaneye sor ama soğan kürünü de uyguladktan sonra ilacı düşün. Ben eminim ikimiz de güzel haberleri yazıcaz inşallah buraya ben daha 5gün oldu bu olay olalı ve yaşıyo gibi değilim gerçekten dünyam karardı seni çok iyi anlıyorum insan başka şey düşünemiyor ama tüm yolları deniyorsun korkma sakın gelicek eminim 9gün çok geç bi zaman değil

Back