- 6 Eylül 2018
- 135
- 10
- 34
-
- Konu Sahibi yoncaistee
Kan tesi verdin mi sonuç ne çıktı? Bende korumasız ilişki yaşadım 45 dakika sonra hemen ella aldım. 11 gün geçti kahverengi leke geldi pıhtı ile birlikte ama adet kanaması gibi değil bende şuan çok paniğimbakalım herkes öyle diyor da endişeleniyorum yarın kan testi vereceğim mecbur
of baktırdım da doktorum beta hcg bakmamış normal kan değerlerime bakmış kadın doğuma randevu aldım oraya gideceğimKan tesi verdin mi sonuç ne çıktı? Bende korumasız ilişki yaşadım 45 dakika sonra hemen ella aldım. 11 gün geçti kahverengi leke geldi pıhtı ile birlikte ama adet kanaması gibi değil bende şuan çok paniğim
Ya benimde bugün ilişkimin üstünden 13ngün geçti yani bugün tam 13 gun. Kan testi yaptirmaya gitsem mi ? Beklesem mi ? Herkes 15 gun geçsin diye çok kararsız kaldım çok paniğim ne yapicam bilmiyorumof baktırdım da doktorum beta hcg bakmamış normal kan değerlerime bakmış kadın doğuma randevu aldım oraya gideceğim
erken gebelik testi yapabilirsin ama bence negatif çıkar benim içime boşalmadı sadece zevk suyundan şüphelenip içtim ve ben geç içtim 3.gün içtim ona rağmen yaptığım idrar testlerinin hepsi negatif çıktı sen erken içmişsin senin de negatif çıkarYa benimde bugün ilişkimin üstünden 13ngün geçti yani bugün tam 13 gun. Kan testi yaptirmaya gitsem mi ? Beklesem mi ? Herkes 15 gun geçsin diye çok kararsız kaldım çok paniğim ne yapicam bilmiyorum
Ya benimde bugün ilişkimin üstünden 13ngün geçti yani bugün tam 13 gun. Kan testi yaptirmaya gitsem mi ? Beklesem mi ? Herkes 15 gun geçsin diye çok kararsız kaldım çok paniğimof baktırdım da doktorum beta hcg bakmamış normal kan değerlerime bakmış kadın doğuma randevu aldım oraya gideceğim
Benimde içime bosalmadi ama üzerine bosaldigini söyledi temizlemeden tekrar ilişkiye girdik ama 2.ci boşalma olmadı. Ve ben sonrasında elimde kontrol ettiğimde sperm falan yoktu vajina ustumde veya içinde falan hepsi yataktaydı ama yinede tedirgin olup ella alıp 45 dakika içinde içtim.. 3 gün önce kahverengi bir leke geldi sabahında adet yoğunluğu gibiydi ama akşamında azaldı o kanama şuan yok. İlaç mı kanama yaptı yoksa şu yerleşme kanaması mı onu anlamadımerken gebelik testi yapabilirsin ama bence negatif çıkar benim içime boşalmadı sadece zevk suyundan şüphelenip içtim ve ben geç içtim 3.gün içtim ona rağmen yaptığım idrar testlerinin hepsi negatif çıktı sen erken içmişsin senin de negatif çıkar
evet ilaç kanama yapabiliyormuş ama için rahat etsin istiyorsan erken gebelik testi yapabilirsin ya da kan ver ben verdim de doktorum beta hcg değerime bakmamış e nabıza baktım beta hcg değeri yazmıyordu... bizim de ilişkimiz öyle oldu ama bende kan veya lekelenme gelmedi hiç 3-4 kaset test 1 tane de erken gebelik yaptım hepsi negatif çıktı 10 günlük gecikme yaşıyorum 3 gündür meme hassasiyetim var dün gecede kasık ağrısı yaşadım çok panik oldumYa benimde bugün ilişkimin üstünden 13ngün geçti yani bugün tam 13 gun. Kan testi yaptirmaya gitsem mi ? Beklesem mi ? Herkes 15 gun geçsin diye çok kararsız kaldım çok paniğim
Benimde içime bosalmadi ama üzerine bosaldigini söyledi temizlemeden tekrar ilişkiye girdik ama 2.ci boşalma olmadı. Ve ben sonrasında elimde kontrol ettiğimde sperm falan yoktu vajina ustumde veya içinde falan hepsi yataktaydı ama yinede tedirgin olup ella alıp 45 dakika içinde içtim.. 3 gün önce kahverengi bir leke geldi sabahında adet yoğunluğu gibiydi ama akşamında azaldı o kanama şuan yok. İlaç mı kanama yaptı yoksa şu yerleşme kanaması mı onu anlamadım
Ella kullanınca hamile olma riski yok herhalde ya strese girmemize gerek var mı bende onu düşünüyorum. Sonuçta yüksek koruyuculuğu olan bir hap.. Böyle düşünüp kendimi rahatlatmak istiyorum ama yinede korkuyorum yaevet ilaç kanama yapabiliyormuş ama için rahat etsin istiyorsan erken gebelik testi yapabilirsin ya da kan ver ben verdim de doktorum beta hcg değerime bakmamış e nabıza baktım beta hcg değeri yazmıyordu... bizim de ilişkimiz öyle oldu ama bende kan veya lekelenme gelmedi hiç 3-4 kaset test 1 tane de erken gebelik yaptım hepsi negatif çıktı 10 günlük gecikme yaşıyorum 3 gündür meme hassasiyetim var dün gecede kasık ağrısı yaşadım çok panik oldum
seni çok iyi anlıyorum psikolojik olarak bizi etkilediği içinde regl gecikmesi ya da saçma belirtiler hissediyor olabilirizElla kullanınca hamile olma riski yok herhalde ya strese girmemize gerek var mı bende onu düşünüyorum. Sonuçta yüksek koruyuculuğu olan bir hap.. Böyle düşünüp kendimi rahatlatmak istiyorum ama yinede korkuyorum ya
Ay keşke yakın olsak birlikte giderdik test yaptirmaya :)seni çok iyi anlıyorum psikolojik olarak bizi etkilediği içinde regl gecikmesi ya da saçma belirtiler hissediyor olabiliriz
evet de nerde yaşıyorsun belki aynı yerdeyizdirAy keşke yakın olsak birlikte giderdik test yaptirmaya :)
evet de nerde yaşıyorsun belki aynı yerdeyizdir
İstanbul buyukcekmecedeyim ben sen neredesin ? Ya kimseylede konuşamıyoruz Ya bu konuyu iyice stres yaptım