- 5 Kasım 2016
- 28
- 1
- 1
Şişlik olmasi normal ilaç çok yüksek hormon içeriyor etkisi 2.aya kadar devam edeni bile var.Siskilikten dolayi
şişliği takma canım kafaya diyelimki hamilesin karnın bir buçuk ayda büyümüyorki internetten bak 1,5 aylık bebek ne kadar küçüklükte fındıkkadar bile yok 2 çocuğum var 3,5 aydan sonra anca çıkıyor ama karnı çabuk çıktıysa oda hamileyim ben diyip lop lop yemek yedikleri için kilo dur ..Siskilikten dolayi
zevk suyundan hamile kalma olasılığı çok düşük ki sizde öyle bir durum bile yok değmeyle hamile kalınmaz canım sakın ama sakın içme aşırı hormon ağırlıklı ilaç dengeni bozarsınErkek arkadaşımla çıplakken vajınama değdi ama ne zevk suyu nede boşalma oldu sizce bir şey olur mu hapı kullanmalı mıyım
zevk suyundan hamile kalma olasılığı çok düşük ki sizde öyle bir durum bile yok değmeyle hamile kalınmaz canım sakın ama sakın içme aşırı hormon ağırlıklı ilaç dengeni bozarsın
sakın içme bende senin gibi paranoyak oldum içtim 1.5 gün gecikti ve az adet oldum stresm hala geçmedi düşün kan testi ble yaptırdım :S sakın içme dengeni bozarBende öyle biliyorum ama paranoyak bi insan olduğum için en ufak mide bulantısı bile sinirimi bozuyor takılıyorum her şeye
Bugünlerde 2.adetimi olacam ama hala korkuyorum ya gecikirse diye uykularımdan oldum düşünmekten uyuyamiyorum kafayı yemek üzereyim ilk adetim de fazla da gecikmedi 1.5 gün ama az olmayı aşırı kafaya taktım
Normalde 5 gün süren adetim ilk iki gün normal geldi 3.gün su gibi 4 ve 5.gün kahverengi şekilde geldi bitti yani toplamda 3.5 gün sürmüş oldu bende korktum gittim kan testi yaptırdım ilişki üzerinden 1 ay geçmişti negatifti. benim direk ilişki olmadı çamaşır vardı sürtünme oldu bende panik olduğu için icmistimKaç gün sürdü ki
Normalde 5 gün süren adetim ilk iki gün normal geldi 3.gün su gibi 4 ve 5.gün kahverengi şekilde geldi bitti yani toplamda 3.5 gün sürmüş oldu bende korktum gittim kan testi yaptırdım ilişki üzerinden 1 ay geçmişti negatifti. benim direk ilişki olmadı çamaşır vardı sürtünme oldu bende panik olduğu için icmistim
Paranoyak oldum resmen hamile olsam şu an belirtilerim olurdu dimi kan testi de yaptirdim 2.adetim gecikecek diye çok korkuyorum3.5 gün gayet normal zaten hap kan yoğunluğunu rengini falan değiştiriyor
Paranoyak oldum resmen hamile olsam şu an belirtilerim olurdu dimi kan testi de yaptirdim 2.adetim gecikecek diye çok korkuyorum
Psikolojik ve ilacın yan etkisi. adetin baya bi gecikir kiminde gecikme oluyor keşke bilseydin adet gününü ona göre. beklerdinKızlarrr, sayfaları tek tek okudum ama içim rahat etmedi bir de ben yazayım istedim. İnanılmaz alkollü bir geceden sonra ilişki sırasında hatırlamadığım şeyler olmuş ve erkek arkadaşım da alkolden dolayı erekte olamadığını söylüyor. Yani biraz zorlama oldu oldu bıraktım dese de rahat edemeyip olaydan 16 saat sonra ella kullandım. Zaten normalde de regl dönemimi hiç takip etmem onu da bilemiyorum. Kullanalı 5 gün oldu midemde bulantı yanma gibi bir his var ara sıra. Psikolojik midir? Çünkü durup durup aklıma geliyor. Lütfen yardım edin
benim gibi bir paranoyak dahaKızlar merhaba. Ben ilacı içtikten sonra günümde adet olmuştum zaten kıyafetim vardı binde bir ihtimalden korkup içmiştim. Bu yüzden adet te olunca ne kan ne idrar testi yapmadım hiç. Bulantım hiç bişeyim de yok. Yalnız aşırı derecede sivilcelenmiştim onu normal karşılıyorken etrafımdaki bi kaç kişi kilo mu aldın sen diyor iki gündür ve aşırı zayıf biriyim kilo almak imkansız bi durum benim için 40kiloyum 168boyum. Tartıya çıktım 42kilo olmuşum. Ayrıca 2. adetime daha baya var ay sonunda oluyorum adeti. Bi kaç gündür kanlı şekilde akıntım oluyor fakat üşütme gibi bi problemim de var acaba ondan mı diyorum . Ama baya iç çamaşırım batıyo adet gibi değil tabiki ama kanlı akıntılar geliyo şiddetli şekilde. Sizce neler oluyor ? Hamile kalma ihtimalim neredeyse yokken ilacı korkudan içmiştim adetim de gününde baya uzun bi şekilde oldu bu yüzden hiç bi teste gerek duymamıştım şuanda kafam karışık olay 15ekimde olmuştu ben ilacı 18inde içmiştim adetimi de 28inde oldum 1ay olmadı daha yani
kanlı akıntı enfeksiyondandır yarın bir hastaneye git tahlil yapsınlar hamile falan da değilsin o düşünceden çıkKızlar merhaba. Ben ilacı içtikten sonra günümde adet olmuştum zaten kıyafetim vardı binde bir ihtimalden korkup içmiştim. Bu yüzden adet te olunca ne kan ne idrar testi yapmadım hiç. Bulantım hiç bişeyim de yok. Yalnız aşırı derecede sivilcelenmiştim onu normal karşılıyorken etrafımdaki bi kaç kişi kilo mu aldın sen diyor iki gündür ve aşırı zayıf biriyim kilo almak imkansız bi durum benim için 40kiloyum 168boyum. Tartıya çıktım 42kilo olmuşum. Ayrıca 2. adetime daha baya var ay sonunda oluyorum adeti. Bi kaç gündür kanlı şekilde akıntım oluyor fakat üşütme gibi bi problemim de var acaba ondan mı diyorum . Ama baya iç çamaşırım batıyo adet gibi değil tabiki ama kanlı akıntılar geliyo şiddetli şekilde. Sizce neler oluyor ? Hamile kalma ihtimalim neredeyse yokken ilacı korkudan içmiştim adetim de gününde baya uzun bi şekilde oldu bu yüzden hiç bi teste gerek duymamıştım şuanda kafam karışık olay 15ekimde olmuştu ben ilacı 18inde içmiştim adetimi de 28inde oldum 1ay olmadı daha yani
hem havalar soğuk hem de adetn yaklaşıyor ondan olabilirBoşalma bile yokken değmeyle hamile kalınmadığı halde çok korktum ama hap içme dedi birkaç kişi bende içmedim şuan akıntılarım var ve kasık ağrısı-acısı çekiyorum sizce nedeni ne olabilir hamilelik ihtimali var Mıdır ya da adetime 2 hafta var ondan olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?