• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
şişliği takma canım kafaya diyelimki hamilesin karnın bir buçuk ayda büyümüyorki internetten bak 1,5 aylık bebek ne kadar küçüklükte fındıkkadar bile yok 2 çocuğum var 3,5 aydan sonra anca çıkıyor ama karnı çabuk çıktıysa oda hamileyim ben diyip lop lop yemek yedikleri için kilo dur ..
merhaba adet oldunuz mu

Merhaba benim bir sorum olucaktı erkek arkadaşımla ne önden ne Arkadan ilişkiye girdik ama en fazla birkaç saniye değmiştir takıntılı bi insan olduğum için en başta tedirgin oldum ama sonra hapı içmedim bir şey olmaz diye bu ay normalde 26-27si gibi adet olmam gerekiyordu ama olmadım normalde de adetim pek düzenli değildi zaten bundan önceki 4 ay düzenli oldum sadece ama yemek yerken falan aniden iğrenmeler geliyor yiyemiyorum sizce tehlikeli bir şey var mıdır psikolojik midir iyice taktım taktıkça çoğalıyor sanki

Merhaba benim bir sorum olucaktı erkek arkadaşımla ne önden ne Arkadan ilişkiye girdik ama en fazla birkaç saniye değmiştir takıntılı bi insan olduğum için en başta tedirgin oldum ama sonra hapı içmedim bir şey olmaz diye bu ay normalde 26-27si gibi adet olmam gerekiyordu ama olmadım normalde de adetim pek düzenli değildi zaten bundan önceki 4 ay düzenli oldum sadece ama yemek yerken falan aniden iğrenmeler geliyor yiyemiyorum sizce tehlikeli bir şey var mıdır psikolojik midir iyice taktım taktıkça çoğalıyor sanki
psikolojik canım değdirmeyle hamile kalınmaz öyle olsa bir çok insan hamile kalmak için uğraşmaz

tamamen psikolojik bir durum ..

Merhaba adetim den 3 gün sonra ella yi kullanmak zorunda kaldım adetim 5 gün geç oldu ve normalde 7 gün olurken şu anda 3 gün oldu ve bitti gibi bişiy dün test yaptım hamile değilim ama bir daha ki adet donemimde aynı sorunlar olur mu ya da hamile olabilir miyim ?

Merhaba ben dün bir iliski yasadim ilk iliskiidi erkek arkadasim cok zorladi icime giremedi dışarıya bosaldi canim cok yandi eve geldigimde kanamam oldu hamile kalma olasiligim var mi kizligim bozulmusmudur birde bu ilaci kullanmama gerek varmi acil cevap yazirsaniz sevinirim

Hamile kalmak istemiyorum ilaci her eczanede bulabilirmiyim arkadaslar

Merhaba arkadaslar benim garip bir ella hikayem var paylasmak istedim. agustosta evlendim esim daha balayindayken cocuk demeye başladı... problemli bir nişan döneminin ardindan evlendik... evliligimiİn ilk üç ayı kavgalarla doluydu son bir aydır iyiyiz başladı yine çocuk demeye ama ben evliligimin oturmasi ve esimle biraz daha vakit geçirme taraftariyim, bir türlü anlatamasam da ona... ve dün aksam zorla ilk denemeyi yaptı ustelik adetim 5 aralikta başlamıştı yaaani 14.günümdü yumurtlama gunum yani... Ağlamaya başladım, bugun soluğu hastanede aldim... Kd doktoruna gittim doktora yumurtalama günüm dündü dedim ilactan önce ultrasonla bakalım hadi dedi baktik yumurtayi gösterdi bana. Potansiyel gebesin suan dedi birde.. ilaci acil içmen lazim hazir degilsen anne olmaya dedi.. çıktık... okula geri gittim bu arada ogretmenim ve duygu durumumu ogrencilere yansitmamak icin deli bir psikolojik savas verdim,Hapi ağlaya ağlaya içtim minik bir bas dönmesi ve mide bulantisi eşliğinde aksam oldu.. su an kasıklarimda hafif sancılar ve goguslerimde gerginlik var belki de dünkü yumurtlamanin etkisi.. sorum şu bu etkiler ne kadar sürer ?

Benim de geçen salı, lastiği ve bir iki santimi dışarıda olmak üzere içimde kondom kaldı. 20 saat dolmadan Ella aldım. (120 saate kadar yolu var bu arada). Adet belirtilerinin hepsini gösteriyorum, vajinam, rahmim ağrıyor falan ama bugün adet olmam gerekiyordu. Henüz olmadim. Test yapmaya da aşırı korkuyorum. Anladığım kadarıyla bayağı geciktiriyor bu hap. Umarım başımıza bir şey gelmez. Ayrıca M Mavisu58 vajinan zorlandığı için o kadar kanamistir. Bekaretin bozulmuş da olabilir bozulmamış da olabilir.

Benim de geçen salı, lastiği ve bir iki santimi dışarıda olmak üzere içimde kondom kaldı. 20 saat dolmadan Ella aldım. (120 saate kadar yolu var bu arada). Adet belirtilerinin hepsini gösteriyorum, vajinam, rahmim ağrıyor falan ama bugün adet olmam gerekiyordu. Henüz olmadim. Test yapmaya da aşırı korkuyorum. Anladığım kadarıyla bayağı geciktiriyor bu hap. Umarım başımıza bir şey gelmez. Ayrıca M Mavisu58 vajinan zorlandığı için o kadar kanamistir. Bekaretin bozulmuş da olabilir bozulmamış da olabilir.
ella adet gecikmesi yapıyor doğru ama gecikmeyi sadece ellaya bağlamayın adetinizden 1 hafta kadar gecikme olursa mutlaka test yaptırın

Back