• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ella adet gecikmesi yapıyor doğru ama gecikmeyi sadece ellaya bağlamayın adetinizden 1 hafta kadar gecikme olursa mutlaka test yaptırın
Ay allah korusun. Bir gün gecikmeliyim şu an. Yarın öbür gün yaptıracağım. Bu arada rahim ağrısı aynı zamanda hamilelik belirtisi değil, di mi?

Ay allah korusun. Bir gün gecikmeliyim şu an. Yarın öbür gün yaptıracağım. Bu arada rahim ağrısı aynı zamanda hamilelik belirtisi değil, di mi?
vala hiç bilmiyorum bende ilk defa bu tarz bir hap kullandm adetlerim gününde oldu ama miktarını etkiledi 3 ay oldu hala düzensiz kekik suyu içiyorm düzene sokar diye sende iç iyi geliyor belki adetini olursun ağrılar olması da normal bir durum benm 2 ay snra olmustu kasık ağrısı

9.11.2016 son adet günüm ,
16.11.2016 da sürtünme yollu birliktelikte ella içtim içime girme olmadı ,
21 ve 26 aralıkta tam birliktelik oldu içime boşalma olmadı ilaç kullanmadım,
29 aralık açık pempe şeklinde ara ara kan geliyor
Bi sonraki Adet tarihim 5-6 ocakta olması gerekiyor
Bu gelen pembesi kana anlam veremedim
Adet tarihim 1hafta erkenmi olmuş oldu ,yoksa bu ilacın bi yan etkisi mi ?

9.11.2016 son adet günüm ,
16.11.2016 da sürtünme yollu birliktelikte ella içtim içime girme olmadı ,
21 ve 26 aralıkta tam birliktelik oldu içime boşalma olmadı ilaç kullanmadım,
29 aralık açık pempe şeklinde ara ara kan geliyor
Bi sonraki Adet tarihim 5-6 ocakta olması gerekiyor
Bu gelen pembesi kana anlam veremedim
Adet tarihim 1hafta erkenmi olmuş oldu ,yoksa bu ilacın bi yan etkisi mi ?
bir cok nedeni olabilir.. adet diyebilmemiz için normal bir adet kanamaıs yasaman lazım..bırlıkteliklerind eprez kullandıysan ıcın rahat olsun ama kullanmadıysan ıctıgın ella hapı seni sadece 16. dakı olay için korur ki bence bosuna içtin. sana tavsıyem sadaca bir kac damla kan gelip bittiyse adet tarıhını 2. gecınce test yap. yada sımdıden kanda hamılelıge bakabılırsın.. unutma icine bosalmasa da prez. kulanılmadan yasanan ılıskılerde hamıle kalınma olasılıgı vardır. cunku zevk suyu denen akıntı da da sperm vardır...

Şuan beklemedeyim normal adet tarihim 5 veya 6 ocak olması gerek
bu ella ilacı içtiğim için vede birliktelik yaşadığım için
adetimi erken olma veya geç olma durumu yaşayabilirim
Zevk suyunda sperm az da olsa var
Prezervatif kullamadık geri çekilme yolunu kullandık
Her defasında boşalma dışarı doğru oldu

Normal adet tarihimden 1hafta önce gelen bu pembesi kan
Hamilelik öncesi gelen kan da olabilir mi
Elladan sonraki ya ilk adet öyle oluyor, ya da hapın etkisiyle böyle bir kanama geliyor. Okuduğumu biliyorum ben de, bana öyle bir kanama olmadı. İlkinden hamile kalamazsin evet, ilkinde boşuna almışsın. İkincide ihtimal var ama yumurtlama dönemine göre düşük ya da yüksek bir ihtimal. İçini rahatlatmak için test yaptır. Bir de ella yilda en fazla bir kere kullanılması gereken bir hap. Bunu da aklından çıkarmayıp kondom gibi doğum kontrol yöntemleri kullanman mantıklı olacaktır.

Gelelim benim asıl derdime, regl oldum a kızlar. Ella ise yarıyor vallahi billahi. :D

Şuan beklemedeyim normal adet tarihim 5 veya 6 ocak olması gerek
bu ella ilacı içtiğim için vede birliktelik yaşadığım için
adetimi erken olma veya geç olma durumu yaşayabilirim
Zevk suyunda sperm az da olsa var
Prezervatif kullamadık geri çekilme yolunu kullandık
Her defasında boşalma dışarı doğru oldu
geri cekilme yöntemi ile hamile kalam biriyım yani şu zevk suyu ıle.. ama evli olduğum için sorun yasamadım .. sendeki kanama ilacın etkısı olabilir.. ben ella kullandığımda yasamadım.. sana tavsiyem mutlaka kan dan test yaptır... hamile olma olasılığın yinede yok denecek kadar az bence..

Benim de geçen salı, lastiği ve bir iki santimi dışarıda olmak üzere içimde kondom kaldı. 20 saat dolmadan Ella aldım. (120 saate kadar yolu var bu arada). Adet belirtilerinin hepsini gösteriyorum, vajinam, rahmim ağrıyor falan ama bugün adet olmam gerekiyordu. Henüz olmadim. Test yapmaya da aşırı korkuyorum. Anladığım kadarıyla bayağı geciktiriyor bu hap. Umarım başımıza bir şey gelmez. Ayrıca M Mavisu58 vajinan zorlandığı için o kadar kanamistir. Bekaretin bozulmuş da olabilir bozulmamış da olabilir.
Selam ben ella ictikten sonra tam adet gununde oldum 21de oldum 4 gun de bitti simdi bazen kasiklarim agriyor ilacin etkisi mi

Tam günunde adet oldum ama
bende günümde oldum miktarını etkiledi az az oldum korktum doktora gittim kan testi için ilişki üzerinden 27 gün sonra yaptırdım 0.07 çıktı. Ve ben normal bir ilişki de yaşamadım tamamen panik yüzünden içtim sürtünme olmuştu çamaşırım vardı. benim gibi takıntılıysan git yaptır kafan rahat olur en azından düşünüp durmazsın

bende günümde oldum miktarını etkiledi az az oldum korktum doktora gittim kan testi için ilişki üzerinden 27 gün sonra yaptırdım 0.07 çıktı. Ve ben normal bir ilişki de yaşamadım tamamen panik yüzünden içtim sürtünme olmuştu çamaşırım vardı. benim gibi takıntılıysan git yaptır kafan rahat olur en azından düşünüp durmazsın
Ilk oldugu icin icime bosalma olmadı eline bosandi icime girmedi bile 1 gun sonra ilac ictim 2 gun sonra adet oldum resmen piskolojim bozuldu 2 haftadir

Ilk oldugu icin icime bosalma olmadı eline bosandi icime girmedi bile 1 gun sonra ilac ictim 2 gun sonra adet oldum resmen piskolojim bozuldu 2 haftadir
seni çok iyi anlıyorum sen yine az beklemişssin ben 26 gün bekledim adetim olsun diye :D

Merhaba arkadaşlar ben de bundan 28 gün önce adetim bittikten 2 gün sonra birliktelik yaşadım ama boşalma olmadı ertesi gün ella aldım. 8. gün oldu hala adet olmadım adetin geciktiği gün sonuç veren testlerden aldım negatif çıktı inşallah olurum cok streslıyım :(

Back