Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oyle ama ustune gorme falan oluyo diolar ya ondan tedirgin oluyorum
Oldum canım niyayett bu sabah kalktığmda . Teşejkür ederim önerilerin için. Zor sökülüyo dediğin gibi rengi daha açık pıhtı da görmedim henüz ama adet olduğuna eminim bunun geldi çünkü sabahtan beri ağrı da var baya . Ama çok şükür oldum ya rahatladım. Sen ne durumdasın bulantılar geçti mi
Arastirdim canim ama pek bi farkli gelmedi bana anlayamadm
Benim zaten normalde de adet donemim cok agrili gecmez agri ayniydi. İlk gun cok geldi sonra ki gunler azaldi ama 6gun surdu.yani her zamankinden az di ve rengi kirmizi degil pembemsiydi biraz
Arkadaşlar prezervatif varken ilişkiye girip boşalma olmadığı halde ella içilse tüm önlemler alınsa sorun olur mu sizce
Arkadaşlar prezervatif varken ilişkiye girip boşalma olmadığı halde ella içilse tüm önlemler alınsa sorun olur mu sizce
Oo prezervatif te varmış onu şimdi farkettim hiç korkmayın hiç bi skıntı olmaz boşalma bile yok göreceğinz tüm anormallikler ilaçtandır hatta keşke içmeseydinz o derece
Bende öyle düşünüyorum ama çok paranoyak oluyorum böyle şeylerde o yüzden ne olur ne olmaz içtim aynı gün
Hiç sıkıntı yapmayın ihtimal yok anlattığınz gibiyse .sabırla bekleyin adetiniz ilaçtan gecikebilir sadece
Arkadaşlar merhaba ilişkiye girerken prezervatifin bi kısmı içerde kaldı, nazikçe çıkardır dökülme falan olmadı ama garantilemek için İlişkiden 19 saat sonra hapı içtim yalnız adetim başlamıştı. Yani sabah adet olmuştum ama ilişkiye gireceğim güne denk gelirse diye ağrı kesici almıştım o yüzden kan az geliyor anlayamıyorum da. Şimdi aslında adet dönemimdeyim ama hapı da aldım hangi kan neyin nasıl bileceğim. Hamile olmadığımdan nasıl emin olurum lütfen yazar mısınız delirmek üzereyim
Bende öyle düşünüyorum ama çok paranoyak oluyorum böyle şeylerde o yüzden ne olur ne olmaz içtim aynı gün
Arkadaşlar prezervatif varken ilişkiye girip boşalma olmadığı halde ella içilse tüm önlemler
siz kaç defa içtiniz bu ilacıArkadaşlar prezervatif varken ilişkiye girip boşalma olmadığı halde ella içilse tüm önlemler alınsa sorun olur mu sizce