• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Evet oyle ama ustune gorme falan oluyo diolar ya ondan tedirgin oluyorum

Üstüne görmeyi biraz araştır canım 200de bir görülen bişeymiş burda da araştırdım çoğu hamile kalan bayanın üstüne görmesi veya yerleşme kanaması olmamış. ve dikkatsiz bayanlar adetle karıştırıyo onu ama sen tedirginlikten baya baya dikkat ettiğin için farkı görürsün adetle baya fark varmş arasında . Bak ben adet olunca rahatladım sen de rahatla artık senin de imkansız bi durumdu zaten yaşadıkların psikolojk ve ilacın etksi karışık

Oldum canım niyayett bu sabah kalktığmda . Teşejkür ederim önerilerin için. Zor sökülüyo dediğin gibi rengi daha açık pıhtı da görmedim henüz ama adet olduğuna eminim bunun geldi çünkü sabahtan beri ağrı da var baya . Ama çok şükür oldum ya rahatladım. Sen ne durumdasın bulantılar geçti mi

hadi geçmiş olsun sen çok korktun gereksiz ilaç içtin ama bu sana allahın verdiği bir sınavdı bir daha hiç kimse için bu kadar strese girme değmez inan ki .. şimdi sıra bende bir ben kaldım..[/QUOTE]

Aynen öyle o sıkıntıları korkuları yaşamam o ilacı içip yan etkilerini falan görmem biraz dengemi alt üst etmem gerekiyormuş kii bana ders olsun . Gecikme olmadı şükür tam gününde başladı bu da Allah bana acıdı herld arrık :) Çok teşekkür ederim siz de rahatlattınz beni darısı sizin başınıza inşallah sizin de olcağnza inanıyorum gelişmeleri yazn mutlaka

Arastirdim canim ama pek bi farkli gelmedi bana anlayamadm

Canım farkı var tabiki az mı geldi adetin lekelenme şeklinde mi geldi yani 6gün boyunca ? yoksa sıvı bi şekilde akıyormuydu yani wc ye girdiğinde dikkat etmişsindir. Kırmızı mıydı kahverengi miydi? Normalde ağrılı mı geçer yani eğer öyleyse ve ağrılı olduysa adettir o yerleşme kanaması adet gibi akan bişey değil sadece lekelermiş . ağrısı belli belirsiz olurmış uzyn sürmezmiş sizn 6 güm bpyunca olmuş ve sık görünen birşey değil zaten size mi denk gelicek rahatlayın lütfen eğer direk içinize falan boşalma olsaydı bi derece diyebilirdim ama sizin riskinz yok rahatlauın artıkk:)

Benim zaten normalde de adet donemim cok agrili gecmez agri ayniydi. İlk gun cok geldi sonra ki gunler azaldi ama 6gun surdu.yani her zamankinden az di ve rengi kirmizi degil pembemsiydi biraz

Arkadaşlar prezervatif varken ilişkiye girip boşalma olmadığı halde ella içilse tüm önlemler alınsa sorun olur mu sizce

Benim zaten normalde de adet donemim cok agrili gecmez agri ayniydi. İlk gun cok geldi sonra ki gunler azaldi ama 6gun surdu.yani her zamankinden az di ve rengi kirmizi degil pembemsiydi biraz

Canım lekelenme şeklinde değilse adettir o ki bence yüzde yüz adet sen zaten önlem için içmiştin

Arkadaşlar prezervatif varken ilişkiye girip boşalma olmadığı halde ella içilse tüm önlemler alınsa sorun olur mu sizce

Oo prezervatif te varmış onu şimdi farkettim hiç korkmayın hiç bi skıntı olmaz boşalma bile yok göreceğinz tüm anormallikler ilaçtandır hatta keşke içmeseydinz o derece

Bende öyle düşünüyorum ama çok paranoyak oluyorum böyle şeylerde o yüzden ne olur ne olmaz içtim aynı gün

Arkadaşlar merhaba ilişkiye girerken prezervatifin bi kısmı içerde kaldı, nazikçe çıkardır dökülme falan olmadı ama garantilemek için İlişkiden 19 saat sonra hapı içtim yalnız adetim başlamıştı. Yani sabah adet olmuştum ama ilişkiye gireceğim güne denk gelirse diye ağrı kesici almıştım o yüzden kan az geliyor anlayamıyorum da. Şimdi aslında adet dönemimdeyim ama hapı da aldım hangi kan neyin nasıl bileceğim. Hamile olmadığımdan nasıl emin olurum lütfen yazar mısınız delirmek üzereyim

Arkadaşlar merhaba ilişkiye girerken prezervatifin bi kısmı içerde kaldı, nazikçe çıkardır dökülme falan olmadı ama garantilemek için İlişkiden 19 saat sonra hapı içtim yalnız adetim başlamıştı. Yani sabah adet olmuştum ama ilişkiye gireceğim güne denk gelirse diye ağrı kesici almıştım o yüzden kan az geliyor anlayamıyorum da. Şimdi aslında adet dönemimdeyim ama hapı da aldım hangi kan neyin nasıl bileceğim. Hamile olmadığımdan nasıl emin olurum lütfen yazar mısınız delirmek üzereyim

İyi akşamlar adet dönemindeyken yumurtalıklar kırılıp kanla beraber dışarı atıldığı için hazırda döllenmeyi bekleyen yumurta olmuyor yani içinize sperm kaçmışsa bile risk çok çok düşük bi de ilacı da içmişsiniz. O ilaç yumurtanın döllenmesini engelleyen bi ilaç olduğu için adeti çok geciktiriyor normalde ama siz adetken içtiğinz için sökülmede zorluk yaşıyordur tahminimce. Bence endiişe edicek bişey yok

Bende öyle düşünüyorum ama çok paranoyak oluyorum böyle şeylerde o yüzden ne olur ne olmaz içtim aynı gün

sizin durumunuz çok eski sanırım neden hala aynı şeyi yazıyorsunuz ağustostan beridir şüphe demi siniz anlayamadım bi test yapın siz kesin hamilesiniz karnınız çıkmış çünkü ..

Back