• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Gerçekten çok kararsız kaldım o yüzden 3.günde içtim keşke içmeden buraya yazsaydım burda içimi rahatlatan çok yazı oldu siz de aynı şekilde çok sağolun gerçekten. idrarda kokuyu baya araştırdım bazı doğum kontrol yöntemleri ve sperm öldürücü ilaçlar idrar yolu enfeksiyonuna sebep olabiliyormuş. Sanırım öyle bişey yaşıyorum ama şikayetler şiddetli değilse bol su içilerek halledileblr diye okudum öyle yaptım hafifledi gibi sanki . Adetime 5 gün falan var daha bakalım ben de kendimi saldım gibi bugün iyice bulantılarım da bitti. unutmaya dşünmemeye çalışıyorum adetim gelsin diye burda yazan bi çok arkadaşın bu şekilde imkansız demesiyle de rahatladım zaten . Siz de olmuşsunuz çok şükür ki umarım bennde olurum tam vaktinde
inşallah vaktinde olursunuz ama geciktirme özelliği var kimisinde 1 aya yakın gecikme olmuş eğer gecikirse korku yapmayın ve ilacın yan etkisini ben içtikten sonra değil iki hafta sonra adet zamanımda yaşadım eğer sizde de olursa bulantı gaz ilaçtan diyip kendinizden emin olun Rabbim yardımcınız olsun inşallah

İlacı kullandım 24 saat geçmeden ilk günü etkisi oldu bazılarında idrarda falan koku olmuş bende olmadı sadece bulantı oldu regli günümden 2 gün önce oldum kullanırken baya tedirgindim ama baya etkili bir ilaçmış umarım kullanan herkes işe yarar

Hiç gecikme yaşamadınız mı yani çok
İlacı kullandım 24 saat geçmeden ilk günü etkisi oldu bazılarında idrarda falan koku olmuş bende olmadı sadece bulantı oldu regli günümden 2 gün önce oldum kullanırken baya tedirgindim ama baya etkili bir ilaçmış umarım kullanan herkes işe yarar

Hiç gecikme yaşamadınız mı yani çok iyi :) umarım ben de yaşamam en geç 28ine kadar olmam lazım bekliyorum hala

Hiç gecikme yaşamadınız mı yani çok iyi :) umarım ben de yaşamam en geç 28ine kadar olmam lazım bekliyorum hala

Bende şaşırdım hatta strese girdim çünkü herkes de geçikme olmuş bazılarında baya uzun sürmüş bende birde erken oldum yöarım sende olursun :)

Bende şaşırdım hatta strese girdim çünkü herkes de geçikme olmuş bazılarında baya uzun sürmüş bende birde erken oldum yöarım sende olursun :)

Papatya çayı içmeye başladım bugün adet söktürücü özelliği varmış diye bi iki gün içerisinde olmam lazım benim de ama hiç bi adet belirtisi yok bekliyorum :(

Papatya çayı içmeye başladım bugün adet söktürücü özelliği varmış diye bi iki gün içerisinde olmam lazım benim de ama hiç bi adet belirtisi yok bekliyorum :KK43:
Strese girme ama düşünmemeye çalış ben erken oldum ama çok ağrılı ve çok yoğun sanırım ilacın etkisi :(

Strese girme ama düşünmemeye çalış ben erken oldum ama çok ağrılı ve çok yoğun sanırım ilacın etkisi :KK43:

Diş ağrım var aşırı Ağrı kesici içemiyorum adetimi söktürmicek diyee zor durumdayım gerçekten 2 3günü var hala bekliyorum bakalım :(

Diş ağrım var aşırı Ağrı kesici içemiyorum adetimi söktürmicek diyee zor durumdayım gerçekten 2 3günü var hala bekliyorum bakalım :KK43:
Ben ağrı kesici içmiştim ama bende geciktirme gibi bir sorunu olmuyor eğer sende de olmuyorsa içebilirsin 2 3 gün daha dayan bakalım sende geciktime etkisi olacak mı umarım olmaz

Ben ağrı kesici içmiştim ama bende geciktirme gibi bir sorunu olmuyor eğer sende de olmuyorsa içebilirsin 2 3 gün daha dayan bakalım sende geciktime etkisi olacak mı umarım olmaz

Ben normal zamanda bile ağrı kesicisiz baş edemem adet sancısıyla çok ağrılı geçer adet olduğum an alırım bi hap ağrı kesici. bende geciktirme yapmaz ama sökülme sorunu yaşıyorum ve miktaru azalıyor ağrı kesici içtiğimde o yüzden bu sefer ağrudan ölsem de dokunmucam bekliyorum ben de sabırla inşallah tam gününde gelir bugün sanki çook hafif kasık ağrılarım oldu gibi gekişmeleri yazarım :(

Olmadım maalesef geçen ay tam 28inde olmuştum yarın 28i ama hiç bi belirti yok ağrı lekelenme falan 1hafta geçmesini bekleyip test yapıcam :KK43:
test yapmaya gerek yok bekle gelir ,pantolon dan geçmesi çok zor milyonda bir ihtimal ..sen hiç içmesydin ilacı bugün adetliydin sen eğer hamileysen direk içine boşalanların hiç kaçarı yok demektir...:)

test yapmaya gerek yok bekle gelir ,pantolon dan geçmesi çok zor milyonda bir ihtimal ..sen hiç içmesydin ilacı bugün adetliydin sen eğer hamileysen direk içine boşalanların hiç kaçarı yok demektir...:)

Haklısınz vallahi ilaçla kendimi mahvettim yüzümde korkunç sivilceler ve adetim gecikicek çok büyük ihtimal ama okudukça iyice korkmuştum siz beni rahatlatıyosnz baştan sizle konuşsaydım :) siz ne durumdasınz olmuşsunzdur inşallah

Haklısınz vallahi ilaçla kendimi mahvettim yüzümde korkunç sivilceler ve adetim gecikicek çok büyük ihtimal ama okudukça iyice korkmuştum siz beni rahatlatıyosnz baştan sizle konuşsaydım :) siz ne durumdasınz olmuşsunzdur inşallah
benim daha çok var adetim bittiği gün aldım ilacı normalde 23 günde oluyorum yani kasım 4 gibi olmam gerekiyordu ama ilaç erteleyecek biliyorum göğüslerim çok şişti ,hamilelik dönemlerimde bu kadar erken şişmediği için ilaça bağlıyorum ben .

benim daha çok var adetim bittiği gün aldım ilacı normalde 23 günde oluyorum yani kasım 4 gibi olmam gerekiyordu ama ilaç erteleyecek biliyorum göğüslerim çok şişti ,hamilelik dönemlerimde bu kadar erken şişmediği için ilaça bağlıyorum ben .

Ay siz de paylaşın lütfen sonucu siz zaten deneyimlisinz biliyorsunz belirtileri falan inşallah olursunz geç olsa bile ben de farkettm gögüslerim şiş fakat bulantı falan hiç bişey yok baya beyaz akıntı var sadece bende şuan

Ay siz de paylaşın lütfen sonucu siz zaten deneyimlisinz biliyorsunz belirtileri falan inşallah olursunz geç olsa bile ben de farkettm gögüslerim şiş fakat bulantı falan hiç bişey yok baya beyaz akıntı var sadece bende şuan
Tabiki yazarım burdan olursam:) iki hamileliğimin tüm belirtileri aynıydı ama iki çocuk arasında bir düşük yaşadım onda farklıydı herşey ,hamile olduğumu test yapmadan anlarım günüm geçtikten 10 gün sonra yataklara düşecek kadar ağır bulantı yaşıyorum maalesef..

inşallah vaktinde olursunuz ama geciktirme özelliği var kimisinde 1 aya yakın gecikme olmuş eğer gecikirse korku yapmayın ve ilacın yan etkisini ben içtikten sonra değil iki hafta sonra adevaramanımda yaşadım eğer sizde de olursa bulantı gaz ilaçtan diyip kendinizden emin olun Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Merhaba bende ella kullandim adetim 11gun gecikmeli oldum bu surede 3 erken gebelik testi yaptim negatifti.bugun adetimin son gunu falan ama surekli midem bulaniomus basim donuomus gibi oluyo ilactan olabilir mi 1 ay oldu iceli ya da bi sorun var midir ?

Kızlar dün civanperçemi çayı içtim öğüre öğüre aşırı acı çok korkunç bi tadı var bi bardağı zor içtim yani burnumu kapatarak dibini de döktüm bitiremedim . bugün tam günümdü geçen ay da 28inde olmuştum. Sabahtan bişeyim yoktu şuan ağrılarım başladı ve lekelenmeler oldu baya kırmızı kan heralde hadi bakalım hiç test yapmama gerek kalmadan olucam inşallah galiba sökülmeyen varsa o çayı içsin o çay sayesinde sökülmeye çalışıyo şyan adetimm

B
Merhaba bende ella kullandim adetim 11gun gecikmeli oldum bu surede 3 erken gebelik testi yaptim negatifti.bugun adetimin son gunu falan ama surekli midem bulaniomus basim donuomus gibi oluyo ilactan olabilir mi 1 ay oldu iceli ya da bi sorun var midir ?
Bence korkmayın adetiniz gelmiş testleriniz negatif korkulcak bişeyiniz kalmamış ilacın etkileri aylarca sürebiliyomuş 11gün gecikmeli olduysanz size baya etki etmiş ilaç demekki bence onunla ilgilidir stres yapmayın psikılıjik olduğunu dşünüyorym içiniz rahat etmezse adetinz bttikten sonra tekrarlayn testi ama ben sanmıyorum skıntı olduğunu

Back