direk alabilirsiniz.O zaman bende kullanayım bu tarlusalı, eczaneden direkt alabilir miyim
Merhaba hanımlar aşağı yukarı bütün soru cevapları okudum ama aradığımı bulamadım lütfen banada yardımcı olun tam yumurtlama döneminde bir ilişki yaşadım partnerim 2 kez icime bosaldi ve 29 saat sonra ella hapi kullandım ilacı kullandıktan 5-6 saat sonra mide bulantisiyla birlikte kusma başladı bişey yiyemedigimden 4-5 kez acı su kustum adet donemime 2 hafta var mide bulanrim devam ediyor bir kaç doktorla görüştüm telefonla kurmak iyi olmamış dediler sizce nekadar risk altındayım cevap verirseniz çok sevinirim
Canım bence ilac kana karışmıştr 5 6 saat sonra kusmussun adetin 10 gün gecikirse düşün hamile olabilecegini ella yüksek derecede progestron hormonu içeriyor illa için rahatlasın diyprsan kan testi yaptra bilirsinMerhaba hanımlar aşağı yukarı bütün soru cevapları okudum ama aradığımı bulamadım lütfen banada yardımcı olun tam yumurtlama döneminde bir ilişki yaşadım partnerim 2 kez icime bosaldi ve 29 saat sonra ella hapi kullandım ilacı kullandıktan 5-6 saat sonra mide bulantisiyla birlikte kusma başladı bişey yiyemedigimden 4-5 kez acı su kustum adet donemime 2 hafta var mide bulanrim devam ediyor bir kaç doktorla görüştüm telefonla kurmak iyi olmamış dediler sizce nekadar risk altındayım cevap verirseniz çok sevinirim
Gecikme olursa hemen bi kan testi yaptr daha varmıs adetine ama adı üstünde ertesi gün hapı aldınsa kalmazsın o kana karışmıştr2 hafta var adet gününe şimdiden kan testindebelli olurmu
Teşekkür ederim zorlu bir 2 hafta olacak ins.Bişey olmazGecikme olursa hemen bi kan testi yaptr daha varmıs adetine ama adı üstünde ertesi gün hapı aldınsa kalmazsın o kana karışmıştr
İnsallah bende senin gibi bekleyenlerdenimTeşekkür ederim zorlu bir 2 hafta olacak ins.Bişey olmaz
Bu ödem attırıcı harikaymış çok tavsiye ederim. Pazar gecesi başladım almaya bu sabah dümdüz bir karınla uyandım. Hemen bi eczaneye koşun Lifetime Q-Water PPC ismi 68 liraydı eczanede. Hiç ödem kalmadı diyebilirim :)))Karın şişkinliği hala bende de var ilacı alalı 2 ay olacak neredeyse hala geçmedi. Karnım şişmesin diye günde 1 öğün zor yiyorum. Sizinki de kötüymüş bende iştah artması olsa hamileyim diye kafayı yerdim herhalde. İnşallah aldığınız ilaç işe yarar da bir an önce kurtulursunuz...
Kalmazsın canım merak etme ella almışsın hem kanaman felanda olmuş adet günün 5 yada 10 gün gecikebilir buda hapın yan etkisi bende senin gibi bekleyenlerdenim 7 sinde adet olmam gerekiyordu hala olmadım bekliyorum bakalım insallah olurumOvulasyon döneminde sevgilimle korunmasız ilişkiye girdim içime boşalma olmadı ilk ilişkimdi ama boşalma olmadığından emin olmadığım ve ovulasyon döneminde olduğum için ertesi gün hapı olan ella kullandım 2 gün sonra kanama başladı ilaç yüzünden bu biraz içimi rahatlattı aslında kanama tarihini regl başlangıcı olarak aldım ve adet olma günüme 19 gün var çok korkuyorum hamile kalıcam diye fikri olan yardım edebilir mi şimdiden teşekkür ederim... Hamile kalırmıyım ya
Onu tam bilemiyorum canım ama ara kanama olmuş muhtemelen bende ara kanama olmadı o konuda sana bilgi veremicem ama hapı kullanıpta hamile kalan cok az hapın yan etkileri her bünyeye göre değişiyo etkisi yüksekTeşekkür ederim yorumunuz için çok sağolun...
Ben bu ayın 13 ünde normalde adet olmam lazım ama geçen ayın 30 unda ilacı içtim 1 inde kanama yaşadım bu yüzden adet tarihimi bu ayın birine göre alıp ayın 28-29 unda mı adet olurum sizce ?
Merhaba arkadaslar bende ella kullandım ve sadece adetim 3 gün gecikti bugün adet oldum baska bi yan etki yasamadım sanırım bünyeyle alakalı korunmasız ilişkisi sonrası ella kullandıysanız kesin birkacgün gecikmeli adet olursunuz ben cabuk hamile kalırım ben bile adet olduysam ella kullanıp hamile kalan cok az kişi var
İnsallah canım hap yüksek derecede hormon içerdiği için gecikme normal ama 23 günmü gecikti adetin eger öyleyse kan testi yaptırmadıysan bi yaptır derim eger sonuç negatif se civan percemi iyi bir adet söktürücü birde jinekolog a gidersen tarlusal kullanmanı önerebilirMasallah cok sanslisinizzzz valla 23 gujden beri stresten ölüyorum.. Darisi basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?