• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
yaklaşık 2-2 buçuk hafta önce ilişkiye girdim zorla hemen yarım saat sonra yasmin doğum kontrol hapını aldım 1 buçuk hafta sonra kanamam oldu 1 gün sürdü kesildi şimd adet olmam gerekiyo ama olmadım test yaptırmayada korkuyorm tutucu bi ailem var sizce hamile kalmışmıyımdır ?

Belki ondan olmuş olabilir Canım doktora gidebiliyorsan baktır of benim 16 gün geçti hala adet olmadım. 5 kez gebelik testi yaptım hepsi negatif ama kan testi yapmaya korkuyorum ya :KK43: tarlusalı bitireli 2 gün oldu sence olur muyum :KK43:(

Valla ben de 16 gune dgru ilerliorum.. Bence ilaci bitireli iki gun olmus ortalmaa bir hafta icinde olursunuz biraz daha bekleyin bence c ok kotu bi durum bilioruk ama baska sansimiz yok sanirim. Bir dhaa icersem iki olsun yaa cok kotu bi ilacmis daha önce norlevo kullanmistim hic bile seyler olmamisti. Bnmde olacakmisim gbi ama olamiyorum gözümü karartttim gidecegim dr ye nolacaksa olsun ama eger hamileysem cok zor olacak bizim icin hayrlisi olsun artik

Valla ben de 16 gune dgru ilerliorum.. Bence ilaci bitireli iki gun olmus ortalmaa bir hafta icinde olursunuz biraz daha bekleyin bence c ok kotu bi durum bilioruk ama baska sansimiz yok sanirim. Bir dhaa icersem iki olsun yaa cok kotu bi ilacmis daha önce norlevo kullanmistim hic bile seyler olmamisti. Bnmde olacakmisim gbi ama olamiyorum gözümü karartttim gidecegim dr ye nolacaksa olsun ama eger hamileysem cok zor olacak bizim icin hayrlisi olsun artik
Aynen Can'ım ya Allah öyle birşey göstermesin. İnşallah değilsindir. Çok sinir bozucu bir ilaç .:(

Pek sanmam.hamile oldugunuzu acikcasi.hem ilaci kullanmissiniz.hem de zevk.suyu.tabii onda da hamile kaliniyor ama daha zor bi ihtimal. Regl gecikirse panik yapmayin bu ilacta gecikme yasayan cok var. Galiba

Pek sanmam.hamile oldugunuzu acikcasi.hem ilaci kullanmissiniz.hem de zevk.suyu.tabii onda da hamile kaliniyor ama daha zor bi ihtimal. Regl gecikirse panik yapmayin bu ilacta gecikme yasayan cok var. Galiba
Evet burada bir ay gecikeni de okudum . İnşallah dediğiniz gibi olur ufak bi ihtimal olsada insanın canını sıkıyor

Evet burada bir ay gecikeni de okudum . İnşallah dediğiniz gibi olur ufak bi ihtimal olsada insanın canını sıkıyor

Gercekten rahat olun benim durumum daha riskli hem bosalma oldu hemde ilaci ertesi gun aksama dgru alabildim tatil de olmamiz sebebi ile. ona ragmen hamile oldugumu düşünmüyorum ilacin yan etkisi ne yazikki.. Insallah zamanin da olursunuz sa gereksiz strese girmezsiniz benim gibi

Gercekten rahat olun benim durumum daha riskli hem bosalma oldu hemde ilaci ertesi gun aksama dgru alabildim tatil de olmamiz sebebi ile. ona ragmen hamile oldugumu düşünmüyorum ilacin yan etkisi ne yazikki.. Insallah zamanin da olursunuz sa gereksiz strese girmezsiniz benim gibi
İnşallah dediğiniz olur sağolun

Ben bugün oldum sonunda :))inşallah sizde olursunuz.:)

Tarlusal kullandıktan 3 gün sonra gerçekten çok iyi bir ilaç .:)

Kızlarr lütfen cevap verin :( Ben 2 temmuzda adet oldum ve erkek arkadaşımla 11 temmuzda ilişki yaşadık içime boşaldı yıkandım 15 20 dakika sonra da ella içtim .adetimin 28 günde mi 30 günde mi olduğunu bilmiyorum eğer 28 ise bugün olmam lazımdı . Salı günü idrar testi yaptım negatif çıktı .bugünde adet olmadığım için bugünde yaptım yine negatif sizce hamile olabilir miyim ? korkuyorum cevap verirseniz sevinirim :(

Arkadaslar ben 10 temmuzda ilsikiye girdim bosalma olmadi.4 gun sonra ellayi ictim.2 kere test yaptim negatif cikti midem agriyor diye doktora gittim kan ve idrar testi yapildi ordada cikmadi hamileleik adetime 7 gün var ve kasiklarimda agri var hamile olma ihtimalim var mi ya yoksa o agrilar adet sancisimi lutfen yardim olun

Kızlarr lütfen cevap verin :KK43: Ben 2 temmuzda adet oldum ve erkek arkadaşımla 11 temmuzda ilişki yaşadık içime boşaldı yıkandım 15 20 dakika sonra da ella içtim .adetimin 28 günde mi 30 günde mi olduğunu bilmiyorum eğer 28 ise bugün olmam lazımdı . Salı günü idrar testi yaptım negatif çıktı .bugünde adet olmadığım için bugünde yaptım yine negatif sizce hamile olabilir miyim ? korkuyorum cevap verirseniz sevinirim :KK43:
Bu ella düzeni cok bozuyor benim 10 gun gecti hala olmadim hamile de degilim gecikme normal yani panil yapmayın bu forumda bir ay gecikeni okudum

Arkadaslar ben 10 temmuzda ilsikiye girdim bosalma olmadi.4 gun sonra ellayi ictim.2 kere test yaptim negatif cikti midem agriyor diye doktora gittim kan ve idrar testi yapildi ordada cikmadi hamileleik adetime 7 gün var ve kasiklarimda agri var hamile olma ihtimalim var mi ya yoksa o agrilar adet sancisimi lutfen yardim olun
Adetinize daha cok var bence adetiniz geçince testi tekrar edin .. 4 gun icinde icmissiniz bildigim kadariyla 5 gun suresi vardi regl gecikirse yine test yapin ama panik yapmayin ... Ilac butun donguyu bozuyir

Bu ella düzeni cok bozuyor benim 10 gun gecti hala olmadim hamile de degilim gecikme normal yani panil yapmayın bu forumda bir ay gecikeni okudum
evet benim geçikmenin şuan ikinci günü ve yine arada bel agrım oluyor ve gazım cok oluyor bu normal mi ? bide tarlusala basladınız mı ?

Back