• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
22 gün kadar gecikmem oldu benimde 12 gün sonra test yaptığımda negatifti ama 2 ağustostaki beraberlikten sonra test yapmadım onun içinde birkaç gün sonra test yapıcam

He tamam ozaman bayagi gecikmis olsa cikardi zaten idrarda.kesinlikle..

2.ilişki de de bosalma olmadi demistiniz sanmıyorum hamile oldugunuzu. Tarlusaldan sonra olursunuz bence bende sogan suyu ictim iki gun daha bekleyeyim bende tarlusal kullancagim olursaniz haner verirmisiniz tarlusal sonucunu

Ben de en son 27 temmuzda adet oldum ve salı akşamı(09.08.2016)tarihinde ilişki yaşadık eşimle
Eşim çok acıdığını söyleyip çıkardı,lavaboya gittiğimde benden yoğun beyaz-sarı renginde meniye benzeten akıntı geldi.
Eşime sordum boşalmadım o acıyla prezervatifi çıkartırken ucunu yırttım dedi
1,5-2saat sonra ella ertesi gün hapı almaya gitti ama aklımdan hiç çıkmıyor
Benden öyle akıntı gelmiyordu sadece zevk alınca şeffaf akıntı geliyordu internetten baktım bir sürü şey yazıyor eşim ben boşaldığımı anlarım diyor ama ben belki o acıyla kaçırdığını anlamamıştır diyorum moralim bozuk
Ella yı kullandınmı canım aldınsa merak etme yüzde 1 ihtimal hamile kalırsın bende senin gibi esimle korunmasız ilişki yasadım hemde iki gün hemen ertesi gün ella içtim gecen ay 9 temuzda oldum bu ay 10 unda tekrar adet oldum ella bi 10 gün kadar adet gecikmesi yapıyor daha fazlası bünyeyele alakalı adetin cok gecikirse bi kan testi yaptr ama sanırım daha adet tarihine var gibi

He tamam ozaman bayagi gecikmis olsa cikardi zaten idrarda.kesinlikle..

2.ilişki de de bosalma olmadi demistiniz sanmıyorum hamile oldugunuzu. Tarlusaldan sonra olursunuz bence bende sogan suyu ictim iki gun daha bekleyeyim bende tarlusal kullancagim olursaniz haner verirmisiniz tarlusal sonucunu
Tabi ki haber veririm sende adet olursan bende haber almak isterim tarlusal işe yaramazsa başkada birşey yapmayı düşünmüyorum ilaçlar bünyeme ağır gelmeye başladı

Ella yı kullandınmı canım aldınsa merak etme yüzde 1 ihtimal hamile kalırsın bende senin gibi esimle korunmasız ilişki yasadım hemde iki gün hemen ertesi gün ella içtim gecen ay 9 temuzda oldum bu ay 10 unda tekrar adet oldum ella bi 10 gün kadar adet gecikmesi yapıyor daha fazlası bünyeyele alakalı adetin cok gecikirse bi kan testi yaptr ama sanırım daha adet tarihine var gibi
Ella kullandım 2 saat içinde fakat o beyaz akıntı ne onu anlamadım eşim kondomla korunurken hiç içime boşalamıyordu normalde de hiç sıkıntı yaşamazdık yani boşalma zamanını ayarlıyordu

Ella kullandım 2 saat içinde fakat o beyaz akıntı ne onu anlamadım eşim kondomla korunurken hiç içime boşalamıyordu normalde de hiç sıkıntı yaşamazdık yani boşalma zamanını ayarlıyordu
Sanırım kalmazsın merak etme hapı içmişsin zaten eger adetin on gün üzerine gecikirse civan percemi iyi bir adet söktürücü birde sogan kabugunu kaynat 1 su bardağı kadar suyun içine 5 adet gripin at bu karısışımı sabah ac karnına iç tabiki hamile olmadığından emin oldugunda iç bunu hamile olman yüzde 1 ihtimal ben de kullandım umarım sende adet olursun cokda stres yapma stres tetikliyor adet olman daha da gecikir olursanda buraya yaz

Sanırım kalmazsın merak etme hapı içmişsin zaten eger adetin on gün üzerine gecikirse civan percemi iyi bir adet söktürücü birde sogan kabugunu kaynat 1 su bardağı kadar suyun içine 5 adet gripin at bu karısışımı sabah ac karnına iç tabiki hamile olmadığından emin oldugunda iç bunu hamile olman yüzde 1 ihtimal ben de kullandım umarım sende adet olursun cokda stres yapma stres tetikliyor adet olman daha da gecikir olursanda buraya yaz
Tamam yazarım saol

Ya Allah Rıza'sı için bana yardımcı olabilecek birisi var mı sormam gereken sorular var lütfen yardım edin :KK43:
Iki günlük ilacım kaldı ondan sonra da bir on gün sonra adetin baslama süreci varmış sonucu merakla bekliyorum bakalım ne olacak ama hala stres var

Hala adet olmadın mı bende belirti bile yokiyice canım sıkılmaya başladı ilacım bitti bugün 10 gün içerisinde olmam lazım ilaca göre

Malesef ama karnim siskinlikten ölüyor olacakmisim gibi ama malesef yok ole gicik bisiki ben de tarlusala baslicam galiba doktorum onu onerdi bana da

Back